Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cotele New York Yankees

Pentru a vedea ce fel de Cote MLBexistă pentruNew York Yankees următorul joc, verificați graficul de mai jos. Are prețurile afișate pentru ambele echipe implicate în joc și vor fi actualizate cu scorul final ulterior.

The New York Yankees sunt una dintre cele mai populare francize sportive din lume și atrag multă atenție și pariuri deopotrivă din partea caselor de pariuri sportive și a pariorilor. Având în MLB 27World Series campionate la creditul lor, Yankees, altfel cunoscut sub numele de Bronx Bombers, vor continua să aibă o mulțime de susținători care vin acolo în fiecare an, nu indiferent cât de bună sau rea este echipa de fapt. De fapt, casele de pariuri deseori înrădăcinează în mod deschis împotriva Yankees.

Din cauza răspunderii pe care o au în fiecare an pentru jocurile câștigătoare ale Yankees, divizia, AL și chiar World Series. Cu potopul de acțiuneCote de la New York Yankeesprimite în fiecare an, nu ar trebui să fie prea surprinzător că pariorii joacă adesea o primă pentru a susține această echipă. Din punct de vedere istoric, ei sunt câștigători dovediți, dar pariurile se referă la aici și acum.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/5a38e9bc-f08c-4777-b94d-5dea6965a587/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/7a9fd916-4496-4e5c-b22d-b0ba8685f2ab/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d1d2f188-8627-42f0-9d54-57605d15e20f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul New York Yankees

Toate acestea | ||731MLB playoffs apariții și campionate din Seria Mondială înseamnă de obicei că poziția în clasamentul New York Yankees este cea a calității. Verificați mai jos pentru a vedea dacă acesta este din nou cazul în acest sezon.

ClasamentMLB

Pariați pe jocurile New York Yankees

Este ar putea dura ore pentru a enumera toți membrii Hall of Famers care au trecut prin organizația Yankees de-a lungul anilor, dar vă arată cât de mult accent pe această organizație pune pe câștig. Ei sunt una dintre cele mai „bogate” echipe din baseball în zilele noastre și, în loc să treacă prin faze de reconstrucție după câteva sezoane, pur și simplu „reîncarcă”.

Yankeii sunt întotdeauna jucători importanți în agenții liberi de renume în fiecare extrasezon, iar pariorii trebuie să urmărească aceste semnări și să încerce să proiecteze cu exactitate modul în care aceste nume îi vor afecta pe Yankees în viitor.

New York-ul preferă să-și construiască echipa cu putere de stângaci, deoarece pridvorul scurt din câmpul drept pe care îl au renunță la o mulțime de homere ușoare în fiecare an. Acesta este un avantaj imens pentru o echipă care joacă jumătate din jocurile lor acolo și de aceea New York preferă să cumpere talente consacrate din ligii majore decât să-l dezvolte.

Cu toate acestea, recent lista Yankees a crescut bine acolo. în vârstă și problemele de reconstrucție efectivă încep să iasă la suprafață. În ciuda faptului că a fost o echipă Wildcard cu un record de 87-75 SU în 2015, acele linii de pariuri celebre umflate ale Yankees au văzut de fapt pariorii să piardă 3,39 unități pe an dacă ar fi pariat New York la fiecare joc. Numai această statistică îți spune că trebuie să fii extrem de atent când îi susții pe Yankees, deoarece foarte rar, sau vreodată, vei găsi o valoare mare pentru cotele lor de pariuri.