Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Detroit Tigers' Odds

Mai jos veți găsi linia monetarăCote MLB pentru jocul următor al Detroit Tigers. Acele prețuri la Tigri și adversarul lor vor fi cele pe care le veți găsi la diferite case de pariuri sportive pe măsură ce începeți să spargeți cardul de pariuri MLB.

Detroit Tigers au fost una dintre cele mai consistente francize din MLB în ultimii ani, deoarece au fost campioni în divizia centrală AL patru ani la rând, din 2011 până în 2014. Trei dintre cei patru ani i-au văzut pe Tigrii câștigând cel puțin unaserii playoff, dar nu au fost niciodată capabil să aducă marele trofeu acasă. Agenția liberă și diferitele meserii au forțat echipa să-și reînnoiască lista la intrarea în sezonul 2015 și a fost o tranziție dură, deoarece au trecut de sus în jos în doar câteva luni...

Totuși, cu precum Miguel Cabrera, Justin Verlander și acum Justin Upton s-au blocat în contracte pe termen lung cu Detroit, pariorii nu sunt la fel de probabil să se îndepărteze de cotele Detroit Tigers în următoarele câteva sezoane ca în 2015.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/5a38e9bc-f08c-4777-b94d-5dea6965a587/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/7a9fd916-4496-4e5c-b22d-b0ba8685f2ab/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d1d2f188-8627-42f0-9d54-57605d15e20f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Detroit Tigers

Pentru acea perioadă de patru ani, nu a fost Nu este greu să găsești poziția în clasamentul Detroit Tigers. Lucrurile au suferit o scădere în 2015, dar există prea mult talent la Tigers pentru ca acele rezultate să fie tipice. Clasamentul complet din acest an este aici.

ClasamentMLB

Pariau pe Jocurile Tigrilor de la Detroit

Detroit a mers pe toate în perioada 2011-2014, deoarece chiar credeau că a avut o echipă care ar putea aduce orașului primulMLB World Series titlu din 1984. Acea epocă a fost ceea ce mulți pariori consideră a fi o „fereastră de campionat” puternică pentru Detroit și ei nu a putut niciodată să găsească o modalitate de a face asta. Fie că a fost faptul că liliecii lor s-au răcit în momentele cele mai nepotrivite, fie că personalul lor de lansare care era încărcat cu All-Stars a început să se clatine, această organizație a devenit cunoscută pentru eșecurile în playoff.

Cea mai mare problemă. Ceea ce a ieșit din acei ani de „a merge pentru toate” este faptul că organizația și-a legat puțin mâinile cu niște contracte uriașe, pe termen lung, cu superstaruri precum Cabrera și Verlander. Acești doi băieți nu devin mai tineri în zilele noastre și, deși mai sunt alți băieți cu prețuri mari, precum Ian Kinsler și Justin Upton, în oraș, restul echipei trebuie să fie construit pe ieftin. Această formulă pentru construirea unei echipe va aduce câștiguri, dar acele defecte tind să fie întotdeauna expuse atunci când miza este cea mai mare.

De aceea această echipă Tigers este una de care pariorii tind să fie departe sau să parieze împotriva. Jucătorii de renume vor atrage întotdeauna atenția și, prin urmare, liniile umflate, și astfel este foarte dificil să obțineți un profit consistent cu această echipă. Lucrurile s-ar putea schimba pe viitor, dar ar trebui făcute schimbări filozofice în cadrul organizației.