Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote ale Colorado Rockies

Puteți vizualiza mai jos linia monetarăCote MLB pentru următorul joc al Colorado Rockies. Acestea sunt prețurile oferite de casele de pariuri sportive la ambele echipe implicate și vor avea scorul final odată ce jocul se va termina.

Colorado Rockies sunt o echipă unică în ceea ce privește la pariuri din cauza aerului subțire, a stadionului rampa de lansare în care joacă meciurile de acasă. Coors Field și-a câștigat reputația de a fi un teren pe care pariorii îl disprețuiesc în mare parte din cauza înclinației sale de a avea HR-ul să vină în grămadă și să umfle scorurile la două cifre pentru ambele echipe. Acest lucru înseamnă că Rockies își va construi echipa în jurul lovirii și slugging-ului, făcând cotele Rockies unele dintre cele mai interesante.

Veți vedea adesea totaluri de 11,5, 12,5 și chiar mai mari pentru jocurile de acasă din Rockies, ceea ce face ca un handicap echipa va face cea mai mare parte a punctajului în acea zi cu atât mai greu.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/5a38e9bc-f08c-4777-b94d-5dea6965a587/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/7a9fd916-4496-4e5c-b22d-b0ba8685f2ab/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d1d2f188-8627-42f0-9d54-57605d15e20f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Colorado Rockies

Până când Colorado poate găsiți niște lansări consistente, va fi greu pentru poziționarea clasamentului Colorado Rockies să se schimbe mult. Consultați aici clasamentul curent din acest an și aflați unde se află Rockies.

ClasamentMLB

Pariați pe Jocurile Colorado Rockies

Diferite parcuri de baseball adaugă provocări unice la pariurile MLB și, în timp ce unele diferențe la parcuri sunt aproape neglijabile, diferența în Colorado este profundă. Aerul slab din Colorado înseamnă că mingea zboară de acolo mult mai des și, chiar și cu un teren mai adânc și cu regula MLB de a depozita mingile de baseball în umidoare din interiorul stadionului, alergările pot veni în continuare în rafale acolo.

Veți descoperi că echipele ofensive în scădere adoră să aibă o excursie în Colorado la robinet, deoarece, în cel mai rău caz, probabil că majoritatea jucătorilor lor vor reveni pe drumul cel bun și vor avea încredere din nou cu numeroase lovituri.

Din moment ce Rezultatele din Colorado pot fi atât de neregulate câteodată, există mulți pariori MLB care preferă să stea departe de meciurile de acasă din Rockies. Aceasta în sine este o propunere complicată, deoarece pariorii nu vor niciodată să evite o anumită echipă/stadion în general din cauza unei părtiniri percepute, deoarece vor ajunge să se coste situații de pariuri valoroase și profitabile.

Totuși, aceasta este stigmatizarea în jurul Coors Field.

Privind în viitor, Colorado nu este probabil să aibă prea mulți câștigători Cy Young în staff din cauza terenului de fotbal și trebuie să construiască un personal de lansare care să inducă o mulțime de mingi la sol. Combină asta și o gamă de pișoane care lovesc o mulțime de mingi zburătoare, iar Munții Stâncoși vor avea succes așa cum au făcut-o în 2007 în drum spreWorld Series.

The problem with that is it's really hard to entice pitchers to go play there and while sluggers love it there until this team produces more wins consistently, this team will likely remain stuck behind the Dodgers and Giants in the NL West for quite some time.