Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Tampa Bay Rays' Odds

Pentru a vedea ce prețuri sunt oferite de către cei care fac cote la următorul joc Rays, bifați caseta de mai jos. Afișează prețurile oferite și va fi actualizat cu scorul final după meci.

Spre deosebire de restul rivalilor lor din AL Est, Tampa Bay Rays nu preferă să aibă formația încărcată cu sluggers. Razele preferă să-și construiască echipele pe baza unui pitching solid și să pună accent pe baseball-ul defensiv. O parte din asta se datorează faptului că Tampa nu are bugetele mari pe care le au alții, precum New York și Boston, pentru a atrage sluggeri, iar asta înseamnă că Rays se bazează foarte mult pe cercetarea și dezvoltarea internă pentru a construi un câștigător.

The Rays au înregistrat un succes mai consistent cu această metodologie din 2008 și, uneori, poate fi derutant pentru pariori. Factorii de cote trebuie să rămână clari, la fel cum ei sunt cei care trebuie să scoată numere clare cu cotele lor Tampa Bay Rays.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/5a38e9bc-f08c-4777-b94d-5dea6965a587/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/7a9fd916-4496-4e5c-b22d-b0ba8685f2ab/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d1d2f188-8627-42f0-9d54-57605d15e20f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Tampa Bay Rays|| |789

It's often a grind for the Tampa Bay Rays standings placement to get to the top, but it's rare you'll find them at the bottom of the AL East. This year's current standings can be found here.

ClasamentMLB

Pariau pe jocurile Tampa Bay Rays

Îngreunat cu un joc mai mic buget și o bază de fani care este în cel mai bun caz trecător, Tampa Bay trebuie să depășească multe provocări în afara terenului în fiecare an pentru a produce un câștigător. Organizația crede mult în analiză și trebuie să fie, deoarece dezvoltarea starurilor autohtone este cea mai bună cale spre succes. Veți vedea adesea că unele dintre acele vedete (David Price, Carl Crawford) părăsesc orașul pentru bani mai mari în altă parte, odată ce contractele lor de începători vor fi încheiate și este greu să vezi vreodată schimbarea.

O vedetă de acasă care a decis să rămână a fost Evan Longoria. Longoria a fost piesa centrală a organizației Rays de câțiva ani, dar Razele încă încearcă să găsească acele piese complementare pe care să le pună (și să rămână) în jurul lui. Ei au acordat întotdeauna o prioritate ridicată lansării și în prezent au pe unii dintre cei mai buni tineri în ascensiune în joc cu Chris Archer, Jake Odorizzi și Matt Moore, dar rămâne de văzut dacă acești băieți o fac. David Price și urmărește bani mulți în altă parte.

Pentru a găsi pariuri de succes pe această organizație Rays, pariorii trebuie de obicei să înțeleagă abordarea analitică a jocului Rays și să folosească această gândire cu pariurile lor. Accentul Rays pe baseball-ul „mingi mici” înseamnă că pariurile pe această echipă nu vor fi deseori salvate târziu printr-un HR de 3 runde. Poate fi o modalitate frustrantă de a urmări o echipă, dar, în același timp, Razele sunt subevaluate în mod constant din cauza asta și pot fi un pariu foarte bun ca nefavorabili în fiecare an.