Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cotele lui Baltimore Orioles

Verificați de două ori liniile monetare înainte de următorul joc aici înainte de a investi într-un pariu. Aceste numere rămân actualizate pe tot parcursul zilei, oferindu-vă cele mai recente cote și rezultate pentru Baltimore Orioles și adversarii lor.

Înainte de a se muta la Baltimore în 1954, Orioles s-au alăturat Ligii Americane în 1901 ca unul dintre membri fondatori. Au fost numiți Milwaukee Brewers timp de un an înainte de a se muta în Missouri ca St. Louis Browns între 1902-1953. Oamenii au jucat pe terenul unui lovitor din 1992, când Oriole Park de la Camden Yards a înlocuit Memorial Stadium ca teren de acasă. Baltimore Orioles au fost martorii unor legende despre diamant de-a lungul istoriei lor, inclusiv Frank Robinson, Cal Ripken Jr., Jim Palmer și Brooks Robinson.

Această franciză istorică a făcut parte din AL East din 1969, din punct de vedere istoric. una dintre cele mai dure divizii din Major League Baseball.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/5a38e9bc-f08c-4777-b94d-5dea6965a587/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/7a9fd916-4496-4e5c-b22d-b0ba8685f2ab/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d1d2f188-8627-42f0-9d54-57605d15e20f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Baltimore Orioles

Păstrează evidența clasamentului ca M ajor League Baseball trece prin sezonul regulat de 162 de jocuri. Comparați locul lui Baltimore Orioles în MLB cu următorul lor adversar înainte de a vă pune banii jos. Aceste clasamente rămân actualizate după fiecare joc, inclusiv cursele produse și permise pentru fiecare echipă.

ClasamentMLB

Pariază pe jocurile lui Baltimore Orioles

Ca membru de lungă durată alMajor League Baseball Divizia AL East, Baltimore Orioles s-a confruntat cu un nivel de competiție mai puternic decât majoritatea celorlalte echipe MLB. Blocați în aceeași divizie ca și New York Yankees de zeci de ani, Orioles au fost nevoiți să construiască echipe într-un mod inteligent, în loc să cheltuiască prea mult pentru a câștiga campionate.

Calitatea generală a rivalilor din divizie a fost extrem de ridicată începând cu anii 1990. , cu Toronto Blue Jays și Boston Red Sox inversând secetele de lungă durată pentru a deveni categoria grea de baseball și câștigătorii World Series. Chiar și Tampa Devil Rays au experimentat o scurtă perioadă de joc la nivel înalt. Aceste condiții creează o concurență intensă, inclusiv ani cu mai multe echipe de peste .500, făcând jocul post-sezon o realitate îndepărtată pentru Baltimore.

După un deceniu teribil pentru a începe mileniul, Orioles au reușit în sfârșit să formeze o echipă talentată. care provoacă teamă ulciorilor adversi. Această echipă a depășit o lungă secetă de playoff de 15 ani, cu un loc de wild card în 2012 și o secetă pentru titlul de divizie de 17 ani în 2014. Stilul de joc al lui Orioles este departe de a fi subtil, preferând să bată homere în Camden Yards, prietenos cu lovituri. în loc să încerce mingea mică. Din nefericire, acest lucru are, de asemenea, efectul de a face lucrurile dificile pentru personalul de lansare al lui Orioles, în ciuda tendinței recente de pregătire excelentă.

Succesul a fost trecător pentru Orioles, care au câștigat doar trei Worlds Series, șase Fanioane AL. titluri și nouă titluri de divizie AL Est de când sa mutat la Baltimore. Lucrurile s-au îmbunătățit în ultimul timp, pe măsură ce tinerele talente de lansare promit să devină personalul de start dominant de care Oriolesi au nevoie în ultimul deceniu. Cu puțină noroc, Baltimore are șanse solide să câștige primul lor inelWorld Series din 1983, mai devreme decât mai târziu. Ca atare, oferă o valoare excelentă atunci când pariază pe Major League Baseball.