Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote Cleveland Guardians

Pentru a vedea care sunt cotele pentru următorul joc al Gardienilor, verificați mai jos. Cotele de linie monetară enumerate acolo sunt ceea ce este oferit la casele de pariuri sportive pentru ca tu să pariezi pe Cleveland câștigând acel concurs. Oferim, de asemenea, cele mai buneCote MLB, în cazul în care doriți sămiriați pe toate echipele MLB.|| |638

Când Cleveland Guardians l-a adus pe Terry Francona să conducă echipa în 2013, ei sperau că va putea aduce cu el modalitățile câștigătoare pe care le-a avut la Boston . Până acum a fost un început bun, deoarece Guardians au terminat cu un record de câștiguri în toate cele trei sezoane cu Francona ca antrenor care intră în campania din 2016. Următorul pas pentru această organizație este să devină o echipă de playoff și să vezi cât de departe pot merge în octombrie.

The Guardians a trecut prin mulți ani grei înainte de Francona și el și echipa de conducere i-au obținut. pe drumul cel bun. Nu va trece mult până când această echipă este o competiție anuală la playoff și acesta este motivul pentru care cotele Cleveland Guardians devin din ce în ce mai atractive pentru pariorii de baseball.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/5a38e9bc-f08c-4777-b94d-5dea6965a587/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/7a9fd916-4496-4e5c-b22d-b0ba8685f2ab/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d1d2f188-8627-42f0-9d54-57605d15e20f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Cleveland Guardians| ||793

Watching the Cleveland Guardians standings placement rise in the coming years should be fun for Guardians fans. This year's current MLB standings are found below.

ClasamentMLB

Pariau pe Jocurile Cleveland Guardians

Angajarea Franconei nu a fost menită să fie un salvator pentru franciză, ci mai degrabă să o lase pe Francona aduce și stabilește o cultură câștigătoare în cadrul organizației. Acesta este un manager care a avut mult succes cu Boston Red Sox la mijlocul până la sfârșitul anilor 2000 și a luat două inele din Seria Mondială pe parcurs. Prinderea unui șef consacrat cu ceva hardware a fost o prioritate pentru Guardians întrucât aceștia se zbătuseră în obscuritate de ceva timp.

Jucătorii au răspuns cu o campanie de 92 de victorii în primul sezon al Franconei, dar au fost înlăturați. în jocul Wild Card. Lăsând la o parte rezultatele finale, acea campanie din 2013 a fost primul pas în proiectul de recuperare care a fost Gardienii și un semn al lucrurilor care vor urma. Cleveland a adus acasă cei mai mulți bani pentru pariori în acel an din orice echipă MLB (un parior de 100 de dolari a crescut cu aproape 2500 de dolari dacă ar fi pariat pe Cleveland pentru a câștiga fiecare joc) și asta nu a trecut neobservat de casele de pariuri sportive. Oddsmakers s-au gândit că transformarea Guardians va dura puțin mai mult decât a făcut-o și a trebuit să înceapă să le stabilească prețul ca o echipă de nivel mediu spre superior din această ligă.

De atunci, au existat diverse probleme care au apărut. a oprit ascensiunea Gardienilor, fie că a fost vorba de răni sau doar de performanțe slabe în raport cu așteptările. Cu toate acestea, având stele tinere precum 2B Francisco Lindor conducând drumul pe teren și un personal de lansare talentat și profund (Corey Kluber, Josh Tomlin, Trevor Bauer), Guardians sunt cu siguranță o echipă pe care pariorii MLB trebuie să o păstreze pe radar.