Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cotele de la Los Angeles Dodgers

Puteți vedea mai jos ce fel de intervale de bani au pus casele de pariuri pentru următorul joc de la Los Angeles Dodgers. Este un punct de plecare grozav pentru pariori să descompună tabla de pariuri MLB a zilei.

Probabil una dintre cele mai populare echipe în baseball, LA Dodgers nu au nicio problemă să-și folosească resursele vaste ($) pentru a rămâne o echipă extrem de competitivă în această ligă. Intrând în sezonul 2016, aceștia se află într-o serie de trei campionate consecutive din divizia de vest NL, dar nu au reușit să ajungă în Seria Mondială în acele sezoane. Având cel mai mare salariu din joc, Dodgers continuă să încerce să-și cumpere drumul pentru a ajunge la următorul pas.

Dat fiind popularitatea lor jucând pe cele mai mari piețe ale unei mingi de baseball, cotele pentru Los Angeles Dodgers vor merge întotdeauna la fi umbrit puțin de către cei care fac cote, printre toateCote MLB. Casele de pariuri stiu ca Dodgers vor primi mult sprijin indiferent de situatie/adversar si cand incepe cel mai bun pitcher al acestei generatii, Clayton Kershaw, liniile monetare ale Dodgers sunt in mod obisnuit in intervalul -300 si peste.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/5a38e9bc-f08c-4777-b94d-5dea6965a587/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/7a9fd916-4496-4e5c-b22d-b0ba8685f2ab/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d1d2f188-8627-42f0-9d54-57605d15e20f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Los Angeles Dodgers

În ultimul timp, clasamentul Los Angeles Dodgers a fost pe primul loc, dar uneori Câștigurile „cumpărând” te pot duce doar atât de departe. Vezi mai jos clasamentul complet al acestui an.

ClasamentMLB

Pariază pe jocurile lui Los Angeles Dodgers

Pariorii experimentați MLB înțeleg că Los Cotele lui Angeles Dodgers vor fi umflate aproape în fiecare noapte, dar în timpul celor trei sezoane recente de campionat de divizie (2013-2015), a apărut un model clar de pariere și se referă la acele cote umflate.

De cele mai multe ori, jocurile de acasă ale Dodgers sunt cele care înregistrează o creștere mai mare a prețului, iar pariorii plătesc întotdeauna o primă pentru a-i susține pe Dodgers acasă. LA a terminat cu un record de câștiguri acasă direct în fiecare dintre acești ani, dar au doar + unități acasă o singură dată în acea perioadă.

Destul de ciudat, acel an (2015) a fost, de asemenea, singurul din cei trei ani în care Dodgers au terminat cu un record de pierderi pentru parori față de linia monetară în general (-11,2 unități). Ceilalți doi ani Dodgers chiar au făcut bani pentru pariorii de pe drum. 2013 și 2014 i-au văzut pe Dodgers terminat + unități în general pentru sezon, în ciuda faptului că au scăzut mai multe unități acasă.

Cea mai mare lecție pe care o pot lua pariorii MLB din aceste numere este ideea că este mult mai important să susțină LA Dodgers cote pe linia monetară atunci când sunt pe drum. Prețurile nu sunt umflate la fel de mult (dacă este deloc), iar talentul de pe teren rămâne același. Da, avantajul pe teren propriu înseamnă ceva, dar cu Dodgers probabil să fie concurenți pentru următoarele câteva sezoane, sprijinirea lor pe drum la prețuri mai bune mai des decât acasă ar trebui să fie ceva care să-și ajute banii.