Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote pentru Los Angeles Angels

Pentru a vedea ce oferă casele de pariuri sportive la prețurile liniei monetare pentru următorul joc Los Angeles Angels, verificați mai jos. Acesta afișeazăCote MLB pentru Îngeri și adversarii lor și va fi actualizat cu scorul final ulterior.

Când LA Angels l-au chemat pe Mike Trout în iunie 2011, au primit instantaneu un jucător care se găsește o dată într-o generație, care sperau că ar putea ajuta la restabilirea acestei organizații. glorie. Intrând în 2016, Trout are deja un premiu Rookie of the Year, patru apariții la All-Star, patru premii Silver Slugger și un premiu AL MVP în cazul său cu trofee. Cu toate acestea, Îngerii nu au câștigat încă un singur meciPlayoff MLB de la sosirea sa în ligile majore, deoarece echipa nu a reușit să pună prea multe piese complementare talentate. el.

Baseballul este un joc de echipă și chiar și cu un talent generațional precum Trout, cotele pentru Los Angeles Angels pot fi nedumerite pentru pariori, deoarece deseori se rezumă la ceea ce fac acei opt băieți din lista LA. termenii de victorii și înfrângeri.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/5a38e9bc-f08c-4777-b94d-5dea6965a587/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/7a9fd916-4496-4e5c-b22d-b0ba8685f2ab/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d1d2f188-8627-42f0-9d54-57605d15e20f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Los Angeles Angels

The AL West has seen a bit of parity in recent years so finding out where the Angels' standings positioning is relative to their next opponent is a must. This year's standings are found below.

ClasamentMLB

Pariau pe jocurile Los Angeles Angels

Nu se poate nega cât de special este un jucător Mike Trout, dar este imposibil să discutăm cu faptul că echipa de conducere a Angels nu a făcut suficient. să-l ajute pe teren. LA a făcut o mare explozie când l-au adus pe Albert Pujols 1B pentru a fi al doilea jucător de marcaj, dar Pujols chiar a început să-și arate vârsta în ultimele sezoane și nu a fost întotdeauna sănătos.

În afară de cei doi nume mari, restul listei LA s-a schimbat constant în ultimii câțiva ani. 2014 a fost singura lor apariție în playoff în timpul erei Trout și s-a încheiat brusc când Kansas City i-a măturat în trei jocuri. Până când Îngerii vor dezvolta sau semnează un alt superstar care să fie acea a treia piesă cheie din linie, această echipă se va zbura în jurul valorii de .500 în anii următori.

În ceea ce privește pariurile, îngerii au fost în preajma asta. Marca de 500 pentru ultimii ani, făcând alegerea locurilor dvs. atunci când sprijiniți Îngerii este de cea mai mare importanță. Pariorii recreativi tind să se întâlnească la echipele populare (Boston, New York) sau la jucători de renume precum Trout, așa că există ample oportunități de a merge împotriva lui Angels și în timpul anului.

Găsirea celor solidi „ jucați pe” sau „jucați împotriva” locurilor cu această echipă este ceva ce fac pariorii urmărind programul și rezultatele Angels. Să știi când să te arunci de o parte și de alta a liniei monetare în jocurile din LA se obține doar prin urmărire și experiență.