Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariuri pentru debutul anului MLB 2021

În fiecare an, în Major League Baseball, tinerele talente continuă să ne impresioneze cu priceperea lor remarcabilă atât la platou, cât și la movila si in camp. Ar fi bine să crezi că același va fi și cazul în 2021, cu herghelii atât din Liga Americană, cât și din Liga Națională gata să-și demonstreze abilitățile pe tot parcursul campaniei.

După ce Pete Alonso și Jordan Alvarez l-au luat acasă pe Rookie of the Anul onorează sezonul trecut, ce jucători au cote mari2021 MLB Rookie of the Year pentru anul acesta? În această piesă, aruncăm o privire la jucătorii despre care credem că vor fi în competiție, în timp ce oferimSelecțiile gratuite MLB despre cine va ridica hardware-ul în noiembrie viitor. Cotele au fost actualizate ultima dată pe7 septembrie 2021: 

Cote câștigătorilor MLB Rookie ALPowerPlayBet99Sports Interaction
Randy Arozarena (Tampa Bay) 4,504,504,50
Jarred Kelenic (Seattle)7,507,507.50
Wander Franco (Tampa Bay)11,0011,0011,00
Ryan Mountcastle ( Baltimore)13,0013,0013,00
Adley Rutschman (Baltimore)13,0013.0013.00

Randy Arozarena Pentru a câștiga începătorul anului AL
4,50
Betway
Cote câștigătoare MLB Rookie NLPowerPlayBet99Sports Interaction
Ke'Bryan Hayes (Pittsburgh)4,504,504.50
Sixto Sanchez (Miami)6,006,006,00
Ian Anderson (Atlanta )7,507,507,50
Dylan Carlson (St. Louis)10,0010,0010,00
Nick Lodolo (Cincinnati)13,0013,0013,00| ||715
Ke'Bryan Hayes Către w în NL Rookie of the Year
4,50
Betway

MLB Rookie of the Year Odds 2021

Așa cum am spus mai sus, talentul tânăr din mari nu poate fi măsurat. În 2021,o mulțime de tineri vor întoarce capetele și vor avea un impact monstru pentru echipele lor,își vor crește constant cotele pentru Rookie of the Year MLB|| |740. So, which players should fans keep an eye on?

Începând cu Liga Americană, băieții se vor uita la Randy Arozarena, jucătorul remarcabil pentru Tampa Bay Rays. Sezonul trecut, el a fost incredibil pe teren și va repeta asta în acest sezon.

Uitându-ne laactualul MLB Rookie of the Year 2021, Mariners outfielder Jarred Kelenic has the second-highest odds to win the AL Rookie of the Year, but he's just behind Azorarena who opens as the favorite this year.

Jarred Kelenic a fost primul draft în 2018 și probabil se va descurca bine în acest sezon. Tânărul de 21 de ani este o perspectivă grozavă, iar Seattle ar putea avea un jucător în franciză în mâinile lor.

Peste în Liga Națională, favoritul major înCote de la Vegas pentru Rookie of the Year este Pittsburgh Pirates Ke'Bryan Hayes. Texanul este pe MLB.com ca prospect numărul 1 pentru 2021. În urma unei campanii grozave din 2020, Heyes a terminat se va descurca bine în acest sezon și va începe în vârful cotelor.

Există multe perspective pentru 2021, dintre care unele joacă în echipe care încep sezonul ca candidați de top în Cote World Series. Urmează un alt sezon captivant în baseball.

Predictii MLB Rookie of the Year

Toată lumea vrea să știecine va fi MLB Rookies of the Year| ||775 for this campaign. While separating the group of rookies is difficult for this season, two players stand at the top for us here at România Sports Betting: Randy Arozarena and Ke'Bryan Hayes.

Foșoșul cubanez arată cel mai puternic din teren. anul acesta și ne așteptăm ca el să arate din ce în ce mai bine pe măsură ce sezonul trece.

Randy Arozarena Pentru a câștiga începătorul anului din AL
4,00
Sports Interaction

În ceea ce privește Hayes, acest copil are doar factorul și are cele mai mari cote pe mai multe site-uri de pariuri diferiteSituri de pariuri MLB. Te va răni la farfurie și făcând jocuri remarcabile în interiorul terenului.

Ke'Bryan Hayes Pentru a câștiga începătorul anului NL
4,50
Sports Interaction

Cu Tampa Bay se așteaptă încă o dată să concureze pentru o excursie la World Series și să aibă întotdeauna Cote în sezonul regulat MLB, în special cu Randy Arozarena care joacă un rol puternic, șansele ca echipa să câștige Rookie of the Year vor crește doar.

 

Ce primește începătorul anului în MLB?

Când sunt anunțate premiile anuale, cel mai bun debutant din AL și NL va primi premiul pentru începătorul anului, care a fost redenumit Jackie Robinson Premiu acum mai bine de 30 de ani, în 1987. Câștigătorul va primi o placă oficială odată ce va fi desemnat câștigător.

În timp ce MLB nu dă bani începătorilor pentru câștigarea premiului, anumiți jucători ar putea avea diferite stimulente în contractele lor pentru Rookie of the Year.

Cum se decide începătorul anului?

Așa cum este cazul MVP, începătorul anului din AL și NL este votat de membrii Asociației Scriitorilor de Baseball al Americii. Buletinele de vot pentru Rookie of the Year sunt depuse înainte de începerea postsezonului, cu jocul din timpul sezonului regulat și MLB a unei echipePower Rankings cu siguranță luate în considerare.

Când este anunțat începătorul anului MLB?

În fiecare noiembrie, după ce World Series s-a încheiat oficial, începătorii anului pentru ambele ligi vor fi dezvăluți. jucători, echipe și suporteri. Anul trecut, Kyle Lewis și Devin Williams au fost anunțați ca câștigători pe 10 noiembrie sezonul trecut. Căutați că câștigătorii din 2021 vor fi anunțați în jurul aceleiași date.