La 162 de meciuri uimitoare, nici un program nu se apropie de cel al Major League Baseball. Din aprilie până în septembrie, baseballul rulează aproape non-stop, însumând 2430, odată ce totul este spus și făcut. Urmărirea atât de multe jocuri este o sarcină descurajantă, dar pariorii pot găsi întregul program al sezonului regulat - într-un format imprimabil - chiar aici, astfel încât să nu piardă niciodată un singur home run, strikeout sau walk-off.

Programmul MLB 2020

La o sută șaizeci și două de jocuri, niciun sport nu se apropie de acel număr de jocuri.Sezonul regulat MLB se desfășoară în puțin peste 180 de zile, din aprilie până la începutul lunii octombrie.

Program MLB imprimabil

Lansarea programului MLB

Programul MLB pentru sezonul viitor este lansat în septembrie – înainte de sfârșitul sezonului precedent. Majoritatea echipelor deschid sezonul în prima zi de luni a lunii aprilie, câteva echipe își încep sezonul cu o zi înainte. Odată ce sezonul s-a încheiat, MLB anunță programul pentru jocurile Wild Card și Divisional Series.

Programul MLB de azi

Cu până la 15 jocuri pe zi, programul sezonului regulat MLB este orice altceva decât liniștit. Pariorii pot găsi linii de bani pentru fiecare joc, în fiecare zi pe tot parcursul sezonului – cu linii live și link-uri către cele mai bune site-uri de pariuri pentru România. În afara pauzei All-Star din iulie, există jocuri MLB în fiecare zi a sezonului. Deoarece unele meciuri pot fi amânate din cauza vremii nefavorabile, unele meciuri pot fi amânate, ceea ce duce la unele echipe să joace un meci dublu.

În general, MLB nu are evenimente majore în timpul sezonului. Termenul de schimb este întotdeauna un punct de accent pentru echipe și fani, dar servește ca o șansă pentru echipe de a se îmbunătăți pe termen scurt sau lung și nu are impact asupra programului. VerificareaWorld Series futures după termenul limită de tranzacționare este obișnuită, deoarece concurenții deseori schimbă potențiali de top pentru a consolida găuri pe lista lor actuală și a face un impuls pentru playoff. Odată ce sezonul s-a încheiat, au locplayoff-urile MLB, începând din octombrie – și, ocazional, până la începutul lunii noiembrie.

Programa TV MLB

MLB este difuzat pe Sportsnet și TSN în România. Sportsnet deține drepturi exclusive pentru toate cele 162Toronto Blue Jays jocuri și playoff-urile MLB, în timp ce TSN are drepturi pentru „Sunday Night Baseball” și alte serii de top în timpul săptămânii. Românias se poate abona la MLB TV pentru a viziona toate celelalte meciuri de baseball care nu sunt difuzate de TSN sau Sportsnet.