Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

MLB MVP Pariuri Cote 2022

Deci, care jucători vor fi favoriți pentru a câștiga acest an? În această lucrare, aruncăm o privire în profunzime asupraCote de pariuri MVP MLB 2021 și oferimAlegeri gratuite MLB. Ultima actualizare făcută pe7 septembrie 2021:

2021 MLB AL MVP Odds bet99 BetWay sportsinteraction
Shohei Ohtani 1,02 1.05 1,02
Vlad Guerrero 15,00 15,00 15,00
Rafael Devers 82,50 81,00 81,00
Shohei Ohtani Pentru a câștiga AL MVP
1,02
Sports Interaction
2021 MLB NL Cote MVP bet99 BetWay sportsinteraction
Fernando Tatis Jr. 1,33 1,50 1,33
Max Muncy 8,50 8,50 8,50
Bryce Harper 9,00 9,00 9,00
Fernando Tatis Jr. Pentru a câștiga MVP NL
1,33
Sports Interaction

În afară de câștigarea titlului World Series, probabil că nu există nicio onoare mai mare și mai bună decât a lua acasă onoarea anuală a MVP AL și NL a MLB. Este oferit, fără îndoială, celui mai bun jucător de ligă mare al anului, cu câștigători din trecut printre care Christian Yelich, Mookie Betts, Kris Bryant, Bryce Harper, Giancarlo Stanton, Mike Trout, Josh Donaldson, Jose Altuve și mulți alții.

Cote MVP pentru baseball pentru sezonul 2021

Începând cu Liga Americană,cota MVP actuală MLB favoare singurul și singurulMike Trout. Starul Los Angeles Angels rămâne fără îndoială unul dintre cei mai buni jucători din mare și va căuta să aibă un alt sezon dominant în AL West.

În 2019,Păstrăv a avut un an monstru,însumând 45 de alergări de acasă, cu 104 RBI și o bataie de .291 medie ||780. The 45 homers marked a new career-high for the New Jersey native, while his 104 RBI were second only to his 111 in 2014.

Trout a luat acasă onorurile MVP AL în 2014, 2016 și 2019|| |783. Can he make it four in 2021? He has the highest odds of any player with 2.00 to win MVP. 

 

Desigur, el nu este singurul stud din Liga Americană care poate lua acasă hardware-ul. Aaron Judge, Francisco Lindor, Alex Bregman și Gleyber Torres vor fi cu siguranță băieți pe care să-i urmărem în avans și au cote mari la mai multeSituri de pariuri MLB. Cu Judge, marea întrebare pentru el pe tot parcursul anului 2020 va fi dacă va putea să rămână sănătos.

Anul trecut, sluggerul s-a luptat cu rănile la umăr și oblic pentru Yankees.La începutul anului 2020, disconfortul pectoral i-a cauzat probleme. Deși are o putere incredibilă, va trebui să rămână proaspăt și să joace o mare parte a campaniei dacă dorește să încerce să câștige MVP AL.

Între timp, în NL, se pare căbătălia MVP se va rezuma la Mookie Betts, Ronald Acuna Jr., Christian Yelich și Cody Bellinger. Betts este în primul său an în Liga Națională, după ce a fost schimbat de Red Sox către Dodgers în mutarea de succes din extrasezon. El are cele mai bune cote la 4.50.

Acuna Jr. a fost genial la începutul carierei sale pentru Atlanta, în timp ce atât Bellinger, cât și Yelich au luat acasă premiul MVP anterior în cariera lor. NL se simte cu adevărat ca fiind larg deschisă, cuCote de sezon regulat MLB de așteptat să se schimbe constant, dar nu dormi pe Betts.

În ciuda faptului că este nou în NL după atâția ani cu Boston, el va fi o forță atât în ​​platou, cât și în teren. Puterea lui de a întoarce capul ar putea fi ceea ce îl trimite peste cap în aceasta.

Selecții MVP MLB

Întrebarea impune,cine va fi MVP MLB în AL și NL?

De nenumărate ori,Mike Trout și-a arătat clasa și abilitățile sale geniale la platou și în teren. De aceea, el este alegerea noastră să ia acasă din nouPremiul MVP AL, făcându-l spate la spate pentru el.

Shohei Ohtani Pentru a câștiga MVP AL
1,02
Sports Interaction

În timp ce Îngerii au dezamăgit în ultimii ani, au ieșit și l-au semnat pe Anthony Rendon cu o afacere pe șapte ani, în valoare de 245 de milioane de dolari. Un alt liliac puternic din linie va ajuta doar Trout și îi va oferi L.A. instrumentele pentru a obține mai multe victorii și a-și creșteCote World Series. Acest lucru nu va face decât să întărească urmărirea lui Trout pentru MVP, deoarece el însuși va căuta să spargă 50 de dingeri pentru prima dată.

Între timp, în Liga Națională, rămânem cu favorita și mergem cu Mookie Betts pentru a câștiga Cel mai valoros jucător. Oamenii din Boston rămân cu inima frântă că a fost schimbat, în timp ce oamenii din L.A. sunt încântați. Anul trecut, Betts a lovit .295, cu 29 HR și 80 RBI. La doar 27 de ani, este încă în floarea carierei sale.

Fernando Tatis Jr. Pentru a câștiga NL MVP
1,33
Sports Interaction

Va câștiga Betts primul său an cu Dodgers cel mai bun an de până acum? Noi credem că da.

 

MVP-ul MLB primește bani?

Dacă un jucător urmează să câștige MVP AL sau NL, elnu primește bani direct de la Major League Baseball pentru obținerea premiului. Cu toate acestea, fiecare jucător are probabil o clauză în contract care va declanșa o sumă masivă de bani dacă este numit MVP. Aruncă o privire la Mike Trout, de exemplu.

Superstarul se află în mijlocul ofertei sale masivede 12 ani, 426,5 milioane de dolari. În contractul său, se spune că va primi 500.000 de dolari dacă va fi numit MVP AL. Evident, există un stimulent pentru el să obțină astfel de bani. Anul trecut, cu Red Sox, Mookie Betts ar fi primit 100.000 de dolari dacă ar fi câștigat MVP AL.

Când sunt anunțați MVP-urile MLB?

În fiecare an, MVP-urile MLB sunt anunțate după încheierea World Series. Cu Naționalele câștigând Seria Mondială în 2019 la sfârșitul lunii octombrie,MVP-urile au fost anunțate la mijlocul lunii noiembrie aproximativ două săptămâni mai târziu. În 2020, vă puteți aștepta ca MVP-urile să fie dezvăluite și la mijlocul lunii noiembrie.

Cum funcționează votul MVP?

Când va veni timpul ca voturile să vină atât pentru MVP-ul AL și NL, toți ochii vor fi ațintiți asupra alegătorilor. Deci, cine face apelul pentru premiul anual? Aceadatoria aparține tuturor membrilor „Asociației Scriitorilor de Baseball din America”, care decid și cine va câștiga Cy Young, Rookie of the Year și Manager al An. Evident, modul în care o echipă funcționează și locul în care se află în MLBPower Rankings afectează modul în care un alegător poate decide.

De obicei, alegătorii își trimit buletinele de vot pentru MVP-uri înainte de începerea postsezonului.


  • Puteți paria pe MVP-ul MLB la oricare dintre casele de pariuri sportive online pe care le recomandăm pe această pagină. Asigurați-vă că comparați cotele de pe site-urile de pariuri.

  • Asociația Scriitorilor de Baseball din America votează la sfârșitul fiecărui sezon și oferă un scor pozitiv primilor zece jucători.

  • Da, Albert Pujols a câștigat premiul de trei ori ca jucător de la prima bază pentru St. Louis Cardinals. Miguel Cabrera a câștigat spate în spate în 2012 și 2013 pentru Liga Americană.

  • Da, doi jucători au. Mai întâi, Fred Lynn în 1975 și mai târziu, Ichiro Suzuki în 2001.

  • Câștigătorii MVP în 2020 au fost Jose Abreu de la White Sox și Freddie Freeman de la Atlanta Braves.