Baseball Defensive Plays That Matter

Cunoașterea este Regele și există mai multe în cercetarea handicapului din Major League Baseball decât își pot da seama pariorii ocazionali. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de statistici de baseball, deoarece numerele depășesc mediile de bataie și runde câștigate. În timp ce statisticile au existat de când „Părintele Baseballului” Henry Chadwick a introdus „scoruri de cutie” cu peste 150 de ani în urmă, sabremetricul defensiv avansat MLB a început să se impună într-adevăr în anii 1970.

Evaluare Zona Finală

Apărarea câștigă campionate. Dar ce înseamnă apărarea echipei? De ce este un astfel de predictor al succesului? Și la ce statistică ar trebui să te uiți în timpul cercetării tale?

Bine dincolo de măsurătorile standard de lovitură, lansare și câmp, metrica avansată a sabermetrici urmărește fiecare apariție în timpul unuiMLB match. Although the genius of a mathematician is often required to understand some of that number crunching, Ultimate Zone Rating (UZR) statistics are fairly simple to decipher as illustrated in our informative video. UZR is calculated for teams, plus individual players, and simply stated it is an indicator of how successful players are at recording outs on balls that are hit into their area of the field. Run saving plays are good – missed plays that produce runs are not.

Baseball Defensive Stats

Deși înțelegem că puii sapă mingea lungă, ce nu este de preferat la exploziile care se înalță maiestuos în puntea superioară, pariurile de succes pe baseball necesită, de asemenea, o înțelegere a talentelor defensive a echipelor. Statisticile de bază pot fi găsite pe o multitudine de site-uri web generice din „liga mare” și trebuie luate în considerare statistici, cum ar fi procentajul de câmpuri și erorile comise. Statisticile din sezonul 2016 arată că cele nouă echipe cele mai proaste au terminat anul cu cel puțin 17,5 jocuri în urmăMLB World Series Campionul Chicago Cubs în clasamentul general. Când Houston a terminat 46 de jocuri din primul, cu un record de 51-111 în 2013, Astros sunt în fruntea ligii cu 125 de erori totale.

Alimentarea slabă și erorile duc adesea la alergări, iar acele statistici pot fi descoperite rapid. pe un site precum Baseball Reference sau site-ul oficial MLB. Când vine vorba de statistici avansate, cum ar fi evaluările finale ale zonei, îndreptarea către site-uri web axate pe sabermetrics este cel mai bun pariu pentru cercetare. Pentru aceasta, apelăm la un site precum FanGraphs, care este un site avansat cu statistici MLB. Acolo am constatat căChicago Cubs au avut un plus de 73 UZR în timpul sezonului campionatului 2016, care a fost cu 23,3 puncte mai bun decât San Francisco Giants, care au terminat al doilea cu 47,7 UZR. Dintre cele zece echipe care au avansat la playoff-urile MLB din 2016 – șase dintre acestea au fost primele zece echipe pe lista de clasament UZR.

Strategie defensivă de baseball

Înțelegerea că există un loc pentru Sabermetrics și statistici avansate disponibile astăzi, handicapații hardball sunt sfătuiți că statisticile merg atât de departe decât atunci când vine vorba de încasarea biletelor câștigătoare. Deși este întotdeauna înțelept să fii înarmat cu cât mai multe informații posibil, înainte de a plasa pariuri la un expert MLB precumBet365, nu uita că concentrându-te pe „aici și acum” este foarte important atunci când pariezi pe sport. De asemenea, este înțelept să ne amintim sfatul nostru numărul unu pentru strategia defensivă de baseball – cei mai buni țipărători sunt întotdeauna cea mai bună apărare a echipei. Acest lucru este valabil mai ales atunci când un as cu un total mare de lovituri se îndreaptă spre bump. Găsiți cele mai bune case de pariuri MLBcase de pariuri în tabelul nostru de mai jos.

A avea o varietate de site-uri web de informații despre baseball este o idee bună și o componentă cheie a unui pariu adecvat calea de cercetare. Deși ne dorim ca informațiile să fie la un simplu clic distanță și toate într-un singur loc, nu este așa, iar unele site-uri sunt mai bune decât altele atunci când colectează statistici. De exemplu, preferăm CBS site-ului oficial MLB atunci când vine vorba de proiecții probabile de aruncător. Aici, la România Sports Betting, suntem mândri să prezentăm LIVE actualizări privind cotele, scorurile și clasamentele pe fiecare din cele 30 de pagini ale echipei MLB – precum cea pentru RomâniaToronto Blue Jays . Fără orice dezordine animată de publicitate enervantă, pariorii primesc o vizualizare rapidă a performanței echipelor cu un singur clic. Când este timpul să pariezi - ferestrele sunt întotdeauna larg deschise la aceste case de pariuri sportive online de top.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive