Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Pariuri lacrosse NLL și NCAA: Pariați pe echipe din România

O parte echitabilă a României nu este conștientă de faptul călacrosse este unul dintre sporturile noastre naționale. De fapt, România este una dintre cele mai bune țări din lume la lacrosse datorită populației noastre indigene.

Șansele pentru NLL și NCAA sunt disponibile chiar acum. Cu toate acestea, continuați să verificați această pagină și vă vom oferi cele mai recente cote și informații. Această pagină a fost actualizată ultima dată la 21 decembrie 2021:

NLL Cup 2021/22Bet99Sports InteractionPowerPlay
Halifax Thunderbirds3,503,503,50
Saskatchewan Rush4,004,004,00
Toronto Rock5,506,005,50
San Jose7,008,007,00
Aripi Philadelphia9,009,0010,00

Fans can bet on Echipele de lacrosse ale României din NLL șiJucătorii României din NCAA prin case de pariuri care sunt disponibil pentru acces în toate provinciile.

De fapt,SportsInteraction este unpartener oficial alNLL!

 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Revizuire
  BONUS 500$
 • Cote de pariere în Liga Națională de Lacrosse

  The NLL a crescut from four teams playing six games each in 1987 to a total of 13 games competing over an 18 game regular season. A passionate fanbase continues to drive the NLL, with clubs located across the United States and România from coast to coast.

  The NLL este || |714most popular liga pro din America de Nordpentru pariuri lacrosse.

  Echipele sunt aranjate în trei divizii – diviziile de est, nord și vest. Estul prezintă echipe americane în cea mai mare parte din nord-est. Nordul includeHalifax Thunderbirds șiToronto Rock, împreună cu echipele Snowbelt din Buffalo și Rochester.

  Divizia de vest este dominată de cluburile din România, inclusivCalgary Roughnecks,Saskatchewan Rush șiVancouver Warriors, cu echipe din Colorado și San Diego care s-au alăturat luptei.

  Pariurile NLL au crescut în popularitate împreună cu liga continuă să se extindă. Orașe din România precum Winnipeg, Montreal, Edmonton și Ottawa ar fi locații privilegiate pentru noi echipe, creând rivalități suplimentare înprovincii.

  Cu toate acestea,Toronto Rock au fostcele mai multe echipă de succes în istoria României pro lacrosse cu șase campionate de la începutul erei Cupei Campionilor.

  Cote NLL s-au înclinat spre echipele din România în ultimul timp, în special cei din provinciile vestice precumAlberta, care au dominat o mare parte a deceniului precedent. Mulți subestimează popularitatea acestui sport cu gulere albastre: NLL se mândrește cu cea de-a treia cea mai bună participare medie din orice ligă profesionistă de sporturi de sală, după NBA și NHL.

  Pariuri NLL

  Structura divizională aLigii Naționale de Lacrosse estearranged în mare parte pe categoriigeografice, divizia de vest conţinând o echipă suplimentară faţă de divizia de est şi nord. Ca atare, concurența este puțin mai acerbă în vest, chiar dacă NLL seminează echipele în funcție de merit în playoff.

  Divizia de Est

  Divizia de Est Oraș  Provincie/Stat

  New England Black Wolves

  Uncasville CT

  Georgia Swarm

  Duluth GA

  Philadelphia Wings

  Philadelphia PA

  New York Riptide|| |815

  Uniondale NY

  Divizia Nord

  Divizia Vest  Oraș  Provincie/Stat

  Halifax Thunderbirds

  Halifax Nova Scoţia

  Toronto Rock

  Toronto Ontario

  Buffalo Bandits

  Buffalo NY

  Rochester Knighthawks

  Rochester NY

  Divizia de Vest

  Divizia de Vest  Oraș  Provincie/Stat

  Saskatchewan Rush

  Saskatoon Saskatchewan

  Colorado Mammoth

  Denver CO

  San Diego Seals

  San Diego CA

  Calgary Roughnecks

  Calgary Alberta

  Vancouver Warriors

  Vancouver Columbia Britanică|| |944

  România Lacrosse League Betting Odds

  Liga România LacrosseLiga România Lacrosse a concuratîntre 2012 și 2016, concentrându-se pe echipele din regiunea Ontario. După ce s-a retras în 2016, CLL s-a transformat într-o organizație non-profit care promovează sportul în întreaga țară într-un mod mai popular.

  Cu siguranță, existăo șansă pentru o renaștere a CLL la un moment dat în viitor. Cu toate acestea, succesul și stabilitatea relativă a Ligii Naționale de Lacrosse și a echipelor din România care joacă în NLL fac o reînviere puțin mai dificilă.

  Ca atare,există nu pot fi găsite cote de pariuri CLL.

  Pariuri NCAA Lacrosse Division I

  Când sezonul lor este în plină desfășurare,Linii de lacrosse NCAA pariurile devin un subiect fierbinte| ||966, especially for Division I competitions. This includes both the men’s and the women’s game. A top twenty ranking is an easy way to keep track of contenders, although the top four or five usually stand out in terms of being much stronger favourites than the rest of the field.

  The biggest competition is the NCAA D1 men’s lacrosse championship, care include un turneu cu eliminație simplă care restrânge 16 concurenți la un singur campion similar cu campionatul de baschet NCAA. Puteți paria pe jocuri individuale și pe rezultatul turneului în ansamblu, împreună cu o mare varietate de alte jocuri de lacrosse NCAA de-a lungul sezonului.

  < /p>

  Tipuri de pariuri lacrosse

  Ca și alte ligi profesionale și asociații universitare, competițiile de lacrosse NLL și NCAA au ca rezultat, de obicei, o mare varietate de pariuri disponibile prin intermediul caselor de pariuri sportive online. De obicei,pariuri lacrosse pot fi împărțite în trei tipuri diferite:pariuri standard, futures și props.| ||983

  Standard Lacrosse Bets

  Pariul pe câștigătorul unui joc individual, denumit șilinia monetară pariul, este cel mai mare tip popular de pariu pe care fanii de lacrosse îl fac. Un pariuspread ar fi un alt tip popular de pariu lacrosse standard, care implică mărimea marjei de câștig pentru joc.Peste/sub din numărul total de goluri per joc este al treilea tip de pariu standard.

  Lacrosse Futures

  Pariuri in echipa care în cele din urmă va câștigacâștiga campionatul Ligii Naționale de Lacrosse sau pariul pe colegiul care va lua campionatul NCAA de Lacrosse, sunt două exemple populare de pariuri futures în lacrosse. În esență, pariarea pe un eveniment care are loc într-un viitor îndepărtat este cheia acestui tip de pariere. Aceasta include pariurile pe câștigătorii diviziei sau echipele care termină sezonul regulat cu cele mai multe puncte.

  Pariuri prop lacrosse

  Pariurile cu prop se concentrează, de obicei, pe un anumit aspect al unui joc sau al unui sezon.. De exemplu, echipa care marchează primul gol într-un joc este un pariu relativ popular. Dacă o echipă va ajunge sau nu în playoff este un alt tip de recuzită care se concentrează pe un sezon întreg. Aproape orice scenariu imaginabil poate fi prezentat ca un pariu prop, atâta timp cât un pariu sport susține pariul cu cote.

  Cele mai bune pariuri sportive pentru pariuri lacrosse

  O mulțime desportsbooks offer a full range of odds for lacrosse wagers, inclusiv NLL și NCAA. Atunci când alegeți de pe site-uri diferite, este important să luați în considerare factorii care sunt importanți pentru modul în care pariați pe sport.

  Unele dintre exemplele bune sunt:

 • Joacă online acum|| |1019
  1xbet Recenzie
  BONUS 100$
 • Joacă online acum| ||1036
  BetOnline Recenzie
  BONUS 50%
 • Joacă online acum
  William Hill Recenzie
  BONUS 500$
 • De exemplu, dacă sunteți interesat să plasați câteva pariuri, dar nu sunteți un parior frecvent, s-ar putea să preferați un pariu sportiv care oferă un pariu gratuit în loc de un bonus de depunere, deoarece bonusul necesită un rollover considerabil. Oferimrecenzii amănunțite pentru casele de pariuri sportive, inclusiv diferitele tipuri de promoții oferite de mai mult de o duzină de site-uri.

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive