Ricoh Woodbine Mile Betting

Mila Ricoh Woodbine este o cursă de clasa 1 de 1.000.000 de dolari pentru copiii de trei ani și mai sus, care se desfășoară în fiecare septembrie pe cursul EP Taylor Turf de la Woodbine. Prima cursă a avut loc în 1988, deoarece Molson Export Challenge rula la 1 ¼ mile și a fost inițial limitată la copiii de trei ani. Distanța și condițiile actuale sunt în vigoare din 1997. De-a lungul anilor, sponsorul s-a schimbat și a fost de câțiva ani cunoscut sub numele de Atto Mile.

Rich Woodbine Mile Horse Pariuri Site-uri

Finding a racebook that caters specifically to a România clientele isn’t always easy, but that’s în mod specific , așa că aveți noroc. Următoarele cărți de curse sunt alegerile noastre cele mai bine cotate și oferă cote și pariere pe cele mai mari piste din România.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Pariuri Ricoh Woodbine Mile Horse Racing

  Ca parte a seriei Breeders' Cup Challenge, Cursa este un eveniment „Win and You’re In”, deoarece câștigătorul se califică automat pentru Breeders’ Cup Mile, care va avea loc anul acesta în primul weekend din noiembrie la Santa Anita. Câștigătorul de anul trecut, Wise Dan, va continua să captureze BC Mile într-un timp record. Câștigătorul Woodbine Mile din 2005, Leroideanimaux, va termina pe locul al doilea în BC Mile și va câștiga un Eclipse Award ca cel mai bun cal de gazon al Americii în acel an.

  Un alt câștigător anterior, puia Ventura, a capturat-o pe Cursa 2009 după ce a câștigat Cupa Crescătorilor Filly și Mare Sprint cu un an înainte. După ce a câștigat Woodbine Mile în 2009, Ventura s-a întors la Breeders’ Cup pentru a încerca să-și apere titlul F&M Sprint, dar a căzut puțin, terminând pe locul al doilea. Ea a fost prima puină care a câștigat Woodbine Mile în 13 ani și, făcând acest lucru, a stabilit recordul cursei la 1:32.0. Cel mai recent câștigător crescut în România a fost avocatul lui Rahy în 2008.

  Handicarea unuia dintre cele mai bogate evenimente de curse de cai din România

  Pe lângă atragerea unui grup internațional de cai mari, lista câștigătorilor Woodbine Mile este presărată cu numele unora dintre cei mai cunoscuți călăreți din ultimii ani. Membrii Hall of Fame Pat Day, Corey Nakatani și Eddie Delahoussaye au vizitat toți cercul câștigătorilor, iar Kent Desourmeax, John Velazquez și Garrett Gomez împart recordul cu două victorii fiecare. În 1995, Julie Krone a devenit prima femeie care a câștigat cursa la bordul Peaks and Valleys.

  În 2004, Quiet Resolve – un fiu al câștigătorului american Triple Crown Affirmed – a primit primul loc când câștigătorul inițial, Hawksley Hill, a fost descalificat și s-a clasat pe locul patru. Victoria Quiet Resolve i-ar oferi lui Sam-Son Farm al doilea dintre cele trei titluri Woodbine Mile, cel mai mare dintre toți proprietarii. Antrenorul American Hall of Fame, Neil Drysdale, deține recordul pentru cele mai multe victorii ale unui antrenor cu patru. Cursa lui Drysdale a început în 1989 cu Prized, care va continua să cucerească gazonul Breeders' Cup din acel an.