#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Tipuri de pariuri pe cai explicate

Cu atât de multe diferite tipuri de pariuri pe cai, pariorii sunt mai predispuși să reușească odată ce își găsesc o zonă de confort. Jucătorii de succes trebuie să înțeleagă complexitățile fiecărui pariu și să găsească un pariu pe măsura fondului lor. Cu toate acestea, sfătuim începătorilor să rămână cu câștiguri simple, să plaseze și să arate pariuri în timp ce învață frânghiile înainte de a se ramifica în lumea mai profitabilă, dar mai complexă a pariurilor exotice.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Betting Odds & Insights: Kentucky Derby
  Cele mai bune pariuri pe curse de cai live aici
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Triplu Crown Betting Odds
  Alergătorii, știrile, totul aici
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Pentru toate cursele de cai se întâlnește în 2021
  Urmărește toată acțiunea curselor de cai aici
  Citește mai mult

Pariere online de cai în România

Majorele circuite de curse pursânge din România, cum ar fiWoodbine șiFort Erieoferă unele dintre cele mai bune curse oriunde în America de Nord. Un jucător nou în nuanțele cailor de pariuri, ar trebui să înțeleagă mai întâi rudimentele pariului pari-mutuel. Toate pariurile - indiferent dacă câștigă, plasează, spectacol, exactor, triactor etc. - sunt grupate într-un „pool” separat. Toate fondurile de la jucătorii care fac un pariu câștigător, de exemplu, sunt grupate în grupul de câștiguri. Pista extrage un procent din pool-ul de top numit „takeout” și acesta este modul în care circuitele de curse câștigă bani din pariuri.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Banii rămași din grupul de câștig sunt returnați pariorilor care selectează calul câștigător. Suma de bani pariată pe fiecare dobândă la pariuri într-o anumită cursă dictează cotele. Evident, un cal bine susținut de publicul de pariuri plătește mai puțin de unul înfățișat pentru că vor fi mai mulți jucători care dețin bilete câștigătoare. Același concept se aplică tuturor grupurilor de pariuri individuale. În cursele de cai, jucătorii joacă într-adevăr unul împotriva celuilalt, mai degrabă decât împotriva casei.

  Pariuri convenționale sau directe 

  În timp ce pariurile privind câștigurile, locurile și spectacolele există încă de la începutul jocului. sport, pariurile merită încă luate în considerare în climatul de pariuri de astăzi. Să clasificăm rapid ce înseamnă fiecare pariu. Un pariu „câștig” înseamnă pur și simplu că pariorul trebuie să selecteze câștigătorul unei curse date. Ca și în cazul tuturor pariurilor convenționale, jucătorii pot paria până la 2 USD pe un pariu câștigător. În timp ce unii pariori fac ocazional mai mult de un pariu câștigător pe o singură cursă, aceasta este rareori o strategie bună, deoarece asigură că jucătorul va avea bilete pierdute la sfârșitul cursei. Cotele dictează cât va plăti un pariu câștigător.

  Un cal care merge să afișeze o cotă de 3/1, de exemplu, înseamnă că un parior care sprijină acel cal va câștiga 3 USD pentru fiecare dolar pariat. Astfel, un pariu minim de 2 USD pe o lovitură de 3/1 înseamnă că jucătorul va obține profit de 6 USD plus pariul inițial de 2 USD. Cu alte cuvinte, pariorul ar colecta un total de 8 USD la fereastră sau printr-uncont online.

  Un pariu „loc” înseamnă că jucătorul trebuie să aleagă un cal pentru a alerga nu mai rău de secundă. Dacă jucătorul pariază pe 5 cai pentru a plasa și calul finalizează câștigarea cursei, jucătorul deține în continuare un bilet câștigător. Totuși, dacă 5 cai a alergat pe al treilea sau mai rău, pariul ar fi unul pierzător.

  "Afișați" pariul înseamnă că calul trebuie să alerge cel puțin pe al treilea. Spre deosebire de pariul câștigător, plățile pentru pariurile pe locuri și spectacole sunt mai greu de calculat, dar caii cu cote mai mari, evident, mai mult decât caii cu cote mai mici.

  Factorul care face pariurile pe locuri și spectacole mai dificile. pentru a stabili în termeni de plată, este că jucătorii sunt la cheremul cui altcineva se întâmplă să termine printre primii trei. De exemplu, un parior care plasează un pariu de spectacol va câștiga mai mulți bani dacă favoritul din cursă se întâmplă să fie mai prost decât al treilea. Acest lucru se datorează faptului că favoritul reprezintă, de asemenea, cea mai mare parte a grupului de pariuri de spectacole în majoritatea cazurilor. Astfel, atunci când favoritul se întâmplă să fie mai prost decât al treilea, acei parori care dețin încă pariuri câștigătoare profită mai mult, deoarece mai sunt mai mulți bani în fond de distribuit.

  Pariuri exotice 

  Deși probabil că este recomandabil ca pariorii începători să înceapă cu un pariu simplu „câștig”, odată ce jucătorii devin mai confortabil în alegerea cailor, pariurile exotice pot fi destul de atrăgătoare . Pariurile exotice produc adesea plăți mai profitabile și prezintă un grad mai mare de dificultate.

  În România, meniul de pariuri exotice este format din exactor, triactor, superfecta, double, pick 3, pick 4 și pick 6. exactor, triactor și superfecta sunt cunoscute ca pariuri intrarace sau exotice verticale, deoarece sunt determinate în rezultatul unei singure curse.

  Exactorul cere unui jucător să aleagă primii doi clasați în ordine, în timp ce triactorul necesită primii trei clasați în ordine, iar superfecta face un pas mai departe necesitând primii patru în ordine. Fiecare dintre aceste pariuri poate fi pariat ca pariu „direct” sau „cutie”.

  Un pariu exact, de exemplu, ar fi pariat folosind doar un singur cal pentru a termina primul și un singur cal pentru a termina pe al doilea. Să presupunem că jucătorul pariază 2 $ exacta pe 5 cai și 3 cai. Aceasta înseamnă că calul numărul 5 trebuie să câștige cursa, iar numărul 3 trebuie să alerge pe al doilea pentru ca jucătorul să încaseze un exactor câștigător. Nicio altă combinație nu ar funcționa. Un astfel de pariu este simplu și ar costa doar 2 USD. Dacă același jucător ar dori să mărească numărul de combinații câștigătoare, el ar putea „cuta” cu 5 și 3, ceea ce înseamnă că oricare ar putea termina primul sau al doilea.

  În acest pariu, cei 5 ar putea câștiga sau alerga. al doilea și la fel pentru cei 3. Atâta timp cât ambii cai finalizați au fost în primii doi, pariul ar fi unul câștigător. Această cutie exactă de 2 USD ar costa 4 USD. Amestecarea și potrivirea combinațiilor funcționează în mod similar cu triactor și superfecta, dar cu mai multe trepte ale pariului și posibile combinații, costul biletului poate crește brusc. O cutie triactor de 2 dolari folosind trei cai costă, de exemplu, 12 dolari.

  Paria dublu, alegerea 3, alegerea 4 și alegerea 6 sunt cunoscute ca pariuri interace sau orizontale. Obiectivul este de a selecta câștigătorii a două, trei, patru sau șase curse consecutive. Acest pariu permite jucătorilor să folosească mai multe combinații și este simplu de calculat. Toate pariurile se bazează pe un minim de $1, cu excepția alegerii 6, care este adesea un minim de $2.

  Deci să presupunem că unui jucător îi plac următorii cai din această secvență de trei curse:

  • Race 1: 4,6,10
  • Cursa 2: 2,8
  • Cursa 3: 6,9,11

  Deoarece jucătorul are trei interese de pariuri în prima cursă, două în a doua și trei în a treia, costul acestei alegeri trei ar fi de 18 USD (3x2x3 x 1 USD pariu de bază minim). Dublu, alege 3, alege 4 și alege 6 variază de la moderat greu de lovit la extrem de greu de lovit. În general, o alegere 6 este cel mai bine lăsată jucătorilor cu buzunare adâncă, în timp ce celelalte pariuri se pretează mai prietenoase pentru mici și mijlocii. bankrolls.

  În general, o alegere 6 este cel mai bine lăsată jucătorilor cu buzunare adânci, în timp ce celelalte pariuri se pretează mai prietenoase pentru bankroll-uri mici și mijlocii. Nu există niciun glonț magic pentru a paria cursele, dar cei care doresc să se implice în sportul regilor ar trebui să-și dea o instrucțiune înainte de a se scufunda și a se bucura de întreaga gamă de pariuri oferite pe pistă.