#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote Triple Crown 2022

Câștigători Triple Crown Futures 2022 Cote 

Câștigarea Triplei Coroane, constând din Kentucky Derby, Preakness și Belmont Stakes, este cea mai mare onoare a curselor de cai americane. Adevărul este că au fost doar 23 de cai care au câștigat primele două bijuterii ale triplei coroane - Kentucky Derby și Preakness - doar pentru a nu ajunge la Belmont Stakes. Există întotdeauna o șansă să nu existe un câștigător.

Va exista un câștigător Triple Crown în 2022? Cotele nu sunt încă disponibile. Cotele pot fi modificate, așa că continuați să verificați. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021: 

Va exista un câștigător Triple Crown în 2022 Cote BetWay powerplay sportsinteraction

Nu

TBA TBA TBA

Da

TBA TBA TBA| ||671 

Nu există nimic catrei rase americane cunoscute sub numele de Tripla Coroană. Widgeturile noastre de cote sunt create pentru a afișa cele mai bune cote pentru cele mai importante evenimente de curse de cai, cum ar fi Triple Crown, de-a lungul anului. Există o mulțime deCote la pariuri Triple Crown disponibile pe tot parcursul anului.

The Kentucky Derby, the Preakness șiBelmont Stakes cuprind unul dintre cele mai evazive și mai căutate premii din toate sporturile .

Crescatorii, antrenorii, proprietarii, jocheii si pariorii - precum si toti ceilalti implicati in cursele de cai la orice nivel - mentine o concentrare asemanatoare laserului asupra acestui trio de curse concepute pentru cei mai buni trei ani- alergători vechi.

TBA
 
https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote și perspective de pariuri: Kentucky Derby| ||733== =Cele mai bune pariuri pe curse de cai live aici
  Best horse racing bets live here
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri Triple Crown
  Alergătorii, știrile , totul aici
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Pentru toate întâlnirile de curse de cai din 2021
  Urmăriți toți caii- acțiune de curse aici
  Citiți mai multe

Cote de pariuri Triple Crown

Termenultermenul „Trilă Coroană” se referă la un trio select de curse, adesea compuse din evenimente limitate la copii de trei ani, dintr-o națiune sau regiune de curse . Câștigând o triplă coroană este considerat a fi cel mai prestigios lucru pe care un cal de curse îl poate face în cariera sa.

The primul câștigător al Triplei Coroane de înregistrare a fost Australian de Vest, care în 1853 a câștigat primele trei evenimente din Marea Britanie pentru copiii de trei ani. Tripla Coroană engleză este formată din 2.000 Guineas Stakes, Epsom Derby (cunoscut și ca The Derby) și St. Leger Stakes.

Un total de12 cai au finalizat. Tripla Coroană engleză în timpul perioadelor fără război, Nijinsky fiind ultimul care a realizat isprava în 1970.

Cote pentru seria Triple Crown sunt adesea publicate pentru prima dată cu anul anterior, la jumătatea verii. Acesta este momentul în care viitoarele vedete de trei ani încep să concureze, ca juvenili.

Pariorii cu ochi arăți pot proiecta corect care dintre acești copii de doi ani vor deveni fenomene de clasă mondială și întreg sezonul mai târziu.

Așa cum sa spus mai devreme, acesteCursele Triple Crown sunt de obicei limitate la doar caii de trei ani.

Caii care doresc să se califice pentru Kentucky Derby – bijuteria de deschidere a Coroanei Triplei Americane – trebuie să concureze în una sau mai multe curse preselectate care oferă puncte primilor clasați.

AceștiaCursele de puncte sunt etalate pentru a oferi un număr tot mai mare de puncte pe măsură ce sezonul progresează, aproape de Kentucky Derby.

Această serie se numeșteDrumul la Kentucky Derby. Cei 20 de cai care termină cu cele mai multe puncte sunt cei care câștigă un loc în poarta de start în prima sâmbătă a lunii mai.

Mai recent, două noi căi – intitulate Japan Road către Kentucky Derby șiEuropean Road către Kentucky Derby – au fost create pentru a încuraja participarea internațională la cel mai mare eveniment din cursele americane calendar.

Parierea pe triple coroane poate consta în pariuri Câștig și fiecare mod. Câștigătorii de cele mai multe ori se umbresc în favoarea pariurilor, deși cea mai mare cotă pentru a câștiga Kentucky Derby a fost Donerail la 91/1 în 1913.

Cota Triple Crown 2019 au fost șocați. când Country House a câștigat cu 65/1, deși acest lucru s-a întâmplat după ce favoritul 7/2 Maximum Security a fost descalificat după ce a fost depusă o anchetă după cursă.

Găsiți cel mai bunpariuri sportive cote și cele mai scumpecote de pariuri pe curse de cai la partenerii noștri și fiți pe cale de a câștiga cei mai mulți bani posibili.

Pariuri cu triplă coroană

Pariere pe primul șicea mai importantă etapă a triplei Crown,derby-ul Kentucky, este diferit de orice alt eveniment de pariere oferit pe tot parcursul anului în America de Nord.

Cu | ||82020 horses running, câmpul este masiv și bazinele de pariere sunt gigante. Maximizarea profitabilității este cheia succesului unui parior. ConsultațiCote Kentucky Derby pentru actualizări despre cele mai mari nume și cei mai probabili concurenți.

Unul dintre cele mai critice elemente alehandicapping the Kentucky Derby este să ne amintim că există întotdeauna - literalmente întotdeauna - aproximativ cinci sau șase alergători care nu au nicio treabă să participe la cursă.

Acest lucru a fost poate mai adevărat în cursă. zilele dinaintea stabilirii sistemului actual de puncte, dar există încă un număr destul de mare de aruncări.

Al doilea pas al Triplei Coroane Americane second leg of the American Triple Crown series is the Preakness Stakes, a concurat la Pimlico Race Course din Baltimore, Maryland. Evenimentul este poreclit „Alerga pentru Susan cu ochi negri” în referire la pătura de flori galbene care drapează gâtul calului câștigător, care seamănă cu floarea statului Maryland.

Citiți despre primele șanse Preakness Stakes de luat. avantajul oportunităților bijuteriei de mijloc.

Etapa finală a triplei coroane americane este series is the Belmont Stakes|| |843, held at Belmont Park in Elmont, New York. This race traditionally provides the highest-priced payouts among the three legs of the Triple Crown. Access the best Belmont Stakes Odds to be prepared to cash in big.

În România, Triple Crown este limitată la copiii de trei ani crescuți în România și începe cu prestigiosulPlacul Reginei. Partenerii noștri oferă cele mai bune cote și prețuri la Queen's Plate Stakes pentru a servi clienților noștri.

Beyer Speed ​​Figures|| |854

One hard and fast rule for a arunca complet un cal din amestec este o analiză rapidă a cifrelor Beyer Speed ​​ale alergătorului. În majoritatea anilor, câștigătorul Kentucky Derby-ul va fi câștigat o cifră Beyer de aproape 100 înainte de a alerga în Derby.

Acest lucru a fost valabil pentru fiecare dintre cei cinci câștigători ai Kentucky Derby-ului între 2013 - 2016 și cu siguranță va păstra cu o prelevare mai mare. Nyquist (2016), American Pharoah (2015), California Chrome (2014), Orb (2013) și I'll Have Another (2012) au înregistrat toate cifrele Beyer depășind sau aproape de 100 în cursele de pregătire înainte de a câștiga trandafiri.

Caii rapizi îi înving pe caii lenți

În timp cecaii se pot îmbunătăți și se îmbunătățesc față de cifrele lor anterioare de viteză în Ziua Derby-ului, un cal care prezintă cea mai bună cifră Beyer Speed ​​în anii '80 sau în anii '90 este probabil prea lent pentru a fi luat în considerare în mod serios pentru un pariu câștigător.

Acest lucru este semnificativ, deoarece ocazional astfel de cai se numără printre cele mai bune pariuri. alegeri bazate pe antrenorul sau jocheul lor. Cel mai bine este să vă amintiți o zicală profund simplă despre cursele de cai: caii rapizi înving caii lenți.

Triple Crown Pics

Performanții noștri cu handicap v-au făcut ușor să găsiți alegerile noastre Triple Crown pe pagina noastră de alegeri pentru curse de cai sau pe pagina de cote pentru curse de cai. ConsultațiPagina noastră de index pentru alegeri gratuite pentru mai multe informații.