#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cântece de curse de cai

În multe feluri, cursele de cai sunt un microcosmos al vieții, cu frumusețea, istoria, entuziasmul, tragediile și competiția sa printre temele proeminente care se desfășoară în fiecare zi pe circuitele de curse din întreaga lume.Muzica, desigur, are un mod de a surprinde elementele vieții în moduri semnificative și poetice. Nu este surprinzător că au existat cântece foarte memorabile asociate sau directlegate de cursele de cai.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Betting Odds & Insights: Kentucky Derby
  Cele mai bune pariuri pe curse de cai live aici
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Triplu Crown Betting Odds
  Alergătorii, știrile, totul aici
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Pentru toate cursele de cai se întâlnește în 2021
  Urmărește toată acțiunea curselor de cai aici
  Citește mai multe

Cântece de curse de cai care merită Ascultă

Cântecele ne rămân cu noi din mai multe motive. Un cântec trist trezește emoție. O melodie plină de viață ne pune într-o dispoziție bună și gata să facem față zilei. Alte cântece conțin versuri emoționante care se gravează în creierul nostru pentru totdeauna. Iată câteva dintre cele mai grozave cântece de curse de cai făcute vreodată, împreună cu o scurtă explicație a motivului pentru care se află în listă.

"My Old Kentucky Home," Stephen Foster, 1853

Cu siguranță | ||692the most iconic și istoric dintre toate cântecele legate de curse, acest clasic nu conține versuri sau aluzii la sportul curselor de cai, dar a fost adoptat ca cântec de stat al Kentucky în 1928 și a fost jucat înainte de începerea Kentucky Derby-ul încă din 1930. Deși este recunoscut ca o compoziție semnificativă în afara asocierii sale cu Kentucky Derby-ul, este inexorabil legat de cursele pentru zecile de fani care au auzit tulpinile sale nostalgice pe prima sâmbătă din mai.

"Camptown Races," Stephen Foster, 1850

În mod potrivit, Stephen Foster, care esteo figură culturală importantă în istoria Kentucky, composed this lively minstrel song based on his experiences living near the Camptown Racecourse in his native Pennsylvania. The song's chorus famously repeats "gwine to run all night/gwine to run all day/bet my money on a bob-tailed nag/somebody bet on the bay." The Stephen Foster Handicap, established in 1982, remains a significant grade 1 race at Curchill Downs.

"My Lovely Horse", Tatăl Ted, 1996

O melodie emblematică care a prezentat serialul de succes, Tatăl Ted. Este o melodie din episodul „A Song for Europe”, care a fost lansat în timpul emisiunilor prime din 1996. Episodul se bazează pe succesul de câștiguri a Irlandei la Eurovision Song Contest din anii '90. Cântecul vine într-un moment deosebit de memorabil din episodul în care Părintele Jack reacționează la interpretarea inițială a „My Lovely Horse” suflând chitara lui Părinte Ted în bucăți cu o pușcă tăiată, într-o scenă cu adevărat hilară.

"Fuga pentru Tinhorns," Frank Loesser, 1950

În primul rând, o "fugă" este o selecție muzicală cu voci întrețesute, iar termenul "tinhorn" se referă la jucătorii care pretind că pentru a avea bani sau influență." Probabil cea mai memorabilă melodie de spectacol din popularul musicalGuys and Dolls,acest cântec atrăgător și optimist prezintă trei jucători care stau în jurul unui chioșc de ziare, discutând și promovând meritele lorselecțiile lor pentru o cursă viitoare.

Creonerii remarcați, cum ar fi Bing Crosby și Frank Sinatra, se numără printre artiștii remarcabili care au cântat părți din „Fugue for Tinhorns.” În timp ce mulți s-ar putea să nu-și amintească imediat acest cântec, cei mai mulți sunt familiarizați cu versul „Am un cal chiar aici/se numește Paul Revere.” Versurile sunt pline de spirit și plin de duh, ceea ce face ca aceasta să fie preferată printre fanii curselor care apreciază anii de glorie ai sportului.

"Alergă pentru trandafiri", Dan Fogelberg, 1982

Acest cântec emoționant surprinde o bună parte de poezie inerentă raului. joc de cing. Fogelberg povestește succint procesul implicat în devenirea unuiKentucky Derby campion de la primii pași ai unui mânz la fermă până la testul final în prima sâmbătă din mai. Versurile „șansa unei vieți într-o viață de șansă” au rezonat de mult la mulți și sunt aplicabile atâtor elemente ale curselor de cai. Este greu să-ți placă caii și să nu ai o apreciere pentru acest cântec simplu.

"The Race Is On," George Jones, 1965

Acest clasic country inteligent al membrului Hall of Fame George Jones folosește cursele de cai ca metaforă a unei relații care s-a prost. Cursele de cai cu siguranță imită viața în multe feluri și aceasta este ideea pe care Jones o surprinde în versuri de genul „aici vine mândria, întinderea în spate/durerile de inimă se duc în interior/lacrimile îmi rețin/dragostea adevărată este zgâriată de dragul altuia/ cursa este în curs și pare durere de inimă/iar câștigătorul pierde totul."

"WilliamTell Overture", Gioachino Rossini, 1828

Cu excepția cazului în care sunteți un fan obstinat al muzicii clasice, acest este probabil una dintre cele mai recunoscute piese datorită includerii sale în multe coloane sonore mainstream. Începutul partiturii este frecvent folosit de clariști la circuitele de curse pentru a chema caii să posteze din padoc. Jockey Clubul din Hong Kong a folosit aceeași uvertură de mulți ani. Ascultă acest lucru și cu siguranță te va pune într-o stare de spirit pe circuitul de curse. Este îndoielnic William  

"Born to Run," Bruce Springsteen, 1975

Boss era originar din New Jersey și acest hit este jucat în mod tradițional înainte de desfășurarea celei mai importante curse de cai din stat. , 1 milion de dolari Haskell Invitational de gradul 1 de la Monmouth Park în fiecare august. Când caii grozavi au ajuns pe pistă pentru parada de după Haskell, nu există nicio îndoială că toți s-au născut pentru a alerga.

"Where the Turf Meets the Surf," Bing Crosby, 1941

Bing Crosby a fost un tip de curse de cai, iar această moștenire dăinuie. Unul dintre co-fondatorii renumituluiDel Mar Racetrack de lângă San Diego, acest cântec comemorează unicitatea și atmosfera festivă a piesei care se află la doar o aruncătură de băț de Pacific Ocean. Acest cântec este încă cântat zilnic în timpul prestigioasei întâlniri de vară a lui Del Mar. Savurând o băutură în padocul Del Mar, ascultând Bing și așteptând ca acțiunea să înceapă, este la fel de aproape de perfect pe cât sunt lucrurile pentru un călăreț.

"Raised on Black And Tans," Gaelic Storm, 2009

Aventându-se din melodiile mainstream, această melodie irlandeză zgomotoasă dă un strigăt scurt, dar semnificativ, curselor de cai și colorului Runyonesque. personaje care se bucură de o băutură și un pariu. Iată o perlă de care să te bucuri: „Ei bine, unchiului meu/i-au plăcut cursele/câinele și cursele cu obstacole”. Să recunoaștem... majoritatea tipilor de pistă au un pic de necinstiți în ei. Această melodie surprinde perfect această esență.


  Vezi toate site-urile de pariuri sportive