#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Filme de curse de cai

Cursele de cai au fost întotdeauna un joc în mod inerent plin de povești convingătoare. De la favoritele fanilor precum Secretariat și Seabiscuit până la poveștile serioase ale jucătorilor de noroc, mirilor și antrenorilor, multe dintre personaje - ecvine și umane - par făcute pentru marele ecran. Totuși, există sute de filme sportive proaste, așa că, deși cursele de cai sunt un subiect frumos și viabil, există o mulțime de provocări implicate în crearea unui film grozav...

https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote și perspective de pariuri: Kentucky Derby|| |657
  Best horse racing bets live here
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri cu triplă coroană
  alergători, știri, totul aici
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Pentru toate întâlnirile de curse de cai din 2021
  Urmăriți toată acțiunea curselor de cai aici
  Citește mai mult

Top 10 Curse de cai Fil ms

Felicitări acestor zece filme cu tematică de curse de cai pentru integritatea, divertismentul și valorile lor artistice. La fel ca și jocul în sine, un film bun de curse de cai ar trebui să vă dea pielea de găină cel puțin o dată în timpul său de rulare, pentru a merita o atenție serioasă. În plus, acțiunea ar trebui să pară reală, nu artificială, prescriptivă sau încărcată cu clișee. Lista finală este următoarea:

#10: Riding High, 1950

Renumitul cântăreț și actor Bing Crosby îi plăcea foarte mult poneii și, din fericire, nu a ratat această șansă de a joacă rolul principal în rolul lui Dan Brooks, un tânăr absolvent al Ivy League, care era mult mai interesat de cursele de cai decât de a câștiga bani în lumea afacerilor. Intriga se concentrează pe dragostea lui Brooks (Crosby) pentru calul său Broadway Bill și pe obsesia lui de a alerga calul în Imperial Derby. Deși este cu siguranță dat, cei care iubesc cursele și filmele anilor 1950 se vor bucura cu siguranță de acest remake al unui film din 1934 care poartă același nume.

#9: Warhorse, 2011

Warhorse, regizat de Steven Spielberg, este o dramă americană de război, plasată chiar înainte de Primul Război Mondial. Filmul spune povestea emoționantă a unui băiat pe nume Joey, care crește un cal pursânge crescut de tânărul adolescent. Calul este apoi cumpărat de armata britanică, ceea ce îl determină pe Joey să plece într-o călătorie iluminatoare prin Europa, unde întâlnește o serie de personaje pe drum. În tot acest timp, trăind direct groaza și tragedia războiului care se petrece în jurul lui.

#8: Racing Stripes, 2005

Da, acest film de animație live-action se află serios pe listă. În ciuda complotului absurd al unei zebre (Stripes) care concurează împotriva cailor de curse pursânge, acest film este unul dintre puținele filme pentru copii din genul curselor și oferă suficientă valoare de divertisment, deși de varietate antropomorfă, pentru a menține lucrurile interesante pentru adulți. Filmul este, de asemenea, susținut de lucrări stelare de voce off de la oameni ca David Spade, Snoop Dogg, Steve Harvey și Dustin Hoffman.

#7: Ruffian, 2007

Acest lucru creat pentru -filmul de televiziune produs de ESPN films spune povestea tragică a uneia dintre cele mai mari puie din toate timpurile. În timp ce sfârșitul este cu siguranță greu de urmărit chiar și pentru cei care cunosc povestea, acest film merită totuși sarea ca un omagiu adus unui campion. Pregătește-te Kleenex-ul.

#6: Secretariat, 2010

În timp ce acest film probabil se apreciază puțin mai mult pe unele liste, producția Disney a mers puțin prea departe cu unele dintre ele arhetipale caracterizări. Totuși, trebuie să recunoaștem că există mai mult de câteva momente uluitoare, inclusiv tratarea în film a legendarului galop al lui Big Red în Belmont Stakes. Portretul lui Nelsan Ellis al lui Eddie Sweat, mirele Secretariatului, este o performanță puternică care subliniază relația care a existat între cei doi.

#5: Dreamer, 2005

Bazat pe povestea puidei rănite, apoi a renăscut, Mariah's Storm, acest film atinge o coardă, oferind spectatorilor săi o privire asupra buricului slăbit. de curse împreună cu măreția și frumusețea ei. Protagonistul Cale Crane, interpretat în mod convingător de o tânără Dakota Fanning, este un personaj pe care toată lumea poate să-l îndepărteze, deoarece tema familiară a fetiței inspirate îndrăgostită de un cal primește o întorsătură unică în acest film. Kurt Russell și Kris Kristofferson depun, de asemenea, eforturi puternice ca tată și bunic al lui Crane (Fanning).

Dreamer este un alt film care evocă emoție, inspirație și investiție în premisa sa din partea publicului. Cui nu-i place o poveste grozavă de dezamăgiți/revenirea?

Filmul este îmbogățit de motivul poetic repetat pe tot parcursul: „Ești un mare campion/Când alergai, pământul s-a zguduit/Cerul s-a deschis și simplii muritori s-au despărțit/Au despărțit drumul spre victorie/Unde ai ne întâlnim în cercul câștigătorilor/Unde-ți voi pune o pătură de flori pe spate."

#4: National Velvet, 1944

Acest film clasic, technicolor a fost selectat pentru conservare de Registrul Național de Film al Statelor Unite în 2003 și rămâne un film cu adevărat grozav care transcende subiectul său. Cu Elizabeth Taylor, care joacă rolul unei iubitoare de cai în vârstă de 12 ani din Sussex, Anglia, pe nume Velvet Brown, filmul spune povestea improbabilă achiziției de către tânără a unui castron plin de spirit, numit The Pie. Cei doi fac o călătorie improbabilă către Grand National alergare cu obstacole, unde îi așteaptă afirmarea, recunoașterea și autodescoperirea.

#3: Let It Ride, 1989

În timp ce majoritatea filmelor din Genul curselor de cai se concentrează pe alte aspecte ale vieții pe pistă, acest clasic cult se concentrează peexperiența de pariuri prin prisma unui taximetrist, devenit jucător de noroc Jay Trotter, interpretat de Richard Dreyfuss . Trotter se bucură de un succes amețitor, transformând un bacșiș într-o mică avere. Alura, adrenalina și distracția de a paria cai sunt surprinse în acest film, chiar dacă norocul protagonistului este prea improbabil pentru a fi crezut. Acest element de fantezie, totuși, permite filmului să exploreze tema principală a naturii precare a norocului în viață. Întrebați zece jucători de cai filmul lor preferat de curse și majoritatea vor ajunge pe acesta.

#2: Phar Lap: Heart of a Nation, 1983

Acest film australian este un must-see pentru cei care se bucură de docudramele în vena Seabiscuit.Phar Lap, un mare pursânge din toate timpurile care a câștigat 37 din 51 de starturi în trei țări, a avut o carieră pe cât de interesantă și misterioasă, pe atât de succes. Principalele realizări ale lui Phar Lap au venit în Australia, dar superstarul a fost deținut de americani și, în cele din urmă, a ajuns în Mexic și faimosul circuit Agua Caliente, unde a stabilit un record în Caliente Handicap - o cursă care a fost oferită pentru cea mai mare poșetă dintre toate. rulat în America de Nord la acea vreme. Filmul spune povestea completă a ascensiunii lui Phar Lap la proeminență și a necazurilor care au urmat puternicului cal, inclusiv tentativa de omor și circumstanțele misterioase ale morții sale.

#1: Seabiscuit, 2003

Dacă există o epopee a curselor de cai, aceasta este.

Cel mai mare succes comercial al oricărui film de curse, această piesă apreciată de critici oferă o tratare amănunțită, semnificativă și plină de viață a uneia dintre cele mai transcendente vedete ale curselor de cai.

Această poveste captivantă spune cum un cal pe care nimeni nu l-a dorit schimbă viața unui proprietar cu inima zdrobită, a unui jocheu abătut și a norocului. antrenor în timp ce dădea unei națiuni care suferea de Marea Depresiune ceva în care să creadă. Amplasat într-o epocă în care cursele de cai erau încă o obsesie națională,Seabiscuit filmul și Seabiscuit the horse, sunt piese importante ale culturii americane.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive