Horse Racing Calculator Explained

De la handicap pentru a urmări cotele în continuă schimbare și fondurile de pariere de pe panoul total, se întâmplă multe pe circuitul de curse. Prea multe distrageri pot provoca suprasolicitare senzorială, de aceea este o idee bună să descărcați un calculator de curse de cai pe telefonul inteligent. Unii jucători au o înclinație matematică și au capacitatea de a calcula costul biletelor exotice, dar ceilalți dintre noi ar putea avea nevoie de puțin ajutor.

Calculator de pariuri de curse de cai

Nu mai există nimic. jenant - sau costisitor - decât să te apropii de fereastră sau să plasezi frenetic un pariu online chiar înainte de ora postării doar pentru a realiza că ai calculat greșit costul pariului tău. Se întâmplă cu adevărat mai mult decât credeți... Deci, cum funcționează?

Majoritatea aplicațiilor și calculatoarelor de curse online sunt ușor de utilizat. Pur și simplu alegeți tipul și suma pariului înainte de a selecta caii care vor fi utilizați în fiecare slot al pariului. În timp ce calcularea costului pariurilor cu mai multe curse, cum ar fi dubla, alegerea 3, alegerea 4, alegerea 5 și alegerea 6 implică o multiplicare rudimentară (numărul de cai utilizați în fiecare cursă înmulțit cu costul de bază al pariului), poate fi puțin mai complicat. pentru mulți jucători să calculeze rapid și precis costul unui singur pariu de cursă, cum ar fi trifecta, superfecta sau Super High 5, atunci când mai mulți cai sunt utilizați în diferitele trepte ale pariului.

Modul mai inteligent de a juca| ||645

The value of having a simple app like a horse racing calculator on-hand lies in the ease, convenience and fool-proof way to manage a bankroll and avoid missing out on the action. Veteran racegoers have all experienced the embarrassment of walking to the window minutes before a race only to realize that their superfecta or Super High 5 costs $36 more than they figured.

Același lucru se întâmplă și pariorilor online care duc la lipsă. cursa în întregime sau luând o decizie de ultimă oră de a juca pariul, chiar dacă este mai scump decât se aștepta. Aceste tipuri de decizii pot fi ruinătoare pentru bankroll-ul și sănătatea minții unui jucător. La urma urmei, nu există nimic care să deranjeze un jucător cum ar fi ratarea unui pariu care sfârșește prin a încasa bani mari.

Multecarti de curse online oferă calculatoare de pariuri și altele sunt oferite prin descărcări gratuite sau ieftine. Deși aplicațiile sunt o idee grozavă pentru toți jucătorii, ele sunt esențiale în special pentru jucătorii începători, dintre care mulți se luptă să înțeleagă pe deplin meniul complet de pariuri disponibile. Deși nu există foarte multe obstacole la pista de curse, a profita de un calculator de curse de cai este doar atât.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive