Horse Racing Betting Strategy

Oricine care a jucat vreodată cursele știe că există o mie de moduri de a pune un pariu împreună și o mie de moduri de a-l da peste cap. De aceea este esențial să ai o strategie, o tactică și un plan cu mult înainte de prima postare. Cursele sunt despre distracție, dar ce distracție înseamnă pierderea? În această piesă, vom examina câteva practici de pariuri solide și vom expune câteva greșeli obișnuite de evitat la pariurile pe curse de cai.

Sfaturi pentru pariuri cu cai

Majoritatea jucătorilor veterani vă vor spune să nu vă complicați prea mult. pariurile tale - mai ales dacă se întâmplă să fii începător. Pariurile exotice precum exacta, trifecta, superfecta, double, pick 3, pick 4 și pick 6 sunt în mod inerent mai complexe și mai dificil de lovit decât pariurile convenționale la câștig, la locul și la spectacol. Deși acest lucru poate părea un punct evident, nu pare să-i împiedice nici pe cei mai începători dintre jucători să experimenteze cu entuziasm cu pariuri precum superfecta. Nu este nimic în neregulă să joci un super din când în când, dar dacă pariul tău de bază implică alegerea primilor patru clasați într-o cursă, poate fi un bun indiciu că trebuie să-ți simplificați strategia.

The Truth In The Matter

În primul rând, să ne confruntăm cu o realitate simplă:alegerea câștigătorilor pe circuit este o afacere grea . Prin urmare, este și mai greu să alegeți mai mulți câștigători într-un pariu precum Pick 4 sau să vă dați seama în mod obișnuit cine va ajunge pe locul al treilea într-un pariu precum Trifecta.

Odată ce un jucător dezvoltă necesarul abilitatea de a interpreta forma, de a analiza starea unui alergător și de a cântări meritele unui alergător față de restul unui teren, jucătorul informat poate avea două sau trei opinii solide din zece curse pe o anumită carte. Modul în care jucătorul pariază aceste opinii limitate este diferența dintre câștig și pierdere. Există persoane cu handicap foarte buni, care nu obțin niciodată profit pentru că sunt pariori greșiți. Deci, care este planul de joc?

***O anecdotă de pariere de luat în considerare

Sâ presupunem că un jucător își petrece sâmbăta dimineața studiind forma de cursă, analizând antrenamentele și ascultândopiniile experților || |652to generate three playable horses that afternoon. The player might like the 4-horse in race 2, the 8-horse in race 4 and the 10-horse in race 10 - the last race of the day.

Gânditorul vechii școli ar putea spune că jucătorul ar trebui să parieze acești cai și numai acești cai și să găsească altceva constructiv de a face cu timpul său în timpul celorlalte șapte curse.

Asta sună grozav și merită pentru persoana care are suficientă voință pentru a face asta, dar să ținem cont de faptul că cursele ar trebui să fie distractive și că jucătorul nostru imaginar de cai - un simplu muritor - a studiat destul de mult și din greu pentru a observați alte oportunități „interesante” de pe card care s-ar putea să nu se califice ca pariuri serioase.

Prozator legendar de gazon și jucător de cai, Andrew Beyer face distincția de a-și clasifica pariurile ca pariuri „prime” și „de acțiune”. în textul său fundamental Alegerea câștigătorilor.Jucătorul nostru are în mod clar trei pariuri prime cărora ar trebui să le dedice cea mai mare parte din bankroll.

Dacă jucătorul nostru are 100 USD alocați pentru ziua sa de pariere, este bine sfătuit să aloce 75-80% din acești bani pentru a-și paria cele mai bune trei opinii. Celelalte 20-25% pot fi folosite pentru a urmări pariuri „de acțiune” mai frivole. Acum suntem gata să discutăm despre deciziile mai fine care trebuie luate - uneori în ultimele minute care au precedat o cursă.

Primul pariu principal, identificat de jucătorul nostru a fost cel de 4 cai din cursa 2. De dragul unui exemplu, să presupunem că această cursă este o cursă de fată (o cursă în care niciuna dintre înscrise nu a câștigat) și că există alți nouă cai care completează terenul. Cu două minute până la postare, jucătorul vede că 4 cai a fost pariat la cota de 9/5 dintr-o linie de dimineață de 5/2.

Decizii care contează 

Acum noastre jucătorul are de luat o decizie. Desigur, încă îi place ca calul să câștige, dar sunt aceste cote prea mici pentru a justifica un pariu simplu de câștig? Beyer avertizează că 8/5 cote sunt cele mai mici cote acceptabile pe care ar trebui să le accepte un parior de victorie, dar fiecare jucător trebuie să ia propria sa hotărâre.

Un pariu de 25 USD pe o lovitură de 9/5 va returna 70 USD sau 50 USD. profit. Amintindu-ne că jucătorul nostru a început cu un bankroll total de 100 USD, obținerea unui profit egal cu jumătate din bankroll ar trebui să fie suficient pentru a-l atrage să joace calul pentru a câștiga.

Să presupunem acum că, după analizarea cursei, jucătorul s-a simțit foarte confortabil că fie cei cu 5 cai, fie cei cu 8 cai, fie cei cu 10 cai se vor aduna târziu pentru a termina pe locul al doilea în cursă. Devine lacom și joacă o roată exactă folosind 4 peste 5,8 și 10 sau pur și simplu rămâne cu gus și pariază pe 4 pentru a câștiga? Aceste tipuri de decizii sunt cele care fac ca jucătorii să se îngrijoreze. Nu există un răspuns corect sau greșit, dar în esență jucătorul ar trebui să se pregătească pentru teama de a rata exacta chiar dacă 4 cai au câștigat cursa. Aceasta este adesea o pastilă foarte greu de înghițit pentru majoritatea pariorilor și îi poate face să își piardă concentrarea și să renunțe chiar și la cel mai bine pus la punct.

Verdictul

La sfârşitul zilei, nu există gloanţe magice sau strategii universale pentru a face ca jucătorii să fie pariori de succes, dar pariurile simple răsplătesc de obicei handicapul bun şi opiniile solide. Din această premisă, este adesea cea mai bună politică să pariezi mai exotic în situații de acțiune și să simplificăm pariurile atunci când apar situații de prim rang. E timpul să intri în acțiune!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive