Betting Multiple Race Wagers

Un parior cine a petrecut o perioadă lungă de timp studiind cursele de cai este foarte conștient de faptul că cele mai multe curse nu au remarcații adevărate, iar celor care au, de obicei, le lipsește valoarea de pariere. Aici constă dificultatea acestui joc grozav. Dar hei, dacă ar fi ușor, nu ar fi nevoie să lucrezi la 9 până la 5, nu? În esență, un handicaper trebuie să facă două lucruri pentru a rămâne solvent: 1) Găsește câștigători și 2) Găsește valoare.

 

Deși am făcut deja aluzie la dificultatea acestor sarcini. , pariurile pe mai multe curse, cum ar fi dubla zilnică, alegerea 3, alegerea 4, alegerea 5 și alegerea 6 permit pariorilor să culeagă mai multă valoare în timp ce aleg mai mulți cai în mai multe curse. Să cercetăm elementele de bază pentru o introducere rapidă.

Pariuri cu mai multe curse: ce, cum și de ce

Pariurile pe mai multe curse sunt oferite pe fiecare circuit de curse din America de Nord. Pariurile precum dublul și alegerea 3 sunt, în general, disponibile pe o „bază de rulare”, ceea ce înseamnă că le puteți juca în orice secvență de două sau trei curse de pe carte, pe majoritatea pistelor. Alegerea 4 poate fi oferită o dată sau de două ori pe zi, în funcție de meniul de pariere al pistei, în timp ce alegerea 4 și alegerea 5 sunt aproape întotdeauna limitate la o secvență de 5 sau 6 curse pe zi.

Iată o scurtă variantă. explicația acestor pariuri:

 • Dublu: Selectați câștigătorii a două curse consecutive
 • Alege 3: Selectați câștigătorii a trei curse consecutive
 • Alegeți 4: Selectați câștigătorii din patru curse consecutive
 • Alegerea 5: Selectați câștigătorii a cinci curse consecutive
 • Alegerea 6: Selectați câștigătorii a șase curse consecutive

Deschiderea ușilor cu mai mulți cai

Este destul de greu să alegi un câștigător, așa că de ce să încerci să alegi două, trei sau mai multe la rând? Lucrul grozav la aceste pariuri este că poți alege mai mult de un cal în fiecare cursă sau „picior” a pariului. Desigur, cu cât folosiți mai mulți cai, cu atât costul pariului este mai mare.

Să luăm în considerare acest exemplu folosind alegerea 3. La majoritatea pistelor, Picks 3 este disponibil la un pariu de bază minim de 50 de cenți. . Să presupunem că jucăm o alegere 3 la Churchill Downs în cursele 3-5. În cursa 3, credem că cei cu 2 cai, 7 cai și 9 cai au toate șanse mari de a câștiga, așa că îi adăugăm la bilet. Ne alegem caii și șansele care ne place acest lucru în cursele 4 și 5 pentru a construi un bilet care arata astfel:

Cursa 3: 2,7,9

Cursa 4: 1,8

Cursa 5: 4,6,9,11

În acest exemplu, nu am precizat exact nicio cursă, dar am creat un bilet care reprezintă opinii despre care cai ar putea câștiga. Avem 3 cai în prima etapă, doi în a doua și patru în a treia. Calcularea costului unui astfel de bilet este foarte simplă. Înmulțim 3x2x4 pentru un total de 24 USD. Apoi luăm 24 USD și înmulțim cu pariul de bază minim de 50 de cenți, ceea ce înseamnă că biletul nostru ipotetic costă doar 12 USD.

Plăți și valoare

Până acum sună bine, nu? Dar fiecare pariu este o propunere de risc versus recompensă și trebuie abordat în consecință. În orice pariu cu mai multe curse, plata este dictată de frecvența sau raritatea combinațiilor utilizate de alți parori. Simplificat, fiecare parior de cai joacă împotriva altor parori care fac același tip de pariu.

Astfel, în pariul nostru fictiv de alegere 3 de mai sus, am concura direct cu toți ceilalți parori care fac același pariu în aceeași cursă 3-5 secvență la Churchill. Când favoriții câștigă, aceste combinații sunt în general bine acoperite de concurența dvs., publicul care pariază. Astfel, plățile vor fi mai mici. Când se întâmplă ceva interesant în secvență și poți să prinzi un lonshot sau două, plățile sunt mult mai mari. Chestii simple.

Luarea unor decizii câștigătoare

Totuși, întrebarea „cu ce va plăti” persistă. Înainte de a aborda acest lucru în continuare, să luăm în considerare posibilitatea de a câștiga, dar totuși de a pierde. Să presupunem că sunt un parior îndrăgit de alegere 3 și că pur și simplu voi folosi oricât de mulți cai sunt necesari pentru a trece cu încredere în secvența. 6 cai în piciorul unu, 5 în piciorul 2 și 9 în piciorul 3. 6x5x9=270 x 50-cenți minim = 135 USD. Probabil că nu trebuie să explic de ce acest pariu este o propunere absurdă, dar pe scurt, ai avea nevoie de niște longshot-uri foarte puțin probabile doar pentru a-ți recupera investiția de 135 USD.

Pe de altă parte, o investiție de 135 USD s-ar putea să nu fie atât de ridicolă în pariuri mai complexe, cu plăți mai mari, cum ar fi Pick 4, Pick 5 și Pick 6. Ceea ce sunteți dispus să cheltuiți pentru un pariu pe mai multe curse ar trebui să depindă de trei lucruri:

 1. Estimarea dvs. cu privire la ceea ce ar putea plăti un bilet câștigător (deveniți mai buni la determinarea acestui lucru cu experiență)
 2. Încrederea dvs. în selecțiile dvs. și probabilitatea de a prinde o lovitură sau două
 3. Dvs. capitalul de pariere și toleranța la risc în raport cu recompensa așteptată

Cum să pariezi pariuri cu mai multe curse

 1. Accesează-ți cartea de curse online
 2. Faceți clic pe cai
 3. Selectați tipul de pariu
 4. Introduceți caii pe care îi doriți pentru fiecare picior
 5. Bucurați-vă de acțiune!

Reguli generale și sugestii

Playing the most bankroll-appropriate bet is always a good thing. For smaller players ($5-$100 a race day), I'll suggest focusing on the double and pick 3. For those better equipped to pursue the pick 4 and pick 5, be prepared to handicap well, yet still lose most days. You really do need a higher tolerance for risk given the capital and skill it takes to play these bets well. For my money, the pick 6 remains a rich man's bet, and is actually dwindling in popularity with the advent of the pick 5.

Personal, am jucat dublu care plătește frumos și alege 5 care nu. t. Totul este o chestiune de a experimenta și de a te asigura că pregătirea ta pentru handicap se întâlnește cu oportunitatea de curse.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive