Betting Long Shots at the Race Track

Odds Widget

Nu este nevoie de text

Sărbătoare sau foamete?

Una dintre cele mai mari atracții ale curselor de cai este posibilitatea de a captura, a asista, și profitând pe proverbiala lovitură lungă. Deși cu siguranță există mai mult în joc decât respingerea fiecărei alegeri favorite sau logice în favoarea urmăririi cotelor uriașe (deși cunosc o mulțime de jucători nereușiți care pariază astfel), există o mulțime de momente în care prezicerea haosului te poate pune pe cal. pret mare.

Provocarea este să nu faci frâu ajungând acolo. A lovi o singură lovitură de 50/1 nu înseamnă mare lucru dacă ai pierdut 100 de încercări anterioare de a prinde acel fulger într-o sticlă. Ca și în atâtea lucruri în viață, a profita de pe urma loviturilor lungi lahipodrom este o chestiune de a fi selectiv.

Alege locurile potrivite

În general, există o serie de scenarii în care a înjunghia o lovitură lungă are sens. Toate încep cu identificarea unui favorit vulnerabil. În timp ce longshot-urile pot câștiga, și în mod frecvent, câștigă la toate nivelurile de curse de cai, îi văd mai frecvent în aceste trei categorii:

  • Cursele mai ieftine (pretenții mai puțin de 20.000 USD)
  • Long Turf Curse (1 1/2 mile sau mai mult)
  • Cursele de sprint scurt (mai puțin de 6 stadii)

Cursa ieftină nu este întotdeauna o invitație de a căuta bombe, dar atunci când adunați o grămadă de cai răi împreună, incertitudinea naturală a curselor crește. Pe lângă acest fapt, chiar are sens să pariezi bani buni pe cai răi? Dacă pariez pe o cursă ieftină, aș prefera să arunc câțiva dolari pe un preț.

Cursele lungi pe gazon tind, de asemenea, să scoată loviturile lungi din lemn. Ca o posibilă explicație, America de Nord prezintă puțini cai crescuți sau antrenați pentru a participa la acest tip de cursă. În plus, nu există foarte multe curse pe gazon de această lungime. Astfel, publicul de pariuri se bazează în mare măsură pe date de handicap care necesită o extrapolare imposibilă a abilității unui cal. Un cal care pare mai lent pe hârtie, poate pur și simplu să savureze distanța suplimentară, învingând astfel caii cu care altfel nu ar putea concura la distanțe mai scurte.

Cursele scurte de sprint sunt similare în acest mod. Mulți cai posedă viteză timpurie superioară, dar nu o pot transporta mai mult de 4-5 stadii. Piste mai mici dețin frecvent aceste tipuri de sprinturi, iar caii care pot ajunge pur și simplu la începutul timpuriu uneori uită să se oprească. Acest lucru are tendința de a produce unele avantaje.

Aplicarea logicii

Trucul pentru identificarea oportunităților adecvate este de obicei de a identifica cursele în care există un grup mijlociu de cai și publicul care pariază pur și simplu se stabilește pe un favorit în mod implicit. Acest lucru se întâmplă destul de des. Câmpurile mari pot ajuta cauza, deoarece banii sunt împrăștiați în mod arbitrar pe primele 3 opțiuni de pariere călduțe, iar caii care merită să fie 15/1 sau 20/1 sunt trimiși să posteze cu o cotă dublă.

The inversul câmpului mare de câmp lung este câmpul scurt. O astfel de oportunitate apare atunci când toți banii de pariuri ai publicului se stabilesc pe un favorit vulnerabil - poate pentru că alergătorul pare a fi cel mai bun dintr-un grup mic și aparent nu va trebui să facă mare lucru pentru a câștiga un câștig. Aceasta este o gândire greșită a publicului de pariuri și se întâmplă ocazional.

Privind dincolo de ceea ce este evident

Am auzit odată un veteran de curse crus spunând despre un cal ieftin: „Desigur că este favoritul; elar trebui| ||676 win the race." It's important for bettors to remember, however, that should win and will win are two very disparate things. Horse racing is a game full of variables, and what can go wrong, frequently does. Inherently, this puts bettors in a position to prosper even though the wagering favorite wins approximately 33% of the time year after year.

Alegerea lungimii necesită pariorilor să se aprofundeze puțin în handicapul lor și să caute forma ascunsă. . Acest lucru ar putea însemna să căutați un motiv valid pentru care un cal ar fi putut alerga prost în pornirile recente sau un motiv valid pentru care ar putea alerga mai bine la începutul viitor. Pentru a evita neclaritatea, noi distanțe, echipamente noi, antrenori noi, suprafețe noi și jochei noi pot ajuta caii să aibă performanțe mai bune. Încercați să găsiți unghiul care se pretează pentru a selecta un cal cu șansa reală de a câștiga, în ciuda șanselor lungi.

Cum să pariezi un Longshot

Înainte de a intra în logistica menajului, nu uitați să vă faceți temele. Pregătirea pentru a paria o cursă ar putea însemna să-ți faci propriul studiu sau să cauți cu aviditate opiniile experților despre pariurile sportive România. Încearcă să folosești logica pentru a-ți face propriile deducții și a te scufunda cu încredere. Cu multitudinea de resurse online disponibile, nu există niciun motiv să fii neinformat.

  1. Accesați cartea de curse online
  2. Faceți clic pe cai
  3. Selectați pista/cursa de interes
  4. Alegeți-vă calul
  5. Profit

Alte sfaturi/informații de pariuri

Mai presus de toate, nu urmăriți împliniri. Selectați-le. Nu pot sublinia suficient acest lucru. Dezvoltă-ți abilitățile de handicap suficient pentru a-ți da seama când primele câteva alegeri de pariere dintr-o cursă sunt overbet și probabil să piardă. Dezvoltați-vă propriile unghiuri și observați/înregistrați lucrurile care par să funcționeze în timp.