Best Horse Racing Betting Apps

Informațiile care au fost cândva domeniul câtorva savanti selectați sunt acum disponibile pe scară largă pentru jucătorii de cai de pretutindeni, odată cu apariția aplicațiilor de pariuri pe curse de cai. Mulțimea de aplicații disponibile cu ușurință include foi de sfaturi, grajduri virtuale, streaming live de curse, seturi de instrumente statistice, analiză de ritm, rezultate, reluări, producători automati de bilete și multe altele. Deci, să vedem cum astfel de aplicații pot fi încorporate în pariurile de succes.

Site-uri de pariuri pe cai mobile

În climatul actual deplatforme de pariere online, majoritatea furnizorilor oferă aplicații de pariere de bază care permit jucătorilor posibilitatea de a face pariuri, depuneri, retrageri și de a urmări cursele în direct de pe un dispozitiv mobil. Frecvent, cărțile de curse online oferă, de asemenea, o funcție de „stabil virtual” care permite jucătorilor să urmărească antrenamentele și intrările la curse ale unui anumit cal odată ce îl introduc pe alergător în baza de date. Una dintre cele mai cuprinzătoare platforme și aplicații de pariuri este TVG, care include un grajd virtual și alte produse de asistență pentru handicap. Alte companii care nu fac pariuri, cum ar fi Equibase, oferă, de asemenea, o caracteristică stabilă virtuală gratuită.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Aplicații care urmăresc jocurile viitoare

  Ideea unui grajd virtual, desigur, este ca jucătorul să noteze alergătorii de interes și fiți conștienți de când lucrează sau aleargă calul. Acest lucru devine deosebit de util pentru jucătorii de cai care dezvoltă abilitățile de a putea urmări sau „deplasa” o cursă și de a observa obiceiurile, slăbiciunile și succesele unui anumit alergător. Destul de des, un efort pierdut din partea unui cal se poate reduce la o excursie proastă, o eroare de jocheu sau un alt mic detaliu ratat de publicul care pariază. Astfel, un jucător care observă o astfel de călătorie în timp ce urmărește o cursă, poate trage alergătorul în grajdul său virtual și poate aștepta următorul start al calului, unde jucătorul este probabil să găsească o valoare de pariere corectă. După cum vor recunoaște mulți handicapați, a juca cu succes cursele nu este doar un efort statistic sau „pe hârtie”. Un ochi vigilent și experimentat care poate observa abilitățile chiar și atunci când un cal este compromis de o variabilă este un instrument valoros. Jucătorii cu această abilitate sunt bine poziționați și bine sfătuiți să folosească aplicația virtuală de curse stabile.

  Statistici, alegeri și aplicații de pariuri

  Alte aplicații, cum ar fiSetul de instrumente Horseplayer, oferă jucătorilor statistici perspicace și actualizate care poate ajuta jucătorul să izoleze câștigătorii pe baza procentajelor de jockey/antrenor, date despre concedieri, date despre revendicare și alte variabile de handicap situațional. Pentru jucătorul care preferă să facă pariuri susținute de tendințe, aplicațiile care promovează informații statistice pot fi un mare atu.

  Pentru jucătorii ocazionali care nu se bucură de procesul de selectare a câștigătorilor pe cont propriu, nu există lipsă. de aplicații cujocuri și alegeri de experți.

  Desigur, este la latitudinea jucătorului să determine în ce aplicație are încredere și, în acest scop, experimentarea poate fi singura metodă de stabilire a unei aplicații pe care jucătorul o consideră utilă.The Daily Racing Form aplicația ticketmaker este un instrument inovator și util pentru mai multe curse și mai mulți jucători exotici de bilete. Această aplicație este cea mai utilă pentru jucătorii de nivel intermediar până la expert care pun laolaltă „principal ” și bilete „de rezervă” în pariuri precum Pick 4, Pick 5 și Pick 6. Ticketmaker permite jucătorilor să introducă selecțiile „A”, „B” și „C” împreună cu suma bugetată pentru fiecare joc înainte de a scuipa mai multe combinații de jocuri bazate pe acele selecții.

  Această aplicație este cea mai utilă pentru jucătorii de la nivel intermediar până la expert care adună bilete „principale” și „de rezervă” în pariuri precum Pick 4, Pick 5 și Pick 6. Ticketmaker permite jucătorilor să introducă selecțiile „A”, „B” și „C” împreună cu suma bugetată pentru fiecare joc înainte de a scuipa mai multe combinații de jocuri bazate pe acele selecții.

  TimeForm este o altă aplicație de încredere, care include cărți de curse, produse de handicap și sfaturi. Compania cu sediul european oferă, de asemenea, pariuri cu partenerii TimeForm direct din aplicație și recompensează jucătorii cu bonusuri și pariuri gratuite pentru acest lucru. Profitarea de toate informațiile și caracteristicile disponibile este o parte esențială pentru a deveni un jucător de cai de succes în era digitală.