#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Termeni pentru pariuri pe cai

Fie că se numește jargon, limbaj sau Clișeul de curse, setul de termeni aruncați în curse poate fi confuz pentru fanul curselor ocazionale. În această piesă, vom decoda câteva dintre limbajele mai comune horse de curse, care pot fi esențiale pentru o mai bună înțelegere a sportului. Deci, indiferent dacă preferați pariuri convenționale sau exotice, roți sau cutii, asigurați-vă că utilizați terminologia potrivită atunci când mergeți la curse.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote și perspective pentru pariuri: Kentucky Derby
  Cele mai bune pariuri pe curse de cai live aici
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri Triple Crown
  Alergătorii, știrile, totul aici
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Pentru toate întâlnirile de curse de cai din 2021
  Urmărește toată acțiunea de curse de cai aici
  Citiți mai multe

Glosarul de pariuri de curse de cai

Veți dori, de asemenea, să știți cum se înfășoară clipurile, Lasix, înfășurarea frontală, un și câinii vă pot afecta handicapul. Fără alte prelungiri, iată lista noastră de termeni esențiali de pariuri și curse:

 • Cursa cu alocație

  Cursele cu alocație sunt cu un pas mai presus de a revendica curse, dar nu oferă banii sau prestigiul curselor cu mize. . Cursele prezintă adesea condiții care restricționează terenul la alergători, cum ar fi „ne-câștigători ai unuia, altul decât fetița sau evenimentul revendicator”.

 • Miriul de bază

  Suma pe care un jucător o pariază pe un pariu exotic. De exemplu, un exacta este de obicei oferit pentru un minim de 2 USD, dar un jucător încrezător și/sau cu buzunare adâncă poate paria pentru o bază de 50 USD sau 100 USD.

   

 • Blinkers/Blinders

  O piesă standard de echipament de curse care include cupe atașate la o mască concepută pentru limitează vederea unui cal. Deoarece un cal are ochi largi și vedere panoramică, ei pot fi adesea distrași de elemente vizuale, cum ar fi fanii și alți cai. Un alergător care poartă ochiuri pentru prima dată va arăta adesea o viteză și o concentrare îmbunătățite, în timp ce un cal care aruncă ochiuri va deveni adesea un alergător mai relaxat în primele etape ale unei curse.

 • Cutie

  Termenul folosit pentru a acoperi toate combinațiile de alergători utilizate într-un pariu exacta, trifecta sau superfecta. De exemplu, o casetă exactă care folosește 3 cai și 6 cai ar acoperi atât 6-3, cât și 3-6 pe primul și al doilea loc. În termeni matematici, o cutie acoperă toate permutările cailor utilizați într-un pariu.

 • Colt

  Un cal mascul în vârstă de trei ani. Toate cursele enumerate ca „Derby-uri” constau doar din mânzi de trei ani.

   

 • Cursa de revendicare

  O cursă în care toți alergătorii din teren pot fi achiziționați la un preț fix de către orice antrenor sau proprietar autorizat. Denumite curse „de vânzare” în Europa, susținând că cursele reprezintă aproximativ 70% din toate cursele care se desfășoară în America de Nord și variază în prețuri între 4000 USD și 100.000 USD. Toți alergătorii din domeniu sunt oferiți la același preț, ceea ce îi face o modalitate eficientă de a asigura o concurență egală. 

 • Raportul cronometrului

  Informații care sunt de obicei publicate pentru un preț de achiziție de către profesioniștii care urmăresc antrenamentele de dimineață 

   

 • Distaff|| |719

  A race - usually a stakes event - held for female runners such as the Breeders' Cup Distaff. 

   

 • Dogs Up

  O expresie de obicei desemnată ca (d) în antrenamentele unui cal care lucrează peste cursul de gazon. „Câinii” indică pur și simplu prezența conurilor pe terenul de gazon folosit pentru a păstra părți ale cursului. O lucrare cu câini în sus este remarcabilă, deoarece înseamnă, în general, că timpul va fi mai lent din cauza unei călătorii mai ample în jurul pistei.

 • Dublu

  Un pariu care era denumit în mod tradițional „Dublu zilnic”, deoarece la un moment dat era oferit pe primele două și numai ultimele două curse. Acum oferit pe oricare două curse consecutive pe majoritatea pistelor din America de Nord, obiectivul rămâne același: să aleagă câștigătorul a două curse consecutive folosind combinațiile dorite. Suma minimă a pariului pentru o dublă este de obicei 2 $.

 • Exacta

  Un pariu simplu și popular în care pariorul trebuie să selecteze primul și clasați pe locul doi al unei curse în ordine exactă.

 • Pariu exotic

  Orice pariu care nu este un pariu câștigător, plasat sau spectacol. Exoticele includ exactas, trifectas, superfectas, pick 3, pick 4, pick 6 etc.

 • Filly

  A trei sau patru cal femelă de un ani

   

 • Furlong

  O expresie a distanței folosită în America de Nord, Europa și Australia care este echivalent cu o optime de milă. Cursele clasice, cum ar fi Kentucky Derby, se desfășoară la o distanță de 10 furlong, sau mile și un sfert. Jucătorii de cai care studiază antrenamente preferă, în general, să vadă un alergător parcurgând fiecare stagiu lucrat în 12 secunde sau mai puțin.

 • Fracțiuni

  Cronometrat, intern fracțiuni ale unei curse care sunt afișate pe panoul video a pistei în timpul alergării. Timpii fracționari pentru primul sfert de milă, jumătate de milă, șase stadii și o milă sunt folositori pentru a determina ritmul stabilit de cei din fața locului.

 • Planturi frontale

  Bansaj aplicat pe picioarele anterioare ale unui cal și notat în Formularul de curse zilnic și în alte ghiduri pentru handicap.

 • Cularea

  Un cal mascul castrat. Castrații celebri includ mari din toate timpurile precum John Henry și Wise Dan, câștigător de două ori Breeders' Cup Mile. Un cal care este prima dată castrată este notat cu „G” în Formularul de curse zilnice și poate fi un unghi de pariere de succes.

 • Pariul orizontal

  Un pariu exotic care are loc într-o singură cursă, cum ar fi exacta, trifecta, superfecta sau Super Hi-Five

   

 • Juvenile

  Un cal în vârstă de doi ani. Cupa Crescătorilor Juvenile, Juvenile Fillies, Juvenile Turf și Juvenile Fillies Turf toate includ acest termen.

 • Lasix

  Un medicament diuretic și anti-sângerare care este administrat legal cailor din America de Nord, dar interzis în Europa. Majoritatea alergătorilor nord-americani performează pe Lasix cu „L” care apare în majoritatea programelor și încurajați atunci când sunt administrate pentru prima dată. Deși este folosit pentru a atenua sângerarea prin nări, se consideră că Lasix-ul este, de asemenea, considerat a îmbunătăți performanța de către unii parori.

 • Maiden Claiming Race

  O cursă în care toți caii nu sunt câștigători și sunt disponibili la prețul de achiziție desemnat de către un antrenor sau proprietar licențiat

   

 • Maiden Special Greutate

  O cursă în care toți caii nu sunt câștigători, dar nu sunt de vânzare. Aceste curse prezintă de obicei cei mai buni alergători cu curse ușoare sau fără curse care concurează pentru o poșetă mai profitabilă.

   

 • Multi-Race Exotic

  Toate pariurile exotice care se extind în mai multe curse, cum ar fi alegerea 3, alegeți 4 și alegeți 6

   

 • Rit

  Rapiditatea cu care o cursă este rulată de front- alergători pe baza fracțiilor pe care le stabilesc. Axioma „ritmul face cursa” este una populară pe pistă și pe bună dreptate, deoarece caii de viteză timpurii cărora li se permite să stabilească fracțiuni moderate sau lente sunt de obicei dificil de alergat. Dimpotrivă, caii care vin din spate sunt ajutați atunci când cei din față se presează unul pe altul în fracțiuni timpurii rapide și contestate.

 • Pariuri Parimutuel

  Sistemul de pariere utilizat de toate pistele din America de Nord, în care totalul de dolari pariați minus procentul de la pachet sunt împărțiți între jucătorii câștigători în forma plăților. În pariurile pairmutuel, pariorii joacă cu adevărat unul împotriva celuilalt, mai degrabă decât casa.

 • Alege 3,4,5 și 6 pariuri

  Pariuri cu mai multe curse extrem de populare, care necesită ca pariorul să aleagă câștigătorii consecutive. curse. Oferit de obicei ca pariu minim în dolari, jucătorii pot folosi mai mulți cai pentru a-și spori șansele de câștig. Costul fiecărui pariu poate fi calculat prin înmulțirea sumei pariului de bază cu numărul de cai folosiți în fiecare etapă a pariului.

 • Piscină

  Suma totală de dolari pentru pariuri colectate pe un anumit pariu în parimutuel

   

 • Quinella

  Un pariu învechit încă oferit pe unele piste. Pariătorul trebuie să selecteze pe primul și pe locul doi, indiferent de ordine.

   

 • Restricționat

  Condiții de cursă sunt adesea limitate la anumite tipuri de cai. De exemplu, cursele de la Santa Anita și Del Mar sunt adesea limitate la caii crescuți în statul California.

   

 • Miriul direct

  Opusul unui joc în box, un pariu direct este în cazul în care jucătorul pariază un pariu exotic fără a utiliza mai multe combinații. De exemplu, dacă un parior a avut o convingere puternică că cei 5 cai vor câștiga o cursă, iar cei 4 cai vor alerga pe locul al doilea, el ar putea face un pariu „direct exact” 5-4, permițându-i să joace pariul pentru o valoare mai mare. pariu bazat pe pariu.

 • Super Hi Five

  Un pariu tip jackpot oferit pe multe piste - de obicei doar o dată pe zi - unde jucătorii trebuie să selecteze primii cinci clasați în ordine. Dacă nimeni nu lovește pariul, fondul este transferat în următoarea zi de cursă.

 • Superfecta

  Un alt pariu popular și profitabil în care jucătorii trebuie să selecteze în ordine primii patru clasați ai unei curse.

   

 • Procentaj de scoatere

  Un pre -sumă determinată colectată din fiecare grup de parimutuel și păstrată de către gazdă ca venit. Jucătorii sunt bine sfătuiți să stea departe de pariuri și piese care au un procent mai mare de scoatere.

 • Trifecta

  Un pariu foarte popular și uneori profitabil în care jucătorul este provocat să aleagă primii trei clasați ai unei curse în ordine . Trifecta poate fi pusă în cutie, cu roți sau jucată drept și este adesea oferită ca un pariu minim de 50 de cenți.

 • Miri vertical

  Vezi exotic cu mai multe curse 

   

 • Roată

  O strategie de pariere populară și utilă în care un parior poate izola un anumit „picior” sau „treaptă” a pariului pentru a include un număr limitat de alergători în timp ce „roată” sau folosind mai mulți alergători în picioarele sau treptele ulterioare. De exemplu, un parior care face un pariu trifect și care este încrezător că 7 cai va alerga al doilea sau al treilea, dar nu va câștiga, ar putea face următoarele roți parțiale: 3,5,8 cu 7 cu 3,5,8 și 3,5 ,8 cu 3,5,8 cu 7. În acest exemplu, pariorul a izolat 7, folosind mai multe combinații în celelalte două trepte ale trifectei.


  Vezi toate site-urile de pariuri sportive