#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote cu mizele Prince Of Wales

Cotele de pariuri și alegerile pentruMizele Prince of Wales sunt disponibile aici.

Așteptăm cu nerăbdare 2020 Prince of Wales Stakes, aruncați o privire la cotele de mai jos. Cursa va avea loc pe 31 octombrie 2020. Cotele au fost actualizate ultima dată pe9 octombrie 2020: 

Poziție post / Cal BetOnline Xbet MyBookie
#1 Japonia 5/4 5/4 5/ 4
#2 Addeybb 9/2 9/2 9/2
#5 Lord North 7/1 7/1 7/1
#3 Headman 15 /2 15/2 15/2
#4 Barney Roy 8/1 8/1 8/1

Găsiți cele mai buneCote la Prince of Wales Stakes și toate celelalte pariuri la Prince of Wales Stakes resurse cum ar fi alegerile aici. Cea de-a 85-a ediție, a celei de-a doua bijuterii din Triple Crown România, se desfășoară la Fort Erie Race Track din Ontario, România.

 • Ton rupt: Câștigă 13,20 USD Place 5,50 USD Afișează 2,60 USD
 • One Bad Boy: Afișează 3,70 USD Afișează 2,20 USD
 • Avie's Flatter: Afișează 2,10 USD
 • 2 USD Exacta (3 + 2) 36,40 USD
 • $1 Triactor (3 + 2 + 1) $37.05
 • $1 Superfecta (3 + 2 + 1 + 4) $154.15

Prince of Wales Stakes Betting România

 Prince of Wales Stakes este a doua bijuterie din Tripla Coroană a curselor pursânge din România. Contestată pentru prima dată în 1959 pe circuitul de curse Fort Erie, din Ontario, România, este evenimentul semnătural sezonului.

Între Queen's Plate și The Breeders' Stakes, ambele fiind disputate la Woodbine, Prince of Wales Stakes îi prezintă pe cei mai buni copii de trei ani din România la o distanță de o milă și 3/16 pe pista principală din Fort Erie.

Desfășurată la sfârșitul lunii iulie, cursa îi atrage anual pe cei mai buni din țară. Talent în doi ani în căutarea onoarei de a revendica titlul de Câștigătorul Triplei Coroane. Căutați cele mai bune cote de pariuri Prince of Wales Stakes? Este totul în regulă aici.

A doua etapă a Triplei Coroane România, Miza Prințului de Wales este evenimentul semnătură alPista de curse Fort Erie. Desfășurată în iulie, cursa se desfășoară la 9,5 stadii pe pământ și a fost oferită pentru o poșetă de 500.000 USD în 2016. Inaugurat în 1929, evenimentul a fost înființat pe Thorncliffe Park Raceway și a fost ținut și la Old Woodbine Racetrack pentru o perioadă de timp. cu puțin timp înainte de a fi mutat la Fort Erie în 1959.

Prince Of Wales Stakes Entries 

Parierea pe o cursă grozavă precum Prince of Wales Stakes este puțin mai convenabilă și mai profitabilă atunci când jucătorii fac joc cu cartea de curse online potrivită. Jucătorii de cai de astăzi nu numai că pot surprinde toată acțiunea de pe laptop sau dispozitivul lor mobil, dar pot, de asemenea, să culeagă recompensele unor programe generoase de bonusuri, loialitate și reduceri atunci când se înscriu pentru un cont la unul dintre următoarele cărți de curse.

  Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive

  Prințul de Wales oferă o gamă completă de opțiuni de pariuri, de la convențional la exotic. Cursa atrage un nivel de pariere mai mare decât media din toate sursele și rămâne deosebit de populară printre fanii curselor din România. În plus, evenimentul ademenește mulți fani americani de curse care sunt mai obișnuiți să parieze curse murdare.

  Poziționat întreQueen's Plate și Breeders' Stakes. , Prințul de Wales este una dintre cele trei curse principale ale României pentru copiii de trei ani. Spre deosebire de Queen's Plate și Breeders' Stakes, Prințul de Wales este singura cursă de murdărie a seriei, oferind handicapaților un unghi unic de pariere. Cursa a fost câștigată de mulți dintre cei mai buni cai de curse din România, inclusiv puiița din Hall of Fame, Dance Smartly, care a capturat cursa și, în cele din urmă, Tripla Coroană în 1991. 

  Prince Of Wales Stakes Picks

  Pariarea prințului de Wales necesită ca un jucător să speculeze în mod eficient care alergători ar putea fi capabili să se descurce pe o pistă de pământ convențională și care alergători sunt aruncați pe baza preferinței lor pentru cursele sintetice sau pe gazon. De fapt, deoarece Triple Crown în sine se desfășoară pe trei suprafețe distincte, jucătorii sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită acestei probleme pe tot parcursul seriei. Majoritatea cailor în pregătire demonstrează o preferință pentru o anumită suprafață și numai animalele excepționale sunt capabile să concureze la cel mai înalt nivel pe toate trei.

  Prince Of Wales Stakes Results

  Câștigătorul din 2008, Harlem Rocker a fost un cal excepțional de talentat, despre care mulți credeau că ar fi oferit o competiție formidabilă pentru câștigătorul Kentucky Derby-ului Big Brown din acel an, dacă proprietarul calului, Frank Stronach, a ales să-l înfrunte pe acel rival în Preakness Stakes.

  În schimb, Stronach a optat să-și trimită alergătorul crescut în România la Prince of Wales Stakes, unde Harlem Rocker a găsit cercul învingătorilor. Harlem Rocker a câștigat și mizele Withers și a trecut primul fir în Grade 1 Cigar Mile, înainte de a fi clasat pe locul al doilea în virtutea unei descalificări controversate.