#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Kentucky Oaks Betting Odds 2021

Cote de pariere Kentucky Oaks 2021

Întotdeauna rulați în prima vineri din mai - sau cu o zi înainte de Kentucky Derby - Grade 1 Kentucky Oaks este una dintre cursele semnate de pe celebra pistă Churchill Downs din Louisville, Kentucky și, probabil, cea mai notabilă cursă din țară pentru trei... puie de ani. În fiecare an, evenimentul atrage o mulțime aproape egală cu cea din Kentucky Derby și este difuzat la televiziunea națională.Cotele Kentucky Oaks nu sunt încă disponibile, deoarece evenimentul este mult mai departe.

Ca și Derby-ul,The Oaks a fost inaugurat în 1875 și a fost condus în fiecare an după aceea fără întrerupere. The Oaks rulează la o distanță de kilometri și o optime și poartă o poșetă de 1.250.000 USD. Se mai numește și poreca „Lillies for the Fillies” datorită faptului că pușca câștigătoare va fi acoperită cu o ghirlandă de crini.

Kentucky Oaks 2020

Kentucky Oaks Odds 2021

Iată cele ultimele cote de viitor Kentucky Oaks, dar nu știm încă caii despre care se așteaptă să alerge.Nu putem confirma în această etapă cine va candida cu siguranță. Kentucky Oaks 2021 urmează să aibă loc vineri, 30 aprilie 2021.  Actualizat pe18 aprilie 2021:

Cote pentru câștigătorii Kentucky Oaks

 | ||674 Bodog 888sport betway

Travel Column

4,00 4,00 4,00

Frumoasă nebună

5,50| ||691 5.50 8,50

Malathaat

4,50 6,50 5,75

Rezultatele căutării

9,00 8,50 8,25

Clairiere

8,00 9,00 9,00

Inscrieri la Kentucky Oaks 

O zi mare de pariuri este cu atât mai plăcută când jucătorii găsescpotrivit cartea de curse online. Pe lângă ușurința și comoditatea de a paria de pe un laptop sau dispozitiv mobil, cele mai bune cărți de curse online oferă bonusuri generoase, reduceri și programe de loialitate care cresc profitabilitatea. Aruncă o privire la aceste cărți de curse sigure și de încredere pentru toate acțiunile tale Kentucky Oaks. De asemenea, pot oferi predicții valoroaseKentucky Oaks.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Cote și poziții pentru Kentucky Oaks|| |1208

  Post positions for the Kentucky Oaks have not been drawn yet. Terenul pentru Kentucky Oaks este de așteptat să fie finalizat luni, 26 aprilie. În acea zi vor fi extrase și pozițiile postului.

  Până atunci, deoarece intenționați să pariați pe Kentucky Oaks, asigurați-vă că urmăriți știrile despre concurenți. Acestea includ favorite precum Travel Column, Malathaat, Crazy Beautiful, Search Results și Clairiere, precum și fotografii lungi precum Pauline's Pearl și Millefeuille. Churchill Downs postează un videoclip cu galopuri și antrenamente de dimineață, care vă pot ajuta să vedețicât de posibil se antrenează intrările Kentucky Oaks.

  Pariuri Kentucky Oaks

  Ca evenimentul prezentat al zilei,Kentucky Oaks înseamnă de obicei etapa finală a pariurilor exotice pe mai multe curse, cum ar fi Pick 4 și Pick 6. Este, de asemenea,prima etapă a dublei Oaks/Derby, urmată de Kentucky Derby-ul de a doua zi. În plus, Oaks oferă o gamă completă de pariuri convenționale și exotice, cu fonduri mari generate de volumul mare de dobânzi de pariere din America de Nord.

  Apreludiu la unul dintre cele mai mari zile de curse ale anului, Kentucky Oaks este un eveniment uriaș în sine. De la mulțimi masive pe pistă până la grupuri masive de pariere, Oaks oferă jucătorilor șansa de a juca la cel mai înalt nivel pentru cele mai mari premii. Câștigătorii din trecutul Kentucky Oaks includ unele dintre cele mai bune puie care au împodobit vreodată piesa de la Modesty (1884), la Wistful (1949), la Susan's Girl (1972), la Rachel Alexandra (2009). Kentucky Oaks rivalizează cuKentucky Derby în ceea ce privește anticiparea și entuziasmul.

  Așa cum face pista cu Derby, Churchill Downs oferă pariuri de „viitor” pe posibilele Oaks în lunile de iarnă premergătoare cursei.

  Picks Kentucky Oaks

  Distanța de milă și a opta distanță de Kentucky Oaks este adesea limitativă pentru multe puie de trei ani. Astfel, unhandicap de la Kentucky Oaks care începe o analiză atentă aconcurenții Kentucky Oaks este bine deservit să se concentreze asupra problema rezistenței. Spre deosebire de Kentucky Derby, caii de pe Coasta de Vest nu s-au descurcat la fel de bine în Oaks în ultimii ani. Din 2000, doar patru câștigători provin dintr-un hambar din California. Antrenorii de pe coasta de est, Larry Jones și Todd Pletcher, au capturat fiecare Oaks de trei ori în acea perioadă, Steve Asmussen câștigând de două ori.

  Asigură-te că studiezi terenul pentru2021. Kentucky Oaks.

  Rezultatele Kentucky Oaks

  Recente Câștigătorii Oaks au trecut lasă se dovedească a fi niște puieți străluciți din punct de vedere istoric. Turneul de forță al Rachel Alexandra din 2009 a fost petrecerea de ieșire a puiecii ca un talent de elită. Stagiarul de la Hal Wiggins s-a lovit de un uluitor de 20 1/4 lungimi în timp ce era ghidat către sârmă de Calvin Borel într-un galop. Putină superstar a fost vândută în mod privat după cursă, Steve Asmussen preluând sarcinile de antrenament.

  Rachel Alexandra avea să o învingă pe câștigătoarea Kentucky Derby-ului Mine That Bird în Preakness la următorul ei start, făcând-o prima năducă care a câștigat acea cursă în 85 de ani. Mai târziu, în sezonul ei de trei ani, Rachel Alexandra avea să devină prima pușcă sau iapă care a câștigat gradul 1 Woodward Stakes - o cursă pentru masculi mai în vârstă. Ea a fost numită Calul Anului 2009.

  Mai recent, la2019 Kentucky Oaks la Churchill Downs, cursa a fostcâștigat de împărăteasa Serengeti cu un timp de 1:50.17. Serengeti Empress a preluat conducerea devreme și nu a privit niciodată înapoi, rulând o cursă excelentă sub jockey Jose Ortiz. Ea a fost urmată îndeaproape de Liora și Lady Apple.

  Monomoy Girl, carea câștigat în 2018, a continuat să fie una dintre marile neamuri ale generației ei și este încă cap de afiș al curselor de gradul 1 în 2021. Bătălia ei cu Wonder Gadot în porțiunea Kentucky Oaks va fi amintită multă vreme.

  Ultimii cinci câștigători ai Kentucky Oaks și plățile lor sunt:

  • 2020 - Shedaresthedevil: 32,20 USD
  • 2019 - Serengeti Empress: 28,00 USD
  • 2018 Fată: 7,20 USD
  • 2017 - Abel Tasman: 20,40 USD
  • 2016: Cathryn Sophia: 11,40 USD

  Istoria Stejarilor Kentucky

  TheKentucky Oaks a fost rulat pentru prima dată în 1875 ca o cursă soră a lui Kentucky Derby-ul inaugural și, de asemenea, ca versiune americană a Epsom Oaks în Anglia. Această rasă este considerată cea mai importantă cursă pentru puietele din lume. Acum, Kentucky Oaks are în general mai multă prezență decât orice cursă din țară, cu excepția Kentucky Derby și Preakness Stakes. Atrage chiar mai multă mulțime decât Breeders' Cup sau Belmont Stakes.

  La nivel local, Kentucky Oaks este o cursă care scoate la iveală mai mult din elita socială a Kentucky decât Derby-ul. Este o zi despre glamour și modă mai mult decâtcurse de cai. Asta nu înseamnă că oamenii nu pariază pe Kentucky Oaks; anual atrage mai mult mâner decât majoritatea curselor șihandicapizarea Kentucky Oaks este primordială.

  The Kentucky Oaks a fost alergați la patru distanțe diferite. A fost 1 1/2 mile până în 1890, apoi 1 1/4 mile până în 1895. A fost scurtat până la 1 1/16 mile până în 1919, dar a fost 1 1/8 mile între 1920-1941 și din 1982. recordul de viteză este de 1:48,64, completat de Bird Town în 2003. Rachel Alexandra are cea mai mare marjă de victorie la peste 20 de lungimi în 2009. 

  The cele mai multe victorii ale unui antrenor sunt cinci, pentru Woody Stephens. Doi jochei au câștigat cursa de patru ori fiecare: Eddie Arcaro și Manuel Ycaza. Ferma Calumet are cele mai multe victorii ca proprietar cu șase. Jockey Rosie Napravnik este singura femeie care a câștigat-o; a făcut-o de două ori. Antrenorul D. Wayne Lukas a câștigat Oaks de patru ori, iar antrenorii Bob Baffert, Todd Pletcher și Larry Jones l-au câștigat de trei ori fiecare.

  Cea mai lungă lovitură care a câștigat vreodată. Kentucky Oaks a fost Lemons Forever în 2006 longest shot to ever win the Kentucky Oaks was Lemons Forever in 2006. Ea a plătit 96,20 USD uimitor.

  Doi câștigători recenti de la Oaks s-au întorss-au întors pentru a câștiga curse Triple Crown împotriva bărbaților. Câștigătorul din 2007, Rags to Riches, a revenit imediat pentru a câștiga Belmont Stakes (G1) în fața bărbaților, inclusiv a Calului Anului Curlin. Câștigătoarea din 2009, Rachel Alexandra, a revenit pentru a câștiga Preakness Stakes (G1) în fața favorită a fanilor și câștigătoarea Kentucky Derby-ului Mine That Bird.

  The Stejarii Kentucky se duc adesea la o pumnă cu o oarecare viteză, care poate fie controla ritmul, fie să stea imediat în afara lui și să alerge. Au fost puie care au câștigat de la lideri însărați, dar nu la fel de des. Plata medie a Kentucky Oaks este de aproximativ 20 USD pentru un pariu de 2 USD. Keeneland și Fair Grounds produc cei mai mulți câștigători ai Kentucky Oaks în ultimul deceniu, urmați de Santa Anita.

  Reveniți pentruSelecțiile experților Kentucky Oaks, as well as Informațiile de pariuri online ale Kentucky Oaks.

  Calificarea pentru Kentucky Oaks se face prin câștigarea de puncte în anumite curse de-a lungul primăverii. În fiecare iarnă, Churchill Downs scoate lista curselor de calificare din toată țara și cât valorează fiecare cursă. De exemplu, curse precum Santa Anita Oaks valorează 100 de puncte pentru câștigător, garantând un loc în Oaks.

  Câștigătorii celebri din Kentucky Oaks includ Rachel Alexandra (2009), Rags la Riches (2007), Hall of Famer Silverbulletday (1999), Seaside Attraction (1990 peste marele Go for Wand), Open Mind în 1989, Davona Dale în 1979. Câștigătorii Kentucky Oaks care au câștigat Breeders' Cup Distaff ( G1) includ Monomoy Girl, Untapable, Ashado și Prințesa Rooney.