#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote de mize ale crescătorilor

Mizele noastre de cote sunt create pentru a afișa cele mai bune cote pentru cele mai importante evenimente de curse de cai precum Breeders' Stakes de-a lungul anului. Să aruncăm o privire rapidă asupra cotelor actualeCote Mizele Crescătorilor 2020:

Cote Mizei Crescătorilor curente în ziua cursei. Ultima actualizare peoctombrie 26, 2020.

Horse
BetWay
10bet 888sport

#Alergătorul 1

TBA TBA TBA

#Alergatorul 2

TBA TBA TBA

#Runner 3

TBA TBA TBA

#Runner 4

TBA TBA TBA

#Runner 5| ||707

TBA TBA TBA

#Runner 6

TBA TBA| ||723 TBA
#Runner1 Pentru a câștiga mizele crescătorilor
TBA
Sports Interaction

Felicitări lui Belichick, care a fost călărit de Josie Carroll, care a revendicat premiul Breeders Stakes de 400.000 USD la pista de curse Woodbine.

ConsultațiParierii Breeders' Stakes 2020| ||754.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri & Perspective: Kentucky Derby
  Cele mai bune pariuri pe curse de cai live aici
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri Triple Crown| ||787
  The runners, the news, everything here
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Pentru toate întâlnirile de curse de cai din 2021| ||794
  Follow all the horse-racing action here
  Citește mai mult

 • Cote de pariere pentru mizele crescătorilor

  Cu cotele Breeders' Stakes publicate Joi înainte de cursă, publicul curselor are câteva zile pentru a medita asupra alegerilor și a decide exact cum își vor investi pariuri de dolari.

  Este important să înțelegeți cine poate concura în Mizele Crescătorilor. Cursa este limitată la alergătorii de trei ani născuți în România. Este deschis mânzilor, puzdelor și castraților, dar nici un cal născut (născut) în afara României nu este eligibil.

  Există fără curse oficiale de calificare, dar proprietarii trebuie să trimită taxe de înscriere pentru a deveni eligibili pentru cursă. Din acest motiv, cotele de pariuri Breeders' Stakes pot prezenta o gamă largă de perspective diferite, de la alergătorii mai bine stabiliți până la adevărații loturi.

  favorit mare în Breeders' Cup Mizele pot fi trimise pentru a fi postate la „cote pe”, care este orice preț mai mic decât 1/1 / Un cal care este 4/5, de exemplu, ar returna patru dolari suplimentari pentru fiecare cinci pariuri. Cotele Breeders' Stakes se pot schimba drastic în ziua cursei până la deschiderea porților.

  The Breeders' Stakes a fost condusă din 1889, așa că, desigur, mai mult de o mână de cai au câștigat la cote foarte generoase. Când luați în considerare cotele la cursele de cai Breeders' Stakes, un câștigător la preț scurt, precum eroul Neepawa din 2018, este, de asemenea, o posibilitate distinctă. Stagiarul Mark Casse a returnat doar 6,80 USD pe un pariu de 2 USD.

  În funcție de cartea de curse online folosită, un jucător poate paria Breeders' Cup într-o miriade de moduri. Sunt acceptate pariurile convenționale precum câștig, loc și spectacol, la fel ca și un meniu complet de pariuri exotice, cum ar fi exacta, trifecta, alegerea 3, alegerea 4 etc. 

  Găsiți cel mai bun sports betting odds pentru plăcerea ta!

  Obțineți cele mai bune cote pentru cursele de cai!

  | ||842
 • What should I look for in the Breeders' Stakes?

  Deoarece Miza Crescătorilor este singura cursă de iarbă a România Triple Crown, este important pentru handicapații începători să-și amintească că un cal care a alergat bine peste materialul sintetic în Plata Reginei sau pământul din Prințul de Wales, poate să nu se ocupe de gazon.

  Căutați forma anterioară a gazonului și succesul în performanța trecută a unui cal.

 • Ce antrenori ar trebui să iau în considerare?

  La sfârșitul zilei, antrenorul cu cel mai rapid cal! Glume deoparte, anumiți antrenori au excelat în competiția Breeders' Stakes și împotriva competiției României în general.

  Roger Attfield, încă activ la momentul scrierii acestui articol, a câștigat un număr incredibil de 9 Breeders. ' Mize.

  Mark Casse este un alt as al României care pare să apară mereu cu un alergător plin de viață.

 • Cum ar trebui să pariez mizele crescătorilor?

  Trebuie să ai în vedere toate opiniile| ||863 but bet with your own.

  Aceasta fiind spuse, Miza Crescatorilor este o oportunitate excelentă de a încasa un mare exactor sau triactor.

  Câmpurile sunt de obicei abundente. iar concurența acerbă. Aveți o strategie cum ar fi „încheierea” unui cal în primul și al doilea în exactor în timp ce utilizați mai mulți cai în celelalte două sloturi.

  Pentru cotele Breeders' Stakes 2019, asigurați-vă că vă încurajați pe concurenți și ai un plan!

 • Inscrierile Bredders' Stakes

  A juca cursele dintr-un carnet de curse online de încredere are sens. În primul rând, pariurile online le permit jucătorilor ocupați să se bucure de acțiune de pe laptop-urile sau dispozitivele lor mobile.

  În al doilea rând, pe piața competitivă a jocurilor online de astăzi, casele de curse oferă bonusuri generoase, programe de loialitate și reduceri care îi ajută pe jucători să obțină profitabilitate în timp ce se bucură de cursele de acasă.

  Cu majoritatea țărilor care oferă o serie Triple Crown, versiunea România nu este diferită prin faptul că ideea de a urmări un cal de trei ani de la o relativă obscuritate la statutul de campion oferă o poveste convingătoare pentru fanii curselor.

  Cote Queen's Plate Stakes și Cote Prince of Wales Stakes au fost publicate de România Sports Betting și sunt actualizate constant.

  Deși numai șapte cai au reușit să finalizeze cu succes Tripla Coroană România de la înființarea ei în 1958, încă cinci cai au câștigat primele două etape ale evenimentului înainte de a ceda înfrângerii în Breeders' Stakes.

  Cu fiecare etapă a României Triple Crown care are loc pe un alt tip de suprafață de curse, provocarea este la fel de substanțială ca oricare în curse.

  Tripla Coroană americană este mult diferită de versiunea România. Poți oricând să verifici cele mai recente cote Kentucky DerbyCote Preakness Stakes și Belmont Cote de miză la România Sports Betting.

  În mod remarcabil, antrenorul de la Hall of Fame, Roger Attfield, a câștigat Triple Crown România în ani consecutivi cu With Approval (1989) și Izvestia (1990).

  Miticara ciupercă Dance Smartly a finalizat isprava în 1990, iar Peteski a făcut același lucru în 1993, într-o rară silă de câștigători ai Triple Crown. Wando a fost ultimul campion al României Triple Crown în 2003.

 • Mizele crescătorilor

  •  

   Începând cu cel mai evident factorul de handicap, jucătorii trebuie să determine care alergători Breeders' Stakes sunt cei mai capabili pe iarbă.

   În termeni simpli, unii cai iubesc iarba, unii o urăsc, iar alții doar o tolerează.

   Este foarte rar în cursele de pursânge să găsești un animal care este la fel de priceput pe iarbă ca și murdărie sau sintetice - majoritatea arată o preferință pentru o suprafață sau cealaltă.

   Uitați-vă întotdeauna la România Sports Betting pentru cele mai recente Caleri gratuite de curse de cai.

   În timp ce forma sintetică și forma gazonului se traduc adesea în succes pe oricare suprafață, cursele de pământ și gazon sunt destul de diferite.

   Astfel, caii care au avut rezultate bune în Plata Reginei opresc adesea Prințul de Wales și întoarcerea pentru Breeders' Stakes.

   Jucătorii de cai astuți se vor concentra pe un alergător Breeders' Stakes care este cel mai potrivit pentru a călători 12 stadii pe iarbă.

 • Breeders' Rezultatele mizei

  Popularul puindă Dansez inteligent s-a bucurat de o carieră strălucitoare, care a inclus o trecere de succes a Triplei Coroane România în 1991.

  Racing in the era pre-sintetică, Dance Smartly a fost la fel de capabilă pe pământul de gazon și și-a transformat succesul la cea mai mare etapă în curse pentru a captura Breeders-ul din 1991. Cupa Distaff în Statele Unite la Churchill Downs.

  Potidă genială este una dintre cele mai mari vedete din România care a împodobit vreodată circuitul și a fost aleasă atât în România, cât și în sălile faimei de curse din SUA.

Rezultatele mizei crescătorilor 2019

Poate s-o facă? Da el a făcut! Tone Broke se adună pentru a câștiga#BreedersStakes, etapa finală a Triplei Coroane OLG România, cu@hernandezrafii pentru Steve Asmussen!#BetWoodbineTB pic.twitter.com/0QhHspIWu4

— Woodbine (@WoodbineTB)17 august 2019

FelicităriTone Broke, jockey Rafael Hernandez și antrenor Steve Asmussen, în calitate de grajd L and N Racing LLC cal a câștigat Breeders' Stakes 2019 pe EP Cursul de gazon Taylor de la Woodbine Racetrack din Toronto, Ontario.

He's a Macho Man a terminat pe locul al doilea, Avie's Flatter a fost al treilea și Encierro a clasat pe locul patru. Iată plățile pentru etapa finală a seriei Triple Crown 2019:

 • Tone Broke: Câștigă 6,80 USD Plasează 3,90 USD Arată 3,00 USD
 • El este un bărbat macho: Plasează 5,90 USD Show 3,70 USD
 • Avie's Flatter: Afișează 2,30 USD
 • 2 USD Exacta (5 + 8) 39,60 USD
 • 1 Trifecta (5 + 8 + 7) 48,00 USD
 • 1 Superfectă USD (5 + 8 + 7 + 9) 185,70 USD

Alăturați-vă nouă pentru Mizele Crescătorilor de 400.000 USD, a treia și ultima bijuterie a Triplei Coroane OLG România. 18 august - Detalii:https://t.co/Xrhcsl1UcP pic.twitter.com/hIJYQqGlqP

— Woodbine (@WoodbineTB) || |994August 14, 2018


Întrebări frecvente privind mizele Breeders Stakes

 • The Breeders Stakes 2020 va avea loc pesâmbătă, 7 noiembrie, începând cu ora 12:00. Cursa finală pentru Breeders Stakes începe de obicei în jurul5:40 PM.

 • The Breeders Stakes? Breeders Stakes 2020 se află laWoodbine Racetrack, situat la aproximativ o jumătate de oră la nord de Toronto.

 • The Breeders Stakes 2020 este a treia și ultima cursă dinRomânia Triple Crown. Prezintă cai de trei ani născuți în România și estecel mai lung dintre cele trei curse Triple Crown.

 • The winner of the 2019 Breeders Stakes was Tone Broke. Cotele lui Tone Broke de a câștiga au fost de 2,50 la începutul cursei, a doua cea mai bună după Avie's Flatter.

 • Nu, câștigătorul din 2019. Breeders Stakes nu vor participa în finala de la Breeders Stake 2020. Doar mânjii de trei ani sunt eligibili.

 • Pariuri complete cotele la Breeders Stakes 2020 se deschid mai aproape de începutul evenimentului, typically after the second leg of the România Triple Crown – The Prince of Wales Stakes – concludes on 23 iulie. Unele cote timpurii pentru câștigătorii garantați în cursă se pot deschide mai devreme.

 • Puteți paria pe cotele Breeders Stakes online prin site-urile partenerilor noștri. Casele de pariuri sportive online de top pentru a paria pe Breeders Stakes 2020 se găsesc pesite-urile noastre de pariuri pe cai pagina.

 • Cel mai popular tip de pariu de plasat pe Breeders Stakes estece cal va câștiga cursa. Pariorii pot, de asemenea, să parieze pe un cal pentru a plasa sau a arăta (termină primele două sau trei), ce cai vor fi primul și al doilea, de la primul la al treilea și de la primul la al patrulea.

 • Numărul de cai de la Breeders Stakes diferă anual. Numărul de cai estelimitat la zece, iar în 2017 și 2018 nouă cai au urcat pe pistă în Breeders Stakes.

 • Pansa totală sau Breeders Stakes 2020 este400.000 USD, cucâștigătorul primind 60 % sau 240.000 USD CDN. Suma se poate schimba dacă mai puțin de opt cai intră în cursă.

 • Cu siguranță este posibil să pariezi pe Mizele Crescătorilor de acasă. Existădouă modalități principale în care pariorii pot accesa piețele de curse de cai, care suntprin carnetul de curse de pe site sau printr-o aplicație pentru telefonul mobil. Ambele sunt căi de pariere excelente, deși pentru ca ambele opțiuni să funcționeze, utilizatorii trebuie să aibă acces la internet.

 • Deși există multe case de pariuri sportive? care pretind a fi cel mai bun de acolo. Dar, este dificil pentru un neutru să decidă asupra celor mai bune. Cu toate acestea, experții de la România Sports Betting au făcut viața mai ușoară pariorilor Breeders Cup culista de case de pariuri sportive recomandate. De asemenea,În ceea ce privește furnizorii de cărți de curse de top, ar trebui să recomandăm like-urileBet365 șiBetWay.

 • Promoțiile variază de la furnizor la furnizor, deoarece acestea sunt mereu în competiție pentru a atrage cât mai mulți jucători.În timpul curselor mari, merită să faceți cumpărături în jurul diferitelor case de pariuri sportive și să vedeți care oferă cele mai bune cote, piețe și promoții înainte de a plasa primul pariu.

 • O întrebare frecventă în rândul pariorilor și una care a determinat furnizorii importanți să facă lobby pentru drepturile de a arăta curse.Cu alte ocazii, casele de pariuri vor oferi streaming live de curse, dar nu este ceva de așteptat pe măsură ce se apropie Breeders Cup.

 • Racebook-urile sunt pentru puriști, oferind o adevărată piață a pariorilor. Regele Sportului există atât de mult încât oferă jucătorilor o gamă largă de piețe.cele mai comune tipuri de pariuri sunt încă Moneylines și pariuri plasate, dar există o serie de alte pariuri.Sunt după cum urmează:

  • Locul
  • Câștigă
  • Quinella
  • Exacta
  • Trifecta
  • Superfecta
 • Cupa Crescatorilor este o întâlnire atât de mare încât are întotdeauna ea. piețele proprii, care sunt uneori cunoscute ca pariuri exotice, mai degrabă decât pariuri prop. Am atins-o înainte, dar tipurile de pariuri pe care le veți vedea sunt Trifectas și Superfecta, care implică plasarea a numeroși cai pentru a plăti.

  Pariorii se pot aștepta să vadă un varietate de aceste tipuri de pariuri exotice pentru fiecare cursă individuală în weekendul Breeders' Cup. Așadar, căutați casele de pariuri sportive și păstrați ochii deschisi pentru recuzită grozavă!