Hai
Citiți
##
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote Breeders' Cup Turf

The| ||632 Breeders' Cup Turf este cea mai importantă cursă la distanță pe iarbă din America de Nord. Oferită pentru o pungă de 3 milioane de dolari în 2016, cursa atrage talente de elită din întreaga lume pentru testul de mile și jumătate. Alergătorii străini au dominat Breeders' Cup Turf de la începuturile sale în 1984, inclusiv 13 victorii din 2000. Cursele de calificare sau „Win and You're In” pentru Breeders' Cup Turf includ evenimente din Argentina, Brazilia, Japonia, Anglia, SUA, Germania și Irlanda.

De obicei cardat ca penultimul eveniment alBreeders' Cup Sâmbătă premergătoare Breeders' Cup Classic, Turf ocupă o atenție premium la pariuri. Cursa cuprinde în mod obișnuit prima jumătate a dublei zilnice întârziate, a treia etapă a alegerii întârziate 4 și a cincea etapă a profitabilului Breeders' Cup Pick 6. Cu atât de mulți ochi pe BC Turf, fondurile de pariere sunt super-încărcate. , oferind oportunități excelente pentru toate pariurile de la cele convenționale la exotice.

Cote Breeders' Cup Turf

Cotele au fost actualizate ultima dată pe27 octombrie 2020:

Cote Turf 2020 BetWay 10bet 888sport

Ghaiyyath 

2,75 2,80 2,75

Iubire

3,00 3,00 3,00

Mogul 

3,75 3,75|| |688 3.75

Tarnawa 

4,00 4,00 4,00

Magic 

4,50 4,50 4,50

Sottsass 

5,00 5,00 5.00

Inscrierile Breeders' Cup Turf 

Indiferent de când joacă jucătorii sau cât de des joacă, este mai mult decât benefic să folosești un carnet de curse online. În afară de virtutea evidentă a confortului, pariorii realizează mai multă valoare atunci când joacă dintr-unul dintre cărțile de curse online de încredere de mai jos. De la reduceri, bonusuri și programe de loialitate, cele mai bune carnete de curse pun mai mulți bani înapoi în conturile jucătorilor, menținându-i în acțiune mai mult timp și făcând zilele de cursă mari, precum weekendul Breeders' Cup și mai profitabil.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  The Breeders' Cup Turf îi înfruntă pe cei mai buni dintre cei mai buni din întreaga lume. altul la distanţa de zece stadii. Câștigătorii evenimentelor anterioare ale Breeders' Cup Turf includ vedete precum Conduit, Channel Channel, Shirocco, High Chaparral, Northern Spur, Theatrical și Pebbles. Reprezentanții Statelor Unite ale Americii joacă, în general, rolul de nefavorabil, în ciuda curselor în țara lor de origine, deoarece cursele pe gazon sunt mai proeminente în Europa. Marea majoritate a tuturor câștigătorilor BC Turf au fost antrenați de legături străine.

  Selecții Breeders' Cup Turf

  Din motive evidente, este o strategie bună să introduci un alergător european în Breeders' Cup Turf, dar alergătorii americani de elită au reușit să găsească Cercul câștigătorilor din ultimii ani cu Main Sequence (2014), Little Mike (2012) și Canalul Mânecii (2007) reprezentând echipa gazdă. Alergătorii europeni care primesc Lasix pentru prima dată s-au dovedit a fi pariuri excepțional de periculoase, așa cum a dovedit filly Found în 2015. Un alt unghi de luat în considerare este modul în care euro își vor transfera forma de la cursele ondulate, cu o singură întoarcere, peste iaz, la contra- în sensul acelor de ceasornic, cursuri în două rânduri în America de Nord. Conduit, un alergător de origine irlandeză, este singurul cal care a obținut victorii consecutive BC Turf și a demonstrat că pasiunea lui pentru cursele americane a înlocuit cea mai bună formă a sa din Europa.

  Rezultatele Breeders' Cup Turf

  În timp ce BC Turf este un test orientat spre rezistență, au existat locuri de muncă notabile de furt în ultimii ani. Highland Reel, deși era rapid de la poartă, nu a arătat niciodată tipul de viteză brută pe poartă afișat când a câștigat ediția 2016 a Turf. Jockey Seamie Heffernan s-a deschis cu aproape zece lungimi pe partea din spate și pur și simplu a alergat pe un teren capabil de pe picioarele lor. Cunoscutul aspirant american Flinshire a închis frumos, dar nu a putut face mai bine decât secunda. Între timp, câștigătoarea din 2015 Found a terminat pe locul al treilea în spatele colegului său de grajd câștigător. Cursa a marcat a doua victorie consecutivă a antrenorului Aidan O'Brien în Turf și a șasea în carieră.