#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote Breeders' Cup Turf Sprint

Inaugurat în 2008,Breeders' Cup Turf Sprint atrage mulți dintre cei mai rapizi cai pe iarbă și s-a dovedit a fi o completare populară pentru cel mai mare weekend al curselor pursânge. Oferit pentru o pungă de 1 milion de dolari, evenimentul este limitat la 14 alergători și este o ciudățenie prin faptul că distanța sa depinde de configurația pistei de găzduire. Când a avut loc la Santa Anita, de exemplu, cursa se desfășoară la 6,5 ​​stadii.

La Keeneland, cursa a avut loc la 5,5 stadii și 5 stadii la Churchill Downs. Cu pariere zilnice duble, alegere 3, exactă, trifectă și superfectă disponibile în plus față de pariurile convenționale de câștig, plasare și spectacol, Breeders' Cup Turf Sprint primește o acțiune copioasă de pariere, la fel ca toateBreeders' Cup. evenimente. Deoarece fondurile de pariuri sunt exponențial mai mari decât zilele medii de curse, Breeders' Cup oferă două zile excelente de oportunități de pariere pentru călăreți.

2020 Breeders Cup Juvenile Turf Sprint Odds

Cotele au fost ultima actualizare pe27 octombrie 2020: 

2020 Juvenile Turf Sprint Odds BetWay 10bet 888sport

 Golden Pal

3,00 3.00 3,00

Campanelle 

7,00 7,00 7,50

Outadore

8,00 8,00 8,00

Supremația 

8,00 8,00|| |700 8.00

Lucky Vega 

9,00 9,00 9,00

Happy Romance || |720

11.00 11.00 11.00

Domnişoara Amulet 

11.00 11.00 11.00

Breeders' Cup Turf Sprint Entries 

Fie că ești un parior serios sau un jucător ocazional, pariul din comoditatea și ușurința unui laptop sau dispozitiv mobil vă permite ai acces mult mai ușor la acțiune. Pe piața competitivă de pariuri online de astăzi, aceste casete de curse oferă programe de bonusuri, loialitate și reduceri care fac mai ușor să rămâneți profitabil în timp ce jucați cursele:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Pariorii care se bucură de o cursă cu adevărat deschisă apreciază natura stăpânitoare a BC Turf Sprint. Cu o multitudine de viteză de elită și alergători care posedă o lovitură de închidere târzie, cursa se desfășoară adesea într-o manieră dramatică, cu finaluri palpitante mai degrabă regula decât excepția. Ca cursă de pariuri, BC Turf Sprint oferă jucătorilor oportunități ample de a obține prețuri mari cu pariuri precum trifecta și superfecta, oferind ocazional scoruri care schimbă viața.

  Breeders' Cup Turf Sprint Picks

  While there is certainly no recipe to bet on the Turf Sprint effectively, there are a few general principles that may help bettors narrow their selections. First, the "horse for course" angle cannot be overlooked, particularly when the event is held at Santa Anita's unique "downhill" course. The filly Mizdirection defeated males two years in a row to claim the Turf Sprint in 2012 and 2013 at Santa Anita over a course she had demonstrated an affinity for. While probably not the most talented runner in the field either year, Mizdirection simply elevated her game on the downhill course while other runners struggled to adapt.

  Un alt tip de cal de căutat în BC Turf Sprint este calul de traseu rapid care se întoarce la o distanță de sprint. Acest unghi s-a dovedit de succes atât pentru Bobby's Kitten (2014), cât și pentru Obviously (2016). Într-o cursă în care poziționarea și deplasarea înseamnă totul, este de obicei înțelept să eviți caii care provin de la mai mult de patru sau cinci lungimi în afara ritmului la primul punct de apel.

  Rezultatele Breeders' Cup Turf Sprint

  Odinioară considerat cel mai bun turf miler de pe coasta de vest, bătrânul castre a intrat evident în Breeders' Cup Turf Sprint 2016 ca un jucător intrigant, dar unul care cu siguranță și-a făcut treaba pentru el. În timp ce a atras o mare parte din acțiunea de pariere timpurie, Evident a fost să posteze la cotă de 9/2 și a ieșit din poartă trăgând cu toți cilindrii.

  Presumându-și locul obișnuit pe partea din față, fanul favoritul a avut suficient în rezervor pentru a reține un miting furiș de la Om pentru a câștiga cea mai mare victorie din cariera sa.