#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote Sprint Breeders' Cup

Pentru fani de viteză pur-sânge,Breeders' Cup Sprint prezintă cel mai rapid dintre rapid. Cardificat ca o liniuță de șase stați, Sprintul poartă o poșetă de 1,5 milioane de dolari și îi pune pe cei mai rapizi alergători din lume unul împotriva celuilalt. Cursa este adesea una dintre cele mai așteptate confruntări ale weekend-ului, talentul de top de pe coasta de est luând-o pe cei mai buni din vest și un invadator străin ocazional alăturându-se și el la bătaie.

De obicei prezentată ca una dintre cursele anterioare dinBreeders' Cup Saturday, Sprintul este cunoscut pentru a produce plăți mari în exacta, trifecta, si piscine superfecta. Cursa este, de asemenea, inclusă în exotice de rulare cu mai multe curse, cum ar fi dubla și alegerea 3. Cu bazinele îngrășate care însoțesc pariurile Breeders' Cup, Sprintul este o cursă grozavă de pariuri care prezintă aproape întotdeauna o distribuție profundă și talentată de alergători.

Cote de sprint Breeders' Cup 2020

Cotele au fost actualizate ultima dată pe27 octombrie 2020: 

Cote de sprint 2020 BetWay 10bet 888sport

 Vekoma

4,00 4,00 4,00

Yaupon 

4,00 4,00 4,00

Racheta CZ 

6,50 6,50 6,50

Shancelot

7,00 7,00 7,50

Diamant Oops 

8,00 8,00| ||712 8.00

Firenze Fire 

11,00 11,00 11,00

Cupa Crescătorilor Sprint Entries

Parierea Breeders' Cup Sprint dinconveniența unui carnet de curse online permite jucătorilor să se bucure de ușurința de a pariere direct de pe laptop sau mobil dispozitiv. În plus, aceste cărți de curse de top oferă o profitabilitate sporită sub formă de oportunități competitive de loialitate, bonus și reduceri, punând mai mulți bani înapoi în buzunarele jucătorilor.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  După cum spune povestea, cursele de cai au început cu o premisă simplă care a rezistat de-a lungul anilor: calul meu este mai rapid decât calul tău. În timp ce toate cursele sunt în mod evident câștigate de cel mai bun picior, Breeders' Cup Sprint este o cursă cu talent pur și mai puțin tactică. Puriștilor de curse și pasionaților generali deopotrivă se bucură să urmărească explozivitatea sprintului. Cu doar trei sferturi de milă care separă poarta de sârmă, pariorii își pot vedea acțiunea desfășurată în aproximativ un minut și opt secunde. Într-un sport bazat pe adrenalină, ce ar putea oferi o goană mai mare?

  Parierea la Sprintul Breeders' Cup poate fi o propunere dificilă, dar cu strategia corectă, jucătorii pot încasa bilete mari. În sprint, numele jocului este viteză pură, nealterată. Având în vedere atât de multă viteză de elită la poarta semnată în fiecare an în cea mai mare cursă de sprint a anului, lucrurile pot deveni puțin aglomerate la începutul anului. Dacă un cal de viteză pură se poticnește ușor sau ratează pauză, probabil că nu va avea șansa să se recupereze în fața unui teren atât de talentat.

  Acest lucru înseamnă adesea că jucătorii trebuie să își înceapă pregătirea analizând modul în care pauza și primul sfert de milă este probabil să fie parcurs. Mulți cai de viteză pură sunt adesea suprapariți în Breeders' Cup Sprint, în timp ce closers și stalkers reprezintă de obicei cea mai mare valoare. În multe cazuri, primele fracțiuni ale cursei sunt atât de rapide și atât de controversate, încât mulți cai bine pariați dispar din ceartă când începe alergarea adevărată. Dinamica cursei joacă un rol important în pariarea sprintului. Ideea nu este să aruncați toată viteza de la biletele exotice, ci să eliminați viteza de al doilea nivel și să vă concentrați asupra cailor care ar putea alerga puternic în etapele târzii.

  Rezultatele Breeders' Cup Sprint

  Niciun antrenor nu a dominat Breeders' Cup Sprint la fel ca Bob Baffert. Cunoscut sub numele de „Vrăjitorul cu părul alb”, Baffert a avut performanțe excelente în timp ce a performat la cele mai înalte niveluri ale curselor, producând Kentucky Derby, Breeders' Cup Classic și mulți alți câștigători de mize la nivel general, dar moștenirea sa în BC Sprint adaugă încă un impresionant. premiu pentru CV-ul său din Hall of Fame. Baffert a câștigat BC Sprint de cinci ori cu patru cai diferiți: Drefong (2016), Secret Circle (2013), Midnight Lute (2007 și 2008) și Thirty Slews (1992). Probabil datorită începuturilor sale ca antrenor de quarter horse, Baffert este întotdeauna un pariu bun în Sprint.