Cadillac 
#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote Breeders' Cup Juvenile Turf

O completare populară la extinderea Breeders' Cup din 2007,Juvenile Turf a ocupat un loc logic de sfârșit de an pentru tinerii alergători precoci și a devenit o cursă anticipată pentru Pasionați de curse și pariuri din America de Nord și Europa. Evenimentul de o milă a fost disputat pentru o pungă de 1 milion de dolari în 2016 și a prezentat câteva reînnoiri interesante de la începuturi, obținând statutul de gradul 1 în 2011.

Ca majoritateaCrescatorii Curse de cupă, Juvenile Turf este limitat la 14 cai, mai mulți participanți câștigând locuri automate prin seria „Câștigă și ești în”.

În prezent, există cinci astfel de curse automate. evenimentele de calificare răspândite în Irlanda, Anglia, Franța, România și Statele Unite. Cu o gamă atât de diversă de alergători de calitate și fonduri de pariere îngrășate pentru Breeders' Cup, Juvenile Turf este o oportunitate excelentă de pariere, indiferent dacă pariorii aleg pariuri de bază sau oportunități mai exotice.

2020 Breeders' Cup Juvenile Turf Odds|| |643

The odds were last updated on 27 octombrie 2020:

Cote Juvenile Turf 2020 BetWay 10bet 888sport

 Mutasaabeq

4,50 4,50 4,50

Bazilica Sf. Marcu 

6,50 6,50 6,50

Cadillac 

7,00 7,00 7,00

 Mandat nou

8,00| ||700 8.00 8,00

Sealiway 

8,50 8,50 8,50

Lucky Vega 

9,00 9,00 9,00

Inscrieri pentru Juvenile Turf Cupa Crescatorilor 

Fie că este un parior serios sau doar un jucător ocazional, este avantajos să găsești uncarte de curse online de încredere și sigur. Pariurile online nu oferă doar confortul de a vă bucura de acțiune de pe un laptop sau dispozitiv mobil, dar oferă și profituri sporite. Pe piața competitivă online de astăzi, aceste cărți de curse recompensează jucătorii cu reduceri, bonusuri și programe de loialitate.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Ferul internațional al weekendului Breeders' Cup se adaugă intrigii multor curse, inclusiv Juvenile Turf. Copiii americani de doi ani sunt, în general, considerati a fi ceva mai precoci decât rivalii lor europeni, iar euro este considerat superior pe iarbă. În primele zece ediții ale BC Juvenile Turf, europenii s-au dovedit dominanti, câștigând de șapte ori.

  Indiferent de unde provine câștigătorul, cursa a tins să fie o afacere controversată de pariuri cu un preț pătrat asigurat .

  Selecții pentru Juvenile Turf Cupa Breeders

  Pariarea pe Juvenile Turf necesită o înțelegere solidă a formei europene, deoarece mulți dintre concurenții de top provin de obicei de peste iaz. Pariorii care acordă atenție tendințelor și nuanțelor au remarcat că a doua sau a treia alegere de pariuri dintre concurenții europeni s-a dovedit adesea a fi calul de învins. În câțiva ani, câștigători americani precum Hootenanny (2014) și Oscar Performance (2016) au fost disponibili la prețuri generoase, deoarece pariurile tindeau să se concentreze mai mult pe europeni. Forma cursei este de obicei marcată de un ritm rapid timpuriu, deoarece mulți concurenți din teren au o viteză bună la poartă. Câștigători precum Pounced (2009) și Hit it A Bomb (2015) au venit din nori pentru a-și asigura premiul principal.

  Rezultatele Breeders' Cup Juvenile Turf

  Pe tema dominației europene în Juvenile Turf, antrenorii Aidan O'Brien și John Gosden au jucat un rol major, primii câștigând de trei ori iar mai târziu de două ori. Joceul Frankie Dettori, întotdeauna o întâlnire în weekendul Breeders' Cup, a reușit să îndemne trei câștigători diferiți acasă în BC Juvenile, în timp ce jocheul irlandez Ryan Moore a egalat această performanță. Câștigătorul Oscar Performance din 2016 a câștigat a treia victorie consecutivă și s-a impus ca un concurent american serios pe iarbă, în timp ce a câștigat la 7/2 cote și a oprit cronometrul oficial în 1:33.28 - doar sub recordul de 1:33.20 stabilit de Outstrip în 2013.|| |1235