#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Ce mai bune pariuri online de curse de cai din România

Pariuri de cai online Site-urile de pariuri la curse nu sunt toate create în mod egal. Bonusuri diferite, acces diferit la melodii și pariuri de top și nivel diferit de serviciu!

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
   

  Resurse de pariuri pe curse de cai

  https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

  Latest Horse Racing Betting Odds

  Cote Grand National 2022Bet99Sports InteractionPowerPlay
  Orice secundă acum17,0017,00|| |116117.00
  Minella Times| ||116321.0021,0021,00
  Farclas26,0026,0026.00
  Galvin26.0026.0026.00
  Balko des Flos34,0034,0034,00

  Cum să recunoști cei mai buni pariuri de curse de cai online?

  | ||1184

  O varietate desite-uri de pariuri pe curse de cai oferă excepționalecote de curse de cai și opțiuni de pariere, similare cucote de pariuri sportive pentru toate evenimentele majore de pariere din America de Nord și ligile sportive europene.

  Cu toate acestea,cele mai bune site-uri de pariuri online pe curse de cai prezintă de obicei promoții sau linii mai puțin costisitoare pentru evenimente marcante, cum ar fiCote la Kentucky Derby cu plăți îmbunătățite. Ca atare, fanii naționali și internaționali de pariuri cu cai vor beneficia de navigarea prin aceste case de pariuri sportive online remarcabile.

  Vechile standby-uri, cum ar fi William Hill, sunt în industrie de decenii, dar noi site-uri de pariuri pe curse de cai au prosperat recent, oferindu-le jucătorilor oo varietate extraordinară de servicii de pariuri online din care să aleagă.

  Site de pariuri pe curse de cai România

  Româniile au acces la toate cele mai bune site-uri de pariuri sportive șisite-uri de pariuri la curse de cai, inclusiv mărci populare precumBodog și Bet365, împreună cu cele mai noi case de pariuri sportive online precum LeoVegas și Spin Palace Sports. Aceste case de pariuri vă permit adesea să utilizați moneda României pentru pariuri, deși unele vor fi configurate pentru alte valute internaționale majore.

  site-uri de pariuri din România precum Sports Interaction (SIA) know România sports fanilor bine, oferind cote aprofundate și opțiuni de pariere pentru evenimenteleRomânia Triple Crown, care includ Queen's Plate, Prince of Wales Stakes și Breeders' Stakes. Ca atare, fanii de pariuri din România nu rămân niciodată fără un serviciu excelent de pariuri sportive.

  Top 10 site-uri de pariuri pe curse de cai

   William Hill

   Betway

   Sports Interacion

   Bet365

   Bodog

   Spin Palace

   TonyBet

   PowerPlay

   Bet99

   888Sport

  • Ca cel mai bun site de pariuri pe cai,William Hill a fost una dintre cele mai de încredere case de pariuri sportive din lumea de zeci de ani. Când pariezi la evenimente Triple Crown, cum ar fiPreakness Stakes, vei găsi întotdeauna valoare solidă și cote actualizate pe site-ul lor.
  • Betway a ajuns în competiție ca unul dintre cele mai profitabile bokkies online, oferind probe superbe pentru a îmbunătăți plățile pe termen lung pentru pariul dvs.
  • Sports Interaction (SIA) continuă să crească în România și în America de Nord, găzduind un public tot mai mare de fani ai pariurilor pe cai.
  • Bet365 a fost unul dintre cele mai populare cărți de curse datorită numeroaselor oferte și promoții. care oferă credite pentru pariuri, bonusuri de bun venit și cote rezonabile.
  • Bodog este poate cel mai popular cărți de curse online din România. Au o gamă completă de pariuri și recuzită, mai ales când vine vorba de pariuri Triple Crown.
  • Spin Palace Sports a fost în mod tradițional o piață de cazinouri și cu mare succes. Ei s-au extins recent în pariurile sportive și au un mare succes și cu pariurile pe curse de cai.
  • TonyBet este un alt cazinou care a început recent să se implice în pariuri sportive și de curse de cai. Acest site interesant de pariuri pe curse de cai portocalii decolează rapid.
  • PowerPlay oferă o varietate remarcabilă de oferte de pariuri sportive care se reîmprospătează în mod regulat. Oferă bonusuri și promoții exclusive pentru membrii pentru toate sporturile, inclusiv cele mai mari evenimente ale curselor de cai.
  • Bet99 este rapid de la poartă când vine vorba de cele mai recente cote. Dacă vrei să fii primul care știe, BetOnline este un raxebook grozav pentru tine.
  • 888Sport este renumit pentru promoțiile sale ocazionale care apar atunci când au loc evenimente mai mari, Cu accent pe porturile europene, multe evenimente de curse de cai vor fi specialitatea acestui carnet de curse.
   

  Ce face cel mai bun site de pariuri pe curse de cai

  Pagina noastrăpagina de cote pentru curse de cai este o Un loc minunat pentru a începe când încercați să găsiți cele mai bune site-uri de pariuri pe curse de cai. Veți putea compara ofertele și cotele pentru evenimente precumBelmont Stakes, descoperind cărțile de curse care prezintă cea mai bună valoare pentru multe curse majore de pursânge.

  Comparing horse racing betting sites include o varietate de preferințe diferite pentru stilul și experiența dvs. de pariuri. Unii pariori vor aprecia bonusurile, reducerile și pariurile gratuite, în timp ce alții preferă cote reduse, evenimente speciale de pariuri și ajutor la pariuri acumulate sau parlay câștigătoare.

  Iată cele opt criterii principale pe care le folosim atunci când revizuim și recomandăm cele mai bune site-uri de pariuri pe curse de cai de pe web România:

  • Cote

   Cote de curse de cai sunt notoriu de volubile. Având în vedere varietatea de calcule de pariuri posibile, este important să aveți un carnet de curse în care să aveți încredere pentru a publica cote rezonabile și corecte pentru toate cursele de cai.

  • Piețe

   Deși poți conta pe aproape orice carnet de curse care merită să prezinte Kentucky Derby și restul Triple Crown, chiar vrei să vezi mai mult decât cele mai mari curse . Vrem South Point. Vrem Cupa Arabia Saudită. Le vrem pe toate.

  • Promoții

   Pe lângă bonusurile tradiționale de bun venit, multe carnete de curse vor include o reducere săptămânală sau lunară. Aceasta oscilează adesea în jurul valorii de 5-7%. Îți vor returna acest procent din pierderile tale. Cele mai bune carnete de curse vor include acest tip de ofertă.

  • Mobil

   Mobilul tinde să fie mijlocul preferat pentru a se bucura de pariuri sportive online, dar nu toți pariorii preferă să parieze pe smartphone-urile lor. Unele site-uri se adresează în mod special utilizatorilor de telefonie mobilă, în timp ce altele oferă o experiență remarcabilă jucătorilor de pe desktop-uri, tablete și dispozitive mobile.

  • Bitcoin și alte cripto-uri

   Care este metoda ta de depunere preferată? Mulți pariori nici măcar nu iau în considerare această întrebare centrală. Dacă nu ați explorat posibilitatea de a utiliza criptomonede, este posibil să pierdeți economiile și protecția identității pe care acestea le oferă.

  • Securitate

   Vrem să ne relaxăm când ne conectăm la conturile noastre de curse. Vrem să putem avea încredere în ei. Acesta este motivul pentru care cercetăm fără încetare reputația și măsurile de securitate pe care le-au pus în aplicare aceste site-uri de pariuri.

  • Asistență pentru clienți

   Asistența pentru clienți este cheia unei experiențe de pariere fără probleme. Fără el, putem ajunge în situații frustrante fără o soluție. Căutați o mulțime de metode de contact, precum și o echipă prietenoasă și profesionistă care să vă ajute.

  • Plăți rapide

   Viteza este esențială pentru cursele de cai. De asemenea, este esențial pentru pariurile pe curse de cai. Plățile rapide înseamnă că obțineți banii când doriți. Nu așteptați săptămâni la rând pentru a pune mâna pe banii câștigați.

  Pe lângă cote,pagina noastră de curse de cai vă va trimite la recenzii pentru case de pariuri sportive, inclusiv o defalcare a ofertelor mobile pentru cele mai bune site-uri de pariuri online de curse de cai. Cercetând puțin din timp, veți asigura că alegeți cea mai bună pariuri sportive online pentru propriile preferințe de pariere.

  Găsiți cele mai bune pariuri la cursele de cai

  Pariurile directe

  Pariurile directe sunt unele dintre cele mai simple din toate pariurile pe curse de cai. Nu există prea multe părți mobile când vine vorba de pariuri directe. În realitate, vă puteți gândi la ele ca fiind elementele de bază pentru multe dintre celelalte pariuri mai complexe. Acesta este motivul pentru care sunt un loc minunat pentru a începe.

  Primul dintre pariurile simple se numeștepariu câștigător. Este exact ceea ce ți-ai imagina: alegi un cal care să ajungă pe primul loc. Dacă o fac, câștigi pariul, dacă ajung pe locul al doilea, al treilea sau mai rău, pierzi pariul. Este într-adevăr destul de simplu.

  Într-unplace bet, alegi un cal pentru a termina fie primul, fie al doilea. Și într-unshow bet, alegi un cal pentru a termina primul, al doilea sau al treilea. Sunt ca niște pariuri câștigătoare, dar cu o țintă mai largă. De multe ori, șansele nu sunt la fel de profitabile, deoarece prezintă un risc mai mic.

  Pariurile exotice

  Exotice sunt similare cu parlay-urile prin faptul că pariezi pe cum vor termina mai mulți cai. aceasta poate fi fie într-o singură cursă de cai, fie în mai multe. Dacă este vorba de mai multe curse, acestea sunt cunoscute ca exotice orizontale.

  Înpariuri exotice orizontale, alegeți câștigătorul mai multor curse. Acesta este practic un pariu parlay sau multiplu. Dacă nici măcar unul dintre caii aleși de dvs. nu iese în frunte, veți pierde întregul exotic orizontal.

  Înexotice verticale, va trebui să vă concentrați doar pe o singură rasă. Cu toate acestea, va trebui să cunoașteți fiecare cal din acea cursă. Puteți alege cât de adânc este pariul dvs. vertical. Puteți paria doar pe primul și pe al doilea, sau puteți merge până la ultimul loc.

  Quinella

  Aquinella este un tip de pariu foarte special la curse de cai. Combină câteva alte tipuri de pariuri diferite pentru a crea un stil complet nou. O quinella este puțin ca un pariu exotic vertical și puțin ca un pariu pe loc.

  Într-o quinella, alegețiprimul și al doilea cal. Ceea ce îl face diferit de un pariu pe loc este că nu trebuie să obțineți ordinea corectă . Atâta timp cât primii doi cai sunt cei selectați de tine, câștigi. esteirrelevant care termină primul și care termină al doilea.

   

  • Pariuri de arbitraj

   Pariurile de arbitraj sunt o modalitate inteligentă de a profita la maximum de a compara cotele din diferite casete de curse. Practic, puteți plasa câteva pariuri pentru a garanta un câștig.

   Ghid de pariuri de arbitraj

  • Gestionarea bankroll-ului

   Este important să ai o bună gestionare a bankroll-ului, pe măsură ce îți dezvolți treptat abilitățile de pariuri pe curse de cai. Aceasta este o modalitate cheie de a analiza dacă sunteți pe drumul cel bun.

   Gestionarea bankroll-ului

  • Cum funcționează cotele de pariuri?

   Înțelegerea modului în care funcționează cotele la pariuri va fi fundamentală pentru orice fel de experiență de pariuri. În caz contrar, vă plimbați orb.

   Cum funcționează cotele de pariuri?

  • Cele mai sigure site-uri de pariuri

   Ar trebui să utilizați numai cele mai sigure cărți de curse. Acesta este motivul pentru care oferim ghiduri pentru navigarea pe internetul cărților de curse. Vă recomandăm doar cărți de curse sigure și securizate.

   Cele mai sigure site-uri de pariuri

  • Ghid complet de pariuri în România

   Aflați toate elementele de bază despre pariuri în România, în special în ceea ce privește legalitatea și disponibilitatea a site-urilor de pariuri online. Nu lăsați nimic să scape prin fisuri.

   Ghid complet de pariuri în România

  Ultimele Promoții pe site-uri de pariuri pentru curse de cai

  Regele sportului este o piață de pariuri care reprezintă cea mai veche piață de pariuri din lume. Pentru acei pariori care doresc să fie la curent cu cele mai recente promoții și bonusuri pentru cursele de cai, asigurați-vă că continuați să verificați această pagină, deoarece o actualizăm în mod regulat.

  Pentru jucătorii din România, vă recomandăm să urmăriți lista noastră de case de pariuri recomandate. Cele mai recente site-uri de pariuri pe curse de cai oferă o serie de promoții, pe care le-am enumerat aici: 

  • PowerPlay: Virtual Sports Parlay - Parlay 5+ Virtual Sports și obțineți 10% suplimentar dacă victorie.

  Deși este adevărat că lista de mai sus oferă cele mai recente promoții de astăzi, lucrurile se pot schimba rapid. Prin urmare, asigurați-vă că reveniți cu noi în mod regulat pentru cele mai recente informații.

   

   

  Cursele de cai 101

  Cele mai mari curse de caicele mai mari sunt, în general, grupate în trei. Apoi numesc aceste coroane triple de diferite feluri. Pentru a câștiga Tripla Coroană, calul trebuie să fie pe primul loc în toate cele trei curse. Inutil să spun că acest lucru nu se întâmplă în fiecare an.

  De fapt,aproape nu se întâmplă niciodată. Din 1932, Tripla Coroană România a fost acordată de 12 ori. Celetrei curse din Tripla Coroană România sunt:

  • Placa Reginei
  • Mizele Prințului de Wales
  • Mizele Crescătorilor

  The lista completă a câștigătorilor Triplei Coroane Candian:

  1. Queensway în 1932
  2. Archworth în 1939
  3. Uttermost în 1945
  4. Ace Marine în 1955
  5. Campionul României în 1956
  6. New Providence în 1959
  7. Canebora în 1963
  8. Cu aprobare în 1989
  9. Izvestia în 1990
  10. Dance Smartly în 1991
  11. Peteski în 1993
  12. Wando în 2003

  These are the horses who have swept the România Triple Crown. There was one jockey who was able to sweep the România Triple Crown with three different horses. This feat was accomplished by Luis Contreras in 2011.  


  Întrebări frecvente privind pariurile pe curse de cai

  • Fiecare pariuri pe curse de cai site-ul prezintă diferite puncte forte, care se adresează unui anumit public de pariori. Unele site-uri, cum ar fi William Hill, există de aproape un secol, pe care unii le vor găsi atractive datorită istoriei extinse din spatele acelei companii. Alți jucători vor prefera un site care oferă cele mai mari bonusuri cu cele mai mici rollovers. Nu ezitați să consultați recenziile pentrusite-uri de pariuri pe curse de cai.

  • Alegeți site-ul de pariuri care corespunde cel mai bine nevoilor dvs.. Dacă doriți să pariați pe curse de cai cu Bitcoin, găsiți un site care este capabil să suporte moneda respectivă. Pentru cei care pariază în mod obișnuit pe Tripla Coroană și nimic altceva, s-ar putea să fii cel mai bine servit de o casă de pariuri sportive care oferă plăți ușoare și cerințe mai mici pentru a debloca bonusuri.

  • The Kentucky Derby a fost ultima cursă Triple Crown care a fost inaugurată, cuAlergă pentru trandafiri începând cu 1875. Preakness Stakes a început în 1873, iar Belmont Stakes a început în 1867, făcând din Belmont cea mai veche dintre cursele Triple Crown. Sir Barton a fost primul cal care a câștigat Triple Crown în 1919.

  • Derby-ulKentucky Derby are loc la Churchill Downs în Louisville, Kentucky, în timp cePreakness Stakes are loc la Pimlico Race Course în Baltimore, Maryland. Etapa finală a Triplei Coroane esteBelmont Stakes la Belmont Park în Elmont, New York.

  • Horse racing odds se schimbă cel mai adesea din cauza numărului de pariuri pe care pariorii le plasează pe cai. Dacă mulți oameni pariază pe un favorit, cotele de a paria pe acel cal vor deveni mai scumpe, iar restul cailor este mai probabil ca cotele de pariuri să devină mai puțin costisitoare. Alteschimbări ale cotelor de curse de cai pot apărea din cauza aptitudinii unui cal sauschimbări ale vremii în timpul perioada premergătoare concursului.

  • Pe lângăpariurile pe pistă și prin cărămidă în afara pistei și site-uri mortar, jucătorii auopțiunea de a paria pe internet. Pariurile la curse de cai prin casele de pariuri sportive online vă oferă acces la o mare varietate de curse și bonusuri de pariuri, împreună cucote mai bune.

  • Câștig se referă lacâștigătorul cursei,locul se referă la locul doi cal șishow este calul care termină pe locul al treilea, similar cu modul în care Olimpiada oferă concurenților medalii de aur, argint și bronz .

  • Cote Trifecta se referă la un pariu în carepredicți câștigul, plasați și afișați|| |1585 for a single race. The difficulty of predicting the first, second, and third place winners gives trifecta bets a much higher payout than regular wagers. Exacta odds involve betting on the top two horses, reducing the risk and the reward.

  • Un pariu superfectă crește miza mai mare decât un pariu trifect, cerând jucătorilor să prezică în mod corect victoria, locul, spectacolul și calul care termină pe locul al patrulea.correctly predict win, place, show, and the horse that finishes fourth. A prezice ordinea primilor patru clasați este chiar mai dificil decât a prezice primii trei , creând o plată mai mare pentru superfecte în comparație cu trifecte.

    
  • Când pariezi la curse de cai, Prevăd caii care vor termina primii doi, primii trei sau primii patru, darnu ordinea în care caii termină. Acest lucru reduce dificultatea de a câștiga o trifectă, o superfectă sau o exactă.