#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Pălării de curse de cai

Cursele de cai, în toate diverse locuri în care există, a oferit de mult un eveniment cultural, un loc de văzut și un loc în care moda face parte la fel de mult din zi ca băuturile și pariurile. În general, poate cea mai predominantă declarație de modă asociată cu cursele de cai a fost pălăria. Indiferent dacă este bărbat sau femeie, un topper grozav oferă doar atingerea finală potrivită unei ținute ascuțite.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/6b753a47-ddf0-476a-a1a5-7ed92098aaa2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote și perspective pentru pariuri: Kentucky Derby
  Cele mai bune pariuri pe curse de cai live aici
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/d262b5a9-8661-47c2-95fc-899685da114d/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri Triple Crown
  Alergătorii, știrile, totul aici|| |666
  Read more
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/908b8b4d-ca1c-493b-be23-a48da61e9b8a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Pentru toate întâlnirile de curse de cai din 2021
  Urmărește toată acțiunea de curse de cai aici|| |673
  Read more

Pălăria, o tradiție de curse

În timp ceKentucky Derby este probabil cel mai bun -a remarcat America de Nord Un eveniment care prezintă o multitudine de modele complicate șimodele de pălării, căciula are propriul său rol proeminent în multe părți ale lumii, de la Royal Ascot la Longchamp. Ca regulă generală,modele de pălării pentru bărbați tind să fie puțin mai simple și mai tradiționale, cu lpălării pentru femei de la fascinatoare subtile la creații cu boruri largi și tot ce se află între ele. Iată o privire la câteva capace de curse de cai grozave de-a lungul anilor și în întreaga lume. Ține-ți propria pălărie!


Stil Flapper, Kentucky Derby, 1929

These roaring-20's style ținute sunt complete cu pălăriile în stil flapper, tipice epocii. Arătând ca o scenă dinMarele Gatsby, fetele din această imagine de la Kentucky Derby-ul din 1929 s-ar putea să se fi bucurat și de un Mint-Julep sau două în Louisville, KY, în rolul lui Clyde Van Dusen a luat acasă trandafirii. Nu se știe dacă doamna din dreapta era șoferul desemnat.


Bir clasic, Kentucky Derby 1938

Acest stil atemporal și conservator de articole de acoperire pentru cap masculin este la fel de probabil să fie văzut în vremurile moderne, așa cum era atunci când acest bărbat a luat curse pentru Kentucky Derby-ul din 1938. De fapt, dacă ai putea scoate tipul ăsta din fotografie, s-ar potrivi perfect într-o poză de la Derby făcută în noul mileniu - sau aproape în orice eră. Băieții l-au păstrat atemporal și simplu când vine vorba de îmbrăcămintea KY Derby. Bună treabă băieți.


Design personalizat/Modern, Kentucky Derby 2016

Nu căuta un pălărie ca asta în magazine. În conformitate cu tradiția, multe pălării Derby sunt creații de casă filate cu puțină imaginație și purtate cu mult moxy. În Louisville, artiștii locali din KY obțin venituri suplimentare creând și creând pălării, în timp ce cei care se fac de tine se grăbesc adesea la magazinul local de artizanat pentru rechizite. Oricine a făcut această pălărie, schema de culori este destul de elegantă. Această doamnă este gata să-și pastreze lucrurile și să se distreze de minune.


Contemporan, Royal Ascot, 2015

Art Deco? Oricum ai numi asta, este destul de interesant. Produsul de curse Royal Ascot este de top, la fel și modelele de pălărie. Într-un cadru în care moda convențională se unește cu șic-ul modern, o pălărie ca aceasta este o piesă grozavă de conversație. Din nou, în timp ce bărbații de la Royal Ascot tind spre articolele de îmbrăcăminte tradiționale, doamnele optează pentru libertatea de a alege.


Căciula, întâlnirea Royal Ascot, anii 2000

Căciula este o piesă de modă veche și atemporală pentru bărbații care participă la întâlnirea Royal Ascot. De fapt, pentru cei suficient de norocoși să obțină intrarea în faimosul Royal Enclosure, pălăria este o cerință a codului vestimentar și trebuie purtată în orice moment. Pălăria de top neagră standard este o piesă emblematică a lui Ascot, dar versiuni mai colorate pot fi observate pentru cei cu un pic mai strălucitor.


Pălărie tradițională de curse, Prix de l'Arc de Triomphe, 2011

Parizieni , bineînțeles, cunoașteți un lucru sau două despre modă, iar cursa de semnătură a Franței, Prix de' l'Arc de Triomphe, oferă o oportunitate perfectă pentru cei cu cei mai pasionați sens. Aceste doamne se bucură de priveliștea din inelul pitoresc al lui Longchamp de sub niște pălării de curse destul de tradiționale, dar elegante.


Array, Del Mar, 2010

Sudul California este un focar cultural pentru modă pe coasta de vest, cu pista de curse Del Mar din San Diego, printre cele mai dorite destinații pentru cei bogați, celebri și conectați social în fiecare vară. Pălăriile ilustrate aici se numără printre piesele mai atemporale, deoarece fedora pentru domn este un alt element de bază al îmbrăcămintei pentru capul de curse.


The Fastener, Melbourne Cup, anii 2000

Cunoscută drept „Cursa care se oprește a Nation", Melbourne Cupeste cea mai mare cursă din Australia și, de asemenea, una în care localnicii le place să arate cel mai bine. Aceste doamne sunt fiecare variații sportive ale dispozitivului de fixare, care este într-adevăr mai mult un caciuc decât o pălărie, deoarece se atașează la o bandă sau o clemă, dar oferă un efect vizual similar. Elementul de fixare este destul de popular în majoritatea zilelor importante de curse, inclusiv în Kentucky Derby și la întâlnirea Royal Ascot.


Stilul Gonzo, Kentucky Derby, anii 2000

Pentru a trece la chinuri de alamă, există nu este bine sau greșit când vine vorba de pălării de curse. Ele sunt o declarație de modă și o expresie a individualității și a ciudatăților. Acest participant la Kentucky Derby a avut cu siguranță o piesă de început de conversație cu acest omagiu lucrat manual adus faimoșilor twinspires și sportivilor pursânge magnifici care împodobesc pista în prima sâmbătă din mai.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive