Vezi toate Site-uri de pariuri sportive

Cote pentru a câștiga Valero Texas Open 2022

Turneul Valero Texas Open oferă profesioniștilor ultima oportunitate pentru o perfecționare finală înainte de a se îndrepta către A ugusta pentru anualUS Masters spre sfârșitul lunii aprilie.

The Cote Valero Texas Open will always heat up around the end of March, as we see the 2022 programat pentru 29 martie până pe 4 aprilie. Turneul are loc pe terenulTPC San Antonio.

Mâine...#PGATOUR #ValeroTexasOpen pic.twitter.com/wqD0nOITby

— Valero Texas Open (@valerotxopen)1 aprilie 2021

Turneul este un turneu profesionist de golf și face parte din PGA Tour. Privind înapoi la turneul din 2021, coteleValero Texas Open pentru a câștiga l-au favorizat pe Jordan Spieth la 9.00 cu o varietate decele mai bune case de pariuri online|| |644.

În timp ce numărul 1 mondial, Dustin Johnson, a fost favorizat inițial pentru a câștiga turneul, el a decis să se retragă în ultimul moment, dându-l lui Spieth în frunteapariuri pe golf. cote pentru Texas.

Cote de pariuriValero Texas Open nu sunt disponibile momentan, deoarece turneul doar terminat. Cu toate acestea, de îndată ce sunt, le veți găsi mai întâi aici. Cotele au fost actualizate ultima dată pe29 aprilie 2021:

Valero Texas Open cote 2022BetwaySports Interaction888 Sport
Dustin JohnsonTBATBATBA
Jon RahmTBATBATBA
Rory McIlroyTBATBATBA
Bryson DeChambeauTBATBATBA
Justin ThomasTBATBATBA

Wicked wedge from @JordanSpieth. 🎯

Păsări și își extinde avantajul la 2 până la 8.pic.twitter.com/ZF2r1ul8gc

— PGA TOUR (@PGATOUR)4 aprilie 2021

Terenul par 72 are 7.435 de metri de jucat, cu unele dintre cele mai interesante găuri din tur . Poșeta pentru 2021 s-a ridicat la 7,7 milioane de dolari, care ar putea crește din nou în 2022. Texasul oferă aproape întotdeauna vreme caldă, așa că evenimentul este un adevărat favorit al fanilor.

Valero Texas Open sfaturi de pariuri

With the event taking place in aprilie 2022, este încă foarte departe. Mai mult decât atât,cotele de pariere pentru Valero Texas Open nu sunt încă disponibile, așa că este greu de știut cine va avea loc în turneu anul viitor.

However, the world number one Dustin Johnson is always a good bet, as he’s consistently performed in recent years and if things continue on the trajectory they’re on now he’ll likely claim more major titles this year.

Vom reveni și vom analizaSfaturile noastre de pariuri Valero Texas Open anul viitor și vom informa cititorii noștri care va ajunge cel mai probabil să termine pe primul loc la turneul de anii următori.

Pariuri cu propr

Pariurile pe golf sunt o piață unică, în timp ce unul dintre punctele centrale este faptul că cotele oferă o valoare excelentă, chiar și favoriții începând în jur. 9.00, piețele de pariuri cu prop sunt și ele foarte interesante.

The Cote de pariuri pentru Valero Texas Open oferă o mulțime de recuzită, care sunt, de asemenea, disponibile în cote de pariuri pe golf săptămânal. Pariurile de recuzită disponibile variază foarte mult de la o pariuri sportive la alta, așa că asigurați-vă că căutați elementele de recuzită potrivite pentru dvs.

Pariurile de prop sunt disponibile pentru pariuri, cum ar fi un hole-in-one, peste /sub, scor câștigător, eventualul campion, printre multe altele. Pariurile cu prop pot fi foarte specifice, așa că dacă susțineți un jucător mai mult decât pe alții, asigurați-vă că verificați recuzita!

La fel ca alte sporturi, pariurile cu prop sunt concepute pentru a se concentra pe alte aspecte ale unui anumit eveniment sportiv sau league, ceea ce înseamnă că le oferă pariorilor ocazia de a se bucura de experiența lor de jocuri de noroc într-un mod distractiv și unic.

Pariurile live

Pariurile live au măturat toate piețele de pariuri sportive online, ca fiind majore furnizorii oferă acumPariuri în joc pe piețele majore, precum și în carnetele de curse ale acestora.

Pariorii pot plasa acum un pariu înainte de turneu pe Valero Texas Open în orice moment și vor putea avea o altă miză în rezultatul turneului. Majoritatea pariurilor live sunt efectuate de pe telefoane mobile, astfel încât pariorii pot miza în orice etapă în timpul turneelor.

Pariurile live sunt utile în sensul că, de exemplu, câteva jucătorii sunt în competiție pentru turneu în ultima zi, ceea ce înseamnă că șansele nu vor fi favorabile, dar șansele tale sunt. Capacitatea de a intra în joc în orice etapă este o completare grozavă pentru orice pariuri sportive.