Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Linii de pariuri deschise pentru femei CP

De la înființarea sa în 1973,Openul feminin al României a fost cel național campionat pentru femeile care joacă pro golf în țară. Similar cu RBC Open, liniile de pariuri CP Women’s Open Golf reflectă concurența atrasă din întreaga lume datorită statutului său de premieră în gama Golf România. Drept urmare, de-a lungul anilor, multe dintre cele mai bune femei din lume au călătorit în România pentru a câștiga acest open.

Cotele pentru turneul CP Women's Open Golf sunt momentan indisponibile. Cu toate acestea, de îndată ce vor ajunge pe piață, vom fi siguri că vom actualiza această pagină. Această pagină a fost actualizată ultima dată pe28 octombrie 2020: 

Cote femei CP BetWay 10bet 888sport

 #Jucător 1

TBA TBA TBA

 #Player 2

TBA TBA TBA

 #Player 3

TBA TBA TBA

 #Player 4

TBA|| |688 TBA TBA

 #Player 5

TBA TBA TBA|| |707

 #Player 6

TBA TBA TBA

Cote la CP Women's Open

The odds on CP Women’s Open golf will change according to the overall betting pool, and the type of wager that you choose to commit before the event. Types of bets that are more popular tend to feature lines that reflect common views of the sport, while more specific types of bets have betting pools that mirror the opinions of passionate golf fans who know everything about the LPGA.

Parierea pe câștigătorul absolut: la fel ca majoritatea tipurilor de pariuri sportive, iubitorilor de golf le place să parieze pe ce jucător cred că va câștiga turneul când acesta se va termina. Liniile de pariuri pe care le vedeți pentru câștigătorii definitivi în golf tind să fie relativ generoase în comparație cu alte sporturi din cauza dificultății de a prezice câștigătorul. Chiar și favoriții semnificativi tind să aibă mai multe șanse să termine pe primul loc decât să câștige campionatul, ceea ce duce la un risc mai mare, dar la câștiguri mai bune în cele din urmă.

Pariere pe runde: constă din patru runde, turneele de golf le oferă fanilor șansa de a prezice care jucător va avea cel mai bun punctaj în fiecare set de 18 găuri. Momentul și tendințele personale ale jucătorilor de golf intră foarte mult în joc, deoarece unii încep puternic și tind să se estompeze, în timp ce alții își întăresc jocul pe tot parcursul turneului, ceea ce duce la o șansă mai mare de a câștiga ultimele două runde ale competiției.| ||

Scoruri peste/sub: Parierea pe rezultate peste/sub scoruri este un alt mod destul de popular de a paria pe golf. Puteți paria dacă câștigătorul va termina sub un anumit scor, marja de câștig sau chiar numărul de păsări și vulturi pe care un jucător de golf le câștigă pe parcursul unui turneu.

Obțineți un bonus de 100% până la 200$|| |738 Register Now

Tendințe de pariuri la golf deschis pentru femei CP

Utilitatea de a pariere online a condus la o varietate de case de pariuri sportive care au dezvoltat site-uri care facilitează pariurile sigure și plăcute pe multe ligi și evenimente diferite. Când pariați pe tendințele de pariuri pe golf CP Women's Open, consultați următoarele site-uri pentru a descoperi tipurile de bonusuri pe care le veți putea câștiga.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

    Pariați pe CP Women's Open Golf

    Fiecare turneu LPGA are propriile sale ciudații și tendințe, care ar trebui să știți înainte de a paria pe turneele de golf CP Women's Open. Următoarele considerații trebuie luate înainte de a plasa bani pentru acest eveniment anume.

    Rotația cursului: Similar altor campionate deschise oficiale, terenul care găzduiește România Women’s Open se modifică anual. Pentru acest eveniment, jucătorul călătorește la cursuri de top din toată România, inclusiv cursuri provocatoare de pe coasta de est și coasta de vest a României. Acest lucru îi obligă pe jucătorii de golf să își ajusteze abordarea la acest turneu în fiecare an. Șase provincii diferite au primit cele mai bune femei de golf în ultimul deceniu.

    Câștigători de golf și scoruri scăzute: În ultimii zece ani, România Women's Open are câștigători care sunt duble cifre sub alin. Jumătate dintre câștigători au câștigat cu două lovituri sau mai puțin, doar un playoff a avut loc de când Open a fost înlocuit ca major în 2000. Lydia Ko a câștigat acest titlu de trei ori din 2012, de două ori ca amator și doar trei jucători de golf americani au câștigat Open din 2006.