Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Esports Betting Odds 2021

Esports este prescurtarea de la „Sport electronic”, mai bine cunoscut sub numele de jocuri video. Aceste tipuri de jocuri implică mai mulți jucători, de obicei în echipe, care concurează unul împotriva celuilalt și sunt vizionați de miliarde fie pe site-uri de streaming precum Twitch, fie vizionați în direct pe stadioane și arene. Datorită pieței lor în plină expansiune,cote de pariuri sportive sunt acum oferite de casele de pariuri sportive și alte site-uri de pariuri.

Avem cele mai recente cote pentru Esports chiar aici! Sunt disponibile cotele pentruLeague of Legendsjocuri. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Echipa 1Bet99Bet99Echipa 2
LNG Esports1.077,38Doamne
LNG Esports Pentru a învinge Echipa Doamne
1.07
Sports Interaction

Nu rata cele mai bune oportunități de eSport de astăzi.

 || |690
https://images.bonusuricasedepariuri.info/39caae2e-4aec-4ca6-9362-9b5cf77ea39f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/178888c9-43e3-4f78-8ce8-e2932be93c27/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/cd4f3144-0902-403e-8ce2-73bfb315926e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Câștigătorii seriei de campionat League of Legends 2021

The Campionatul 2021 a fost câștigat de Edward Gaming. Echipele europene au arătat mai puteau concura cu cei mai buni, la fel ca echipele LCS. Cu multe vedete de top care se îndepărtează de scenă, 2022 va vedea multe vedete noi trecând la echipe de top. Cine va pune mâna pe Cupa Invocatorului în acest sezon?

Cele mai bune cote pentru competițiile de esports

Cele mai importante competiții de esports au și cele mai mari fonduri de premii.

League of Legends (LoL), Call of Duty ( CoD), Defense of the Ancients 2 (DoTA 2) și Counter-Strike: Global Offensive (CSGO) sunt cele mai patru mari ale jocurilor de esports.

Aceste jocuri conduc, de asemenea, în privința cotelor esporturilor. Cu fonduri de premii care ajung la 25 de milioane de dolari per competiție, mii de turnee și peste 70 de milioane de dolari în premii combinate, aici se află banii. Și cei care fac cote urmăresc acțiunea care oferă cele mai bune cote de sporturi, inclusiv România.

Cum să pariezi Esports

Puteți paria pe sporturi ca la fel cum ați face cu majoritatea celorlalte sporturi. În primul rând,înscrieți-vă pentru unporturi sportive| ||775Majoritatea acestor cărți oferă pariuri pe sporturi. Deschiderea unui cont este ușoară pentru Românias. Înregistrează-te, fă o depunere și ești! De asemenea, aceste cărți oferă un bonus de înscriere pentru jucătorii începători.

Am analizat aceste case de pariuri sportive de top pentru confortul dvs. Citiți despre fiecare pentru a-și analiza diferențele și care sunt cele mai bune pentru dvs. Este recomandat să deschideți cel puțin două conturi pentru a obține avantajele pe care le are fiecare carte și pentru a avea mai multe opțiuni de pariere.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  CARE SUNT TIPURILE DE COTE DE ESPORTS VEGAS

   Răspândirea punctelor Esports

   Pariuri live Esports

   Esports Parlays

  • Linia monetară arată șansele de câștigător definitiv.Acesta este locul în care pariezi cine câștigă meciul, direct.

   Cotele pentru linia monetară apar ca un număr minus, cum ar fi „-200”, pentru a indica favoritul sau un număr plus precum „ +150" pentru a-i arăta pe cei defavorizați. Aceste cifre se bazează pe un pariu de 100 USD.

   Numărul minus arată cât trebuie să pariezi pentru a câștiga 100$. Deci, dacă favorita este -200 pentru a câștiga, înseamnă că trebuie să pariezi 200 USD pentru a câștiga 100 USD.

   Numărul plus arată cât câștigi dacă pariezi 100 USD. Deci, dacă cel defavorizat este +150 pentru a câștiga, înseamnă că un pariu de 100 USD vă poate aduce 150 USD.

   Folosiți aceste formule pentru a calcula câștigurile potențiale:

   Pentru Favorite:

   Miri / Cote x 100 = câștiguri potențiale

   de ex. 100 / 150 x 100 = 66,67 USD (câștigurile dvs.)

   Pentru cei defavorizați:

   (Pariul x Cote) / 100 = câștiguri potențiale

   de ex.(100 x 150) / 100 = 150,00 USD (câștigurile dvs.)

  • Aici alegeți echipa sau jucătorul care își poate acoperi handicapul (sau își poate învinge spread-ul).|| |1293 In the case of esports, the handicap usually comes in the forms of points or rounds a team must win by (or can lose by). 

   Ca și linia monetară, favoritele sunt indicate printr-un minus, cum ar fi „-1,5”, în timp ce cei defavorizați au un plus precum „+1,5”.

   Numerele minus și plus nu indică șansele de câștig, totuși. Arată de câte runde sau puncte este favorizată echipa sau jucătorul.

   O alternativă la linia monetară în care alegeți câștigătorul, direct, diferența de puncte este în cazul în care alegeți cine îi acoperă handicapul:

   • Favoritul -1.5
   • Underdog +1.5

   Aceasta înseamnă că favorit îi va scădea 1,5 runde (sau puncte) din numărul lor final. Dacă câștigă cu două runde, acopera pentru că totalul lor final nu scade sub zero (un număr de pierderi).

   În consecință, cei defavorizați vor primi 1,5 runde (sau puncte) din rezultatul final. Dacă pierd cu o rundă, adăugarea a 1,5 runde va împinge rezultatul lor la unul câștigător.

   Și ca și linia monetară, există șanse cu privire la probabilitatea fiecărei echipe de a „învinge spread-ul” (acoperiți handicapul).

   Dacă favoritul este aliniat la -185 pentru a acoperi -1,5, aceasta înseamnă că trebuie să pariezi 185 USD pentru a câștiga 100 USD numai dacă favoritul câștigă cu 1,5 runde sau mai mult (rotunjit la 2).

  • La fel ca majoritatea sporturilor populare, esporturile oferă și pariuri live.cotele de esport live sunt actualizate constant datorită ritmului rapid al jocurilor. Pariurile live vă permit să pariați pe echipe sau jucători în timp ce acțiunea are loc (într-o limită).

   Aceasta este o modalitate bună de a obține profituri mai bune pentru jucători sau echipe, în funcție de cum merge jocul.

   Un favorit care a închis la -150 ar putea merge până la -120 sau chiar la un preț underdog dacă pierde jocul. La fel, un underdog care a închis la +120 ar putea sări la +400 dacă este în urmă.

   Acest lucru face revenirile sau victoriile supărate și mai interesante și este motivul principal pentru care trebuie să instalați aplicații de pariuri pe dispozitivele dvs. mobile.

    

   

  Sfaturi pentru pariuri pe Esports

  În timp ce sportul este un nou tip de sport și este diferit de sporturile tradiționale precum hocheiul și fotbalul, principiile fundamentale ale pariurilor se aplică în continuare la aceasta.

  • Cercetați-vă

   Și nu doar cu sporturile, ci și cu probabilitatea de a câștiga. În mod realist, majoritatea pariorilor pierd atunci când pariază. Chiar și cel mai avansat sau experimentat parior poate pierde. Aveți așteptări echilibrate atunci când pariați. Înțelegeți diferitele tipuri de pariuri, diferitele sporturi, ligi și urmăriți! Cea mai bună cercetare este o combinație între utilizarea statisticilor și vizionarea și jucarea jocurilor.

  • Aveți un buget

   Când pariați, cel mai bine este să pariați în procente din bankroll. Aceasta este de obicei denumită „unități”. O unitate este de obicei un procent din numerarul total. Dacă ați depus 1.000 USD, o unitate pentru dvs. este de 10 USD. Mulți profesioniști pariază pe unități și corelează cantitatea de unități riscate cu valoarea liniei de pariuri. Nu pune doar sume aleatorii bazate pe sentimentele tale.

  • Fii la curent cu știrile

   Liniile de pariuri se schimbă rapid în funcție de ceea ce se întâmplă în știri. O echipă de top ar putea să-și vadă linia crescând dacă unul dintre jucătorii lor cheie este absent sau este bolnav. De asemenea, un underdog ar putea vedea prețul lor crește dacă se află într-o serie fierbinte. Rămâneți la curent cu știrile și urmăriți rândurile.

  • Folosiți numai cele mai bune case de pariuri sportive

   există sute de case de pariuri sportive online și poate deveni confuz. Totuși, le-am compilat pe cele mai bune și mai legitime deschise pentru România. Aceste cărți sunt profesionale, oferă servicii excelente pentru clienți și includ oferte de înscriere pentru jucători noi.