Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariere WWE

O creștere numărul de case de pariuri sportive care oferă pariuri pe World Wrestling Entertainment (WWE). Pentru cele mai bune resurse de cote, inclusiv cote și alegeri, continuați să verificați această pagină. Găsiți cele mai buneCote de pariere WWE și toate celelalte resurse de pariuri WWE, cum ar fi alegeri, clasamente și statistici aici.

2022 Cote de pariuri WWE

WWE are mai multe evenimente pe tot parcursul calendarului, în specialMeciurile Gauntlet și Royal Rumble.

Șansele sunt acum disponibil pentru câștigătorul absolut WWE Royal Rumble 2022. Cotele pot fi modificate, așa că asigurați-vă că reveniți cu această pagină. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote WWE Royal Rumble Winners 2022Bet99PowerPlaySports Interaction
Brock Lesnar6,00|| |6516.006,00
Seth Rollins9,009,009,00
Stânca10,0010,0010,00
Cesaro11,0011,0011,00
Killer Kross13,0013,0013,00
Matt Riddle17.0017.0017.00

| ||699

Can you bet on WWE?

Poți paria pe WWE? După cum ar spune Stone Cold Steve Austin, „Dă-mi un dracu, da!”Puteți paria pe WWE, și cotele de pariuri WWE sunt oferite împreună cu toateultimele cote la pariuri sportive de la mai multe case de pariuri sportive. Liniile de pariuri WWE sunt aceleași cu liniile de pariuri Vegas.

Cote la pariuri WWE fac uneori parte din categoria sport sau din categoria divertisment în majoritatea caselor de pariuri sportive.

Oferă, de asemenea,cote extinse la pariuri de divertisment care includ WWE împreună cu alte programe precum emisiuni TV și ceremonii de premiere.

Cele mai semnificative evenimente WWE precum Royal Rumble, WrestleMania și TLC sunt oferite împreună cu mai multe cote de pariuri WWE.

Cum funcționează sezonul WWE?

Sezonul „Sezonul WWE|| |724" lasts all year round and, in some cases, happens 24-7. With the debut of the 24-7 title plus online streaming on the WWE Network, fans can watch WWE every day and all day long.

Această bogăție de conținut oferă o mulțime deopțiuni de pariere WWE pe deasuprapredicții WWE 2022 din mii de de site-uri web.

WWE este difuzată pe rețeaua de televiziune sau rețeaua WWE în fiecare zi. Cele două programe principale ale lor sunt WWE RAW și WWE Smackdown, în timp ce WWE NXT este al treilea cel mai mare program al lor, care funcționează ca spectacol de dezvoltare.

Totul este construit în jurulpay-per-ul WWE. -views: acestea sunt cele mai importante evenimente ale anului. În prezent, dețin aproximativ 16 până la 18 PPV-uri pe an, fără a include evenimentele exclusive ale rețelei WWE și NXT. Aceste emisiuni sunt de obicei cele care au cote de pariuri WWE.

Cele mai mari patru PPV-uri WWE suntRoyal Rumble, WrestleMania, SummerSlam și Survivor Series. Aceste spectacole au loc în timpul anotimpurilor de iarnă, primăvară, vară și toamnă, în această ordine. Acestea sunt atunci când au loc cele mai mari meciuri, iar cotele de pariuri WWE sunt abundente în casele de pariuri sportive.

Aflați ce urmează cele mai recente PPV-uri WWE. Emisiunile TV RAW și Smackdown sunt precursori a ceea ce se poate întâmpla în timpul acestor evenimente.

Predicțiile WWE Royal Rumble

| ||749

Making WWE Royal Rumble este o prostie - cu excepția cazului în care aveți informații din interior.

Și când rezultatele sunt scurse, WWE fie schimbă finalul în ultimul moment (ar putea fi chiar în timpul meciului în sine) și/sau cotele de pariuri WWE sunt scoase de pe tablă (OFF).

Dar cum faci WWE Royal Rumble sauWWE Greatest Royal Rumble predictions? Îl poți simplifica defalcându-l încet.

Mai întâi, va trebui să-ți dai seamacine nu poate câștiga Royal Rumble. Poate fi destul de evident că majoritatea luptătorilor și/sau participanților nu sunt suficient de buni pentru a face titlul WrestleMania (acesta este premiul pentru câștigătorul Rumble).

Din cei 30, 40 sau 50Participanți la Rumble, aproximativ 90% din grup nu au nicio șansă de a câștiga. În mare parte, vei alege dintr-o mână de luptători. Dar cum alegi care dintre cei puțini speciali poate câștiga?

Uită-te la câteva lucruri precum:

  • Cât de fierbinte este luptătorul acum: Unele luptătorii devin favoriții fanilor, iar WWE nu are de ales decât să-i împingă să câștige;
  • Cât de mult îi place luptătorilor WWE un luptător: Unii luptători precum Roman Reigns sunt împinși de WWE să câștige chiar dacă fanilor nu le plac la fel de mult;
  • Cât de impunător sau talentat din punct de vedere fizic este luptătorul: Un luptător uriaș care poate lupta puțin va avea șanse mari să câștige.

Va trebui să fiți atenți laWWE shows precum RAW și Smackdown care se îndreaptă către Rumble, precum și cote de pariuri WWE TLC 2022 pentru a vă face o idee bună despre ce luptători au impuls în direcția lui. spectacol. De asemenea, puteți viziona și citi videoclipuri și articole din interiorul WWE pentru informații suplimentare.

La final, distrați-vă. Rumble ar trebui să fieimprevizibil, dar a face un pic de bani găzduind câștigătorul potrivit îl va face puțin mai distractiv.

Cum să obțineți cel mai mult din liniile de pariuri WWE?

Acum că știm despre cotele de pariuri WWE, trebuie să aflăm cum poți profita la maximum deLiniile de pariuri WWE. Va trebui să găsiți cele mai bune case de pariuri sportive care le oferă.

Pariurile sportive sunt competitive și încearcă să aibă cât mai multe cote de pariuri pe sport și divertisment pot găsi. Dar toate diferă în unele cazuri ușoare, dar importante.

În primul rând, găsiți casa de pariuri sportive care are cele mai bune piețe WWE. Acestea sunt diferitele tipuri de cote de pariuri WWE. Unele cărți oferă doar cotele de pariere de bază (cum ar fi cine va câștiga un eveniment), în timp ce unele oferă multe, inclusiv recuzită și viitor.

În continuare,comparați cotele de pariere. Majoritatea cărților tind să aibă cote similare, dar unele vor avea cote mai bune pentru unele pariuri. Cel mai bun mod de a afla este să deschideți cărți diferite și să le comparați între ele. Vă recomandăm să faceți acest lucru pentru cel puțin trei cărți. Dar deschideți cât mai multe!

Unele case de pariuri sportive oferă și bonusuri de bun venit șipromoții speciale. Comparați care oferă bonusuri care includ pariuri WWE.

Și, în ultimul rând, dar totuși important, comparați site-urile și aplicațiile de pariuri mobile.

Cum să găsiți cel mai bun bonus de bun venit pentru cotele de pariuri WWE?

>

Pentru a găsicel mai bun bonus de bun venit pentru cotele de pariuri WWE, va trebui să vă familiarizați cu ambele case de pariuri sportive și care sunt bonusurile de bun venit.

Un bonus de bun venit sau opromoție de înscriere este o recompensă pe care ți-o oferă pariurile sportive pentru înscriere. Acesta vine în două forme: tipul obișnuit și tipul fără depozit. Cu tipul obișnuit, vă înscrieți, depuneți numerar, iar cartea se va potrivi cu orice numerar ați depus în pariuri gratuite - până la o anumită limită.

Unele cărți vor oferi până la 500 USD înfree bets pentru o depunere în numerar, deși standardul este de aproximativ 200 USD sau 100 USD. Citiți termenii și condițiile despre cum să beneficiați de acest bonus, deoarece se pot aplica anumite restricții.

The bonusul fără depunere nu necesită nicio depunere în numerar din partea dvs. Pur și simplu înscrieți-vă și cartea vă va oferi pariuri gratuite sau altceva. Casele de pariuri sportive care fac eforturi pentru a-și crește utilizatorii înregistrați oferă de obicei acest tip de bonus. Din nou, citiți termenii și condițiile pentru a vă da seama dacă puteți obține acest bonus.

Puteți folosi pariurile gratuite pe care le-ați câștigat ca freeroll. Nu trebuie să pariați atunci când mizați propriile bani și funcționează ca și cum ați juca cu banii casei.

Pentru a găsi cel mai bun bonus de bun venit, parcurgeți cu atențiediferitele case de pariuri sportive și găsiți care dintre ele oferă cele mai bune. Puteți colecta bonusuri de la aproape toți partenerii noștri.

Care pariuri sportive are cele mai mari cote de pariuri WWE?

Poate fi dificil să găsești casa de pariuri care oferăhighest WWE betting odds, dar, din fericire, România Sports Betting are o listă de parteneri care vă face mai ușor. La fel ca în majoritatea comparațiilor, va trebui să deschideți diferitele case de pariuri sportive în diferite file și să le comparați individual.

Alternativ, postăm uneori cote diferite de la unele dintrecele mai populare cărți într-un tabel, astfel încât să nu trebuie să o faceți singur.

Va trebui să găsiți cele mai bune cote de pariere pentru toate tipurile de piețe:cote înainte de meci, cote la pariuri live și futures. Uneori, cel mai bine este să faceți cumpărături și de aceea vă recomandăm să aveți două sau trei case de pariuri diferite, astfel încât să puteți paria întotdeauna pe cei care oferă cele mai mici cote.

Cotele sunt de obicei modelate de cantitatea de acțiune pe care o primesc. . Unele cărți tind să obțină mai multă acțiune decât altele și poți valorifica unele șanse să fie mai mari decât valoarea de piață înainte ca cărțile să se adapteze pentru a fi în concordanță cu celelalte.

Unele cărți vor oferi în mod intenționathigher WWE betting odds ca o cvasi-promoție pentru a vă atrage să vă plasați banii cu ei. Acest lucru nu durează întotdeauna și nu este constant, deși unele cărți sunt specializate în această tactică.

Unde pot găsi cele mai bune pariuri WWE prop?

WWE are o mulțime de pariuri interesanteprop bet. Aceste tipuri de pariuri sunt pariuri speciale care urmează condiții specifice și au de obicei mai mult de făcut decât să prezică rezultatul unui meci. Un exemplu ar fi numărul total de eliminări pentru un luptător în timpul Royal Rumble sau cine va fi participantul final la Royal Rumble.

Recuzitele nu sunt întotdeauna oferite. DarBodog are de obicei unele dintre cele mai bune selecții de recuzită pentru WWE, în special în timpul evenimentelor majore, care au meciuri cu mai mulți luptători precum Royal Rumble sau Greatest Royal Rumble.