Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote Premiile Grammy 2021

Cea mai mare noapte din muzică începeîn Los Angeles pe 31 ianuarie 2021, cua 63-a ediție anuală a Premiilor Grammy, and along with a night of excitement, spectacle and magic are Grammy betting odds 2021. Dominated by newcomers, record-setters and the most prominent names of the last decade, the 2021 Grammys are sure to draw in plenty of music fans and bettors who enjoy linii de pariuri de divertisment. Vom publica cotele de îndată ce vor fi disponibile.

Cote Grammy 2021

În momentul în care evenimentul se apropie, începem să auzim zgomote despre cine este programat să câștige prestigiosul Record of the Anul la premiile Grammy 2021. Avem câteva dintre celecele mai bune nominalizări în ochii celor mai buni cote din jur. Cotele au fost actualizate ultima dată pe11 ianuarie 2021: 

Cote record ale anuluiBetway888 Sport10Bet
Weekend5,005,005,50
Dua Lipa7,507,757,50
Post Malone8,509,008,50
Megan Thee Stallion ft. Beyonce9,009,009,00
Roddy Ricch12,0011,0011,00| ||668
Best New Artist OddsBetOnlineBet3651xbet
Megan The Stallion1,251,251,25
Doja Cat4,004,004,00
Phoebe Bridges4,004.004,00
Ingrid Andress13,0013,0013,00
Noah Cyrus13,0013,0013,00
Cota albumului anuluiPowerPlayBetwayBetsafe
Folclor1,401,401,45
Nostalgia viitorului3,003,003.00
Sângerarea lui Hollywood5,005,005,00
Viața de zi cu zi11.0011.0011.00
Puma negru19.0019.0019.00

Cei mai nominalizați artiști la premiile Grammy reflectă diversitatea și evoluția industriei muzicale la sfârșitul deceniului. Desigur, când pariezi pe Grammy, nu poți exclude niciodată unele supărări pentru a menține seara interesantă.

Cu mii de pariuri deja plasate, este timpul să arunci o privire la ceea ce s-ar putea întâmpla pe noapte. Să aruncăm o privire la primii trei nominalizați cu șansa de a obține premii laceremonia 2021.

Pentru clienții existenți, aceștia vor fi conștienți , dar pentru clienții noi, este important să știm că Spin Palace a avut o schimbare în ultimii ani. Actualizările au dat site-ului și aplicației Spin Palace un nou aspect și modernizează ceea ce era o platformă învechită.

De la schema de culori până la ușurința de navigare în cadrul aplicației, interfața cu utilizatorul este inegalabilă și oferă clienților o experiență excelentă de pariuri.

Aplicația este disponibilă pe iOS, Android și Windows, ceea ce înseamnă că clienții pot accesa casele de pariuri sportive, cazinou și curse, indiferent de sistemul de operare pe care îl folosește dispozitivul lor portabil. Aceleași servicii pe care clienții le obișnuiesc să le acceseze prin serviciul desktop sunt toate disponibile prin intermediul aplicației.

Cote pentru înregistrarea anului

Ne îndreptăm cătreStaples Center, Los Angeles în ultima zi a lunii ianuarie, cuTrevor Noah găzduind evenimentul pentru prima dată. Beyonce are cele mai multe nominalizări din toate categoriile, dar vom aștepta și vom vedea ce se întâmplă în noaptea!

The Weeknd (5.00)

Blinded Lights petrecuți patru săptămâni în fruntea topurilor, ceea ce este mai lung decât orice altă melodie din acest an. Mai mult, discul a petrecut, de asemenea, mai mult în Billboard’s Hot 100 decât orice altă melodie din istoria sa. The Weeknd este nominalizat de câțiva ani, dar încă nu a pus mâna pe un premiu - ar putea fi acesta anul lui?

Cu discuri precum „Can't Feel My Face”, The Weeknd a avut a venit aproape în trecut, dar anul acesta se pare că are cel mai probabil să câștige. Este probabil ca acest record să rămână cota favorită până la anunțarea premiilor.

Dua Lipa (7.5)

Nu începe acum este cel mai recent record al cântărețului britanic de 25 de ani. Nominalizarea albumului ei pentru „Future Nostalgia” ar putea câștiga cu ușurință anul acesta. O cântăreață atât de tânără și talentată și probabil că va lua un premiu de la premiile Grammy din acest an. Această melodie apare pe album și este probabil cel mai mare hit internațional al ei de până acum.

Cântecul a ajuns pe locul doi în topurile Billboard. Deși melodia nu este pe gustul tuturor, cu siguranță a atras atenția reprezentanților Grammy, așteptați-vă să vedeți această stea în devenire printre ea.

Post Malone (8.5)

Circles este cea mai recentă lansare a acestui artist uimitor. Post Malone continuă să spargă modelul lansând melodii care captează inimile fanilor de pe tot globul. El a fost nominalizat la această categorie și în ultimii 2 ani, pentru „Rockstar” și „Sunflower”.

Ne așteptăm să vedem Post Malone să bată recorduri în anii următori. Există o mulțime de competiții pentru premiile Recordul anului în acest an, dar are o șansă cu această melodie.

Câștigătorii Grammy 2020

  • Recordul anului: „Bad Guy” - Billie Eilish.
  • Albumul anului: „Când adormim cu toții, unde mergem?” - Billie Eilish
  • Cântecul anului: „Bad Guy” de Billie Eilish O'Connell & Fines O'Connell
  • Cel mai bun artist nou:|| |785 Billie Eilish.
  • Cel mai bun album vocal pop: „Când adormim cu toții, unde mergem?” - Billie Eilish
  • Cel mai bun album de dans/Electronic: "No Geography" - The Chemical Brothers
  • Cel mai bun album rock: " Social Cues" - Cage the Elephant
  • Cel mai bun album rap: "Igor" - Tyler, the Creator

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru cote de pariuri Grammys

Găsirea celor mai bune site-uri de pariuri pentru cote de pariuri Grammy poate fi dificilă și consumatoare de timp. Cu toate acestea, aici, la România Sports Betting, cunoaștem cele mai bunecasete de pariuri sportive online pentru cotele la Grammy 2020. Câteva opțiuni grozave care au cote Grammy 2020 deschise pentru pariuri pe Bodog și William Hill, iar alte case de pariuri sportive online de top, cum ar fi Sports Interaction și Betway, oferă cote în curând.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive