Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Pariuri de divertisment online

The wo Rld de divertisment este atât de vast și larg și sunt atât de multe lucruri pe care să pariezi.Cote de pariuri de divertisment sunt cu totul altă lume.

Cote de divertisment 2021

Există numeroase opțiuni pentruEntertainment betting in 2020/21, cu emisiuni TV, seriale, | ||636award ceremonies și mult mai multe pariuri distractive de care să te bucuri și să încerci ceva diferit de calendarul sportiv.

Șanselesă câștigă Personalitatea sportivă a anului BBC sunt acum disponibile. Cotele pot fi modificate, așa că vom păstra această pagină pe măsură ce piața se mișcă. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote pentru câștigătorii personalității sportive a anului 2022 sportsinteraction betway powerplay

Lewis Hamilton

5,00 5,00 5,25

Harry Kane

9,50 9,50 10,50| ||681

Raheem Sterling

11,00 10,00 11,00

Emma Raducanu

13,50| ||698 13.00 13.00

Lewis Hamilton Pentru a câștiga Personalitatea sportivă a anului
5.00
Sports Interaction

Raheem Sterling Pentru a câștiga personalitatea sportivă a anului
11.00
Betway
https://images.bonusuricasedepariuri.info/f68bbb56-10a6-43e5-ab02-cf0d7febb18f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/e045caf3-0767-424c-8ddc-4a903f4d1d4a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/bde64282-6e88-4bb8-aaf5-9a89f8347a80/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Pariază pe cinema

În toate formele de divertisment cinema aka filmele sunt acolo unde sunt toți banii.

The Premiile Academiei (Oscar), și Globurile de Aur sunt cele mai prestigioase două emisiuni de premii dintr-un motiv . În fiecare an, fanii participă încercând săpredice câștigătoriiaproape ca fanii care completeazăparanteze pentru NCAA March Madness. Premiile Oscar sunt aproape ca Super Bowl pentru pariuri de divertisment.

 • Oscar

  Oscarurile au loc în jurul lunii februarie și onorează cele mai bune filme din ultimul an din perspectivă artistică și tehnică. Câștigătorii sunt desemnați de un juriu de alegători de la Academie format din diverse figuri din industria filmului.

 • Globurile de Aur

  The Golden Globurile au loc în ianuarie cu aproximativ o lună înainte de premiile Oscar și sărbătorește atât cele mai bune filme, cât și cele de televiziune. Deși formatul său este diferit, un eveniment formal la care participanții sunt așezați la mese, rezultatele sunt de obicei similare cu cele ale Oscarurilor. Mulți predicatori folosesc acest lucru ca un precursor pentru prezicerea premiilor Oscar.

 • Festivalul de film

  Dincolo de aceste două mega-show-uri, există o multitudine de festivaluri de film cu propriile seturi de premii.Festivalul de Film de la Cannes, Veneția și Toronto (TIFF) sunt trei dintre cele mai emblematice și primesc atenție internațională.

  | ||837
 • Toronto Film Festival

  Festivalul de Film de la Toronto se desfășoară la fiecare început de septembrie și a crescut treptat de la începuturile sale în 1976. A devenit atât de mare încât este considerat „al doilea după Cannes” în ceea ce privește prestigiul festivalului de film. Premiul People's Choice Award, care se bazează pe voturile publicului, este un indicator al succesului pentru sezoanele de premiere.

Filmele anterioare care au câștigat premiul includ Slumdog Millionaire (2008), La La Land (2016) și Green Book (2018), care au dispărut toate pentru a câștiga numeroase premii ale Academiei, printre altele.

În aceste festivaluri de film, puteți vedea devreme filme apreciate de critici înainte de a fi lansate publicului mondial.

Pariuri pe muzică

|| |859

Next to cinema, muzica are un impact semnificativ asupra vieții noastre. Aproape toată lumea iubește muzica și are un gen, artist sau album preferat. De aceea, Grammy-urile sunt aproape la fel de populare ca și Premiile Academiei.

 • Grammy

  Grammy-urile sunt locul unde sunt onorate cele mai bune din muzică. Are loc la premiile Oscar în jurul lunii februarie și onorează cele mai bune înregistrări, compoziții și artiști ai anului de eligibilitate: din octombrie până în septembrie. Dar, deși este cea mai importantă, nu este singura emisiune majoră de premii muzicale.

 • Billboard

  The Billboard Music Awards și American Music Awards, de asemenea, aduna o presă semnificativă și, împreună cu premiile Grammy, sunt considerate „Trei Mari” premii muzicale majore. Billboardurile au loc în toamnă, în jurul lunii mai, în timp ce difuzarea AMA înaintea Grammy-urilor în jurul lunii octombrie.

 • Juno Awards

  Altă muzică notabilă premiile includ Country Music Association Awards și Premiile Juno proprii ale României. Junos sunt selectați de Academia de Arte și Științe ale Înregistrării din România (CARAS). Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea premiilor americane, Junos folosesc cifrele de vânzări pentru a determina nouă categorii, inclusiv Albumul anului și Artistul anului.

 • iHeart Radio MMVA's

  MTV Music Video Awards este o emisiune alternativă de premii care se adresează unui grup demografic mai tânăr. Versiunea pentru România a acestuia este iHeartRadio MMVAs, cunoscută inițial sub numele de Much Music Video Awards.

Pariuri pe emisiuni TV

Cea mai largă categoriede pariuri de divertismentaparțineEmisiunile TV. Spre deosebire de cinema și muzică, poți paria pe emisiunile TV pe măsură ce se întâmplă. Este aproape ca și cum pariezi pe sezonul regulat al sporturilor. Într-un fel, emisiunile TV sunt cel mai apropiat lucru de sport pentru divertisment.

Emisiuni populare precumGame of Thrones, The Bachelor și Dancing with the Starsoften open outright betting lines and also offer lines from a week to week basis. These shows are extremely popular and are constantly atop the charts in terms of ratings. 

În funcție de spectacol, poți paria pe lucruri diferite. De exemplu, în Game of Thrones, un pariu popular a fost „Cine ar revendica Tronul de Fier?” la finalul sezonului. În timp ce pentru reality show-uri precum The Bachelor și Survivor, diferite pariuri includ „Who Will Be Voted Off?” sau „Cine va câștiga sezonul?”

Aceste tipuri de pariuri sunt grozave atât pentru fani, cât și pentru jucătorii care au o abilitate neobișnuită de a evalua interesul publicului. Deși este de remarcat faptul că șansele pot fi destul de dezafectate, mai ales când rezultatele vor fi evidente.

O altă „emisiune TV” populară este WWE. Parțial sport și parțial divertisment,mai multe cărți deschid linii pe WWE, în special în timpul evenimentelor majore cu plata pe bază, precum Wrestlemania și Royal Rumble.

Deoarece WWE este un eveniment scriptat, cotele pot fi modificate rapid sau pot fi scoase de pe tablă atunci când o „scurgere” (un rezultat este expus). Limitele de pariere pentru WWE sunt, de asemenea, mai mici decât sporturile tradiționale din cauza acestei naturi.

România Sports Betting are foarte mult material peCote WWE.

Dar în afara emisiunilor TV propriu-zise sunt premiile. La fel ca și cinematograful și muzica, emisiunile TV au și propria lor emisiune de premii cunoscută sub numele de Emmy. Dar, spre deosebire de Premiile Academiei sau Grammy, premiile Emmy sunt prezentate în diferite ceremonii anuale de-a lungul anului.

Cele două premii Emmy care primesc cea mai mare atenție sunt Primetime Emmy Awards și Daytime Emmy Awards. PremiilePrimetime Emmy Awards sunt dedicate emisiunilor TV care au loc în intervalul de primă ore (la mijlocul serii), în timp ce premiile Daytime Emmy sunt axate pe cele care au loc pe tot parcursul ziua.

Globurile de Aur acordă și premii unor emisiuni și categorii TV selectate.

Pariuri religioase

Există ceva amuzant în legătură cu religia și pariurile care merg mână în mână, dar este o parte a divertismentului!

Deși șansele nu se întâmplă întotdeauna , există câteva evenimente notabile care sunt acoperite, cum ar fi alegerea următorului papă.

Alegerea unui papă este un proces complex care de obicei este subraportat. Prin urmare, pot exista bani de avut dacă jucătorul și-a făcut temele. Cotele directe plătesc de obicei mai mult de 4-1, având în vedere cât de puține știu majoritatea jucătorilor (și factorilor de cote) despre proces și despre oamenii implicați.

Un alt tip de pariu oferit estecum se numește. al papei va fi. Din nou, acesta este un alt proces complicat care va necesita puțin mai mult săpat.

Ca și alte pariuri de divertisment, limitele pentru pariuri aici sunt scăzute din cauza naturii speciale a evenimentelor.

Viața de zi cu zi și pariuri bizare

|| |982

Aici se întâmplă tot ce e mai bun.Deși „viața de zi cu zi” sau „pariurile bizare” nu sunt categorii reale, evenimentele care au loc.

Evenimentele globale precumRoyal Baby's Name sauthe Mars Landing sunt câteva pariuri amuzante pe care le poți face.

Although they are completely arbitrary and nearly impossible to gauge, especially in the short term. 

Există și alte „sporturi” precumconcursul de mâncare de hot dog saumeci de luptă. Oricare ar fi sportul ciudat la care te poți gândi sau auzi, sunt șanse ca o casa de pariuri sportive să fi deschis o linie în legătură cu el.

Un eveniment popular care se încadrează într-o categorie proprie este concursul de frumusețe Miss Univers. Fiind cel mai popular concurs, evenimentul câștigă recunoaștere internațională în întreaga lume.

Vizualizat de cel puțin jumătate de miliard de oameni anual,Concursul Miss Univers este cel mai mare dintre „Patru Mari” concursuri de frumusețe, inclusiv Miss World , Miss International și Miss Earth.

Înainte de Miss Univers, există concursuri de frumusețe organizate în multe dintre țările concurente, inclusiv SUA.Concursurile de frumusețe Miss USA și Miss Teen USAobțin, de asemenea, recunoaștere și, deși nu sunt la fel de populare ca Miss Univers, totuși primesc suficientă atenție pentru ca liniile de pariuri să se deschidă.

România nu s-a descurcat deosebit de bine la concursurile de frumusețe. Anul trecut,Marta Stepiena fost considerată o candidată puternică pentru concursul Miss Univers, dar nu a îndeplinit așteptările. România a câștigat concursul din 2005 și încă nu a produs un alt candidat.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive