Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote câștigător Turul Franței 2021

Find the best Tour de France odds and all other Tour de France betting resources like picks and stage previews here.

Cote de câștigător definitiv al Turului Franței 2022

După victoria impresionantă a lui Tadej Pogacar în 2021, prima de către un concurent sloven, cei mai buni case de pariuri de ciclism au au postat prețuri pentru următorul Tur al Franței.

Urmând, cea de-a 108-a ediție a Turului Franței se desfășoară dinaugust până în septembrie 2022. Cotele absolute de ciclism pentru Turul Franței sunt mai jos și au fost actualizate pe 21 decembrie, 2021:

Câștigătorul absolut al Turului Franței 2022

Cote Turul Franței 2022Bet99PowerPlaySports Interaction
Tadej Pogacar1,731,701,73
Primoz Roglic4,504,504,50
Jonas Vingegaard7,007,00| ||6487.00
Egan Bernal10,0010,0010,00
Remco Evenepoel| ||65413.0013.0013.00

Tadej Pogacar Pentru a câștiga Turul Franței 2022
1,73
Sports Interaction

Tur de France King of The Mountains Cote și alegeri

Regele Muntelui (uneori numit Man of the Mountain sau câștigătorul clasificării Muntelui) este călărețul care are cele mai multe puncte acumulate din etapele montane. Punctele sunt acordate diferit în etapele montane decât în ​​sprinturile și probele cu cronometru.

Punctele sunt acordate călărețului care ajunge primul în vârful urcărilor semnificative cupunctele se dublează dacă etapa se termină în vârful unei urcări. Bicicliștii din categoria alpiniști sunt cei mai buni în aceste etape și cei mai frecventi câștigători ai punctelor de clasificare la munte.

Regele MunteluiJulian Alaphilippe este unul dintre cei mai buni călăreți pentru a paria în fazele montane.Warren Barguil este un alt alpinist talentat de urmărit în timpul urcării.

Pariorii ar trebui să-i considere pe cei doi ca fiind cele mai bune alegeri ale Turului Franței pentrucâștigă etapele de munte și clasamentul general de munte.

Cine va câștiga Turul Franței 2022?

Cei doi sloveni Pogacar și Roglic sunt cei care Pare cel mai probabil să câștige în 2022, dar este dificil să fii sigur în această etapă. Pe măsură ce evenimentele majore ale anului progresează, vom obține o imagine mai clară despre cine va fi în fruntea cote generale de câștigător (la majoritatea caselor de pariuri sportive online) și cine altcineva va fi candidații de top la câștigarea Turului Franței 2022.

Anul acesta, galezul Geraint Thomas arată la fel de bine ca întotdeauna, deși slovenul este favorit în ochii caselor de pariuri, Thomas are șanse mari având în vedere recordul său. CoteleGeraint Thomas Tour de France merită cu siguranță urmărite înainte de eveniment.

Geraint Thomas Pentru a câștiga Turul Franței 2022
9.00
Bodog

Cote de pariuri la Turul Franţei 

Chiar dacă Turul de Franța a început, România este încă binevenită să parieze pe eveniment.Cote de ciclismla Turul Franței se actualizează pe măsură ce cursa avansează în fiecare etapă. Unele dintre cele mai incitante etape sunt devreme, cu cote pentru etapa 3 din Turul Franței atrăgând multă atenție, precum și puțin mai târziu în cursă, cu cotele din etapa 14 din Turul Franței atragând o mulțime de pariori.|| |767

Odds adjust at the end of every stage to reflect who is leading (whether it is on overall time, points or the Man of the Mountain) and who has the best chance of winning.

Cotele Turului Franței sunt de asemenea disponibile pentru câștigătorul fiecărei etape înainte de a începe. Pariorii vor găsi, de asemenea, cote live la unele case de pariuri sportive online pentru câștigătorul etapei aflate în desfășurare. Asigurați-vă că consultați și informațiile de pariuri pe etape, din care cursele sunt susceptibile de a câștiga la Turul Franței, etapa 18, sfaturi de pariere, există o mulțime de oferte.

 • CÂȘTIGAȚI BANI CU PARIURI CU TOUR DE FRANCE|| |778

  If you have not started betting on the Tour de France, it is not too late to get in on the action. Our online partners are the cele mai bune case de pariuri sportive pentru fanii România Tour de France.

  Desigur, fiecare pariuri sportive online funcționează ușor diferit. Prin urmare, pariorii ar trebui să compare fiecare produs înainte de a lua o decizie finală cu privire la site-ul web pe care să îl folosească.

  Dacă sunt noi în domeniul pariurilor sportive online, România ar trebui să ia în considerare diferitele bonusuri și promoții disponibile.

  Majoritatea partenerilor noștri oferă un bonus de bun venit la depunerea inițială, unde egalează până la o anumită sumă de bani la prima depunere a unui client nou.

  Unele online casele de pariuri sportive pot oferi promoții specifice pentru pariuri pe Turul Franței. Aceste promoții pot include pariuri gratuite și bani înapoi.

  De multe ori bonusurile și promoțiile nu pot fi combinate. Dacă sunteți nou în casele de pariuri sportive online și alegeți să primiți un bonus de înscriere, este posibil să nu fiți eligibil pentru pariuri gratuite sau cashback.

   

 • Cum să găsiți cel mai bun bonus de bun venit pentru pariurile Turului Franței

  Așa cum am menționat mai sus, majoritatea caselor de pariuri sportive online pe care le recomandăm, oferă un bonus de bun venit noilor utilizatori și vă pot ajuta  găsiți bonusuri pentru pariurile Turului Franței. Există două bonusuri principale de bun venit, bonusuri de depunere inițială și pariuri gratuite (fiecare opțiune având termeni și condiții diferiți).

  Termenii generali pentru un bonus de depunere inițială sunt pariorii trebuie să deposit between $20 and $200 (cu valorile maxime și minime care diferă ușor în funcție de bonusul sportiv) și să îndeplinească cerința de transfer înainte ca aceștia să poată efectua retrageri.

  Cerința de rulare este o suma pe care clienții trebuie să parieze înainte de a putea face retrageri (deși unele case de pariuri sportive online oferă retrageri parțiale înainte ca un client să-și îndeplinească rularea completă).

  Pentru a îndeplini cerința de retragere, pariorii trebuie să parieze între six to ten times totalul primei lor depuneri și bonus.

  Celalalt bonus, pariurile gratuite, vin de obicei cu o cerință de cotă minimă. Pentru a utiliza pariul gratuit, cote de 1,40 sau mai mult sunt necesare pentru ca pariul să fie valid.

  Majoritatea cotelor Turului Franței sunt mai mari de 1,40, deși, pe măsură ce cursa avansează, unele opțiuni, cum ar fi câștigătorul clasificării de puncte, ar putea vedea scăderea favorită sub 1,40 și, prin urmare, nu este eligibil să parieze.

  Un parior poate să adune bonusuri din toate casele de pariuri sportive diferite.

   

 • Ce pariuri sportive are cele mai mari cote la Turul Franței?

  În timp ce majoritatea caselor de pariuri sportive online oferă aceleași opțiuni de pariere pe Turul Franței, cotele oferite de fiecare dintre ele sunt adesea diferite. Compararea cotelor poate consuma mult timp dacă alegeți să vizitați un site web și să le verificați individual cotele.

  Din fericire, pentru a vă ușura viața și pariurile, avem un tabel de cote la partea de sus a acestei pagini care actualizează cotele în direct. Alegem doar dintre cele mai bune case de pariuri sportive disponibile în România pentru a ne asigura că cititorii noștri primesc cele mai bune cote de pariuri la Turul Franței 2010.

   

 • Care pariuri are cele mai actuale cote de pariuri la Turul Franței?

  În timp ce fiecare pariu online se va ajusta cotele lor de pariuri pe Turul Franței, unii o fac mai repede.Pariurile sportive online Sharp sunt primele care își ajustează cotele.

  Aceste case de pariuri sportive, care includ William Hill și Pinnacle, au o echipă mai mare de case de pariuri care stabilesc cotele de pariuri sportive online. Casele de pariuri pătrate, cum ar fi Sports Interaction (SIA), de obicei, așteaptă ca ascuțiții să-și stabilească liniile de pariere pentru Turul Franței înainte de a-și stabili propriile linii de pariere.

  Fiecare opțiune este bine de utilizat pentru a paria pe Turul Franței. Toate vor oferi mai multe piețe futures pe Tur, singura diferență este atunci când le deschid pentru pariuri publice. Înainte de a face pariuri, nu vă cunoașteți propriul stil de pariere.

  Unilor pariori le place să sară la rând cât de curând pot, în timp ce alții preferă să aștepte și poate că cercetează rezultatele din etapele anterioare mai mult înainte de a pune un pariu. Cunoașterea abordării dvs. vă poate ajuta să alegeți cele mai bune case de pariuri sportive online.

  O varietate de opțiuni disponibile pentru pariuri pe Turul Franței 2020 este, de asemenea, ceva de comparat.

  Unii dintre partenerii noștri de top, cum ar fi Spin Sports și 888 Sport, au un program mai lung lista cu Pariuri de prop la Turul Franței. Aceste pariuri pot include o marjă de câștig pe anumite etape sau pariuri directe pe ce bicicliști vor termina primii în etapa următoare.

 • Pe unde pot paria Cote pentru Turul Franței folosind un dispozitiv mobil?

  Orice pariuri sportive online care merită să fie folosite are un site-ul sau aplicația mobilă.

  Acolo sunt diferențe între experiența pe desktop și pe dispozitivele mobile. Dimensiunea unui telefon în comparație cu un computer înseamnă că majoritatea aplicațiilor și site-urilor mobile reduc totul. Acest lucru afectează doar ceea ce este vizibil la un moment dat, nu ceea ce este disponibil pentru pariuri.

  Aplicațiile mobile* și site-urile web de obicei afișează doar un tip de pariu la un moment dat (pentru a ajuta la fluiditatea și funcționalitatea) datorată la dimensiunea ecranului. Pentru a găsi toate piețele disponibile pentru pariuri, derulați în partea de sus a paginii Turului Franței și accesați rapid fila drop-down piețe de pariuri. Aici sunt disponibile toate cotele la Turul Franței.

  *Înainte de a căuta aplicații de pariuri mobile, știți că majoritatea caselor de pariuri sportive online de renume nu au o aplicație disponibilă pe Android sau iOS. În loc să instalați aplicații, vă sugerăm să adăugați site-ul mobil al casei de pariuri sportive online pe ecranul de pornire al dispozitivului dvs. mobil.

   

Cum funcționează Turul de Munca în Franța

Multă pregătire și muncă grea sunt necesare pentru pregătirea cicliștilor și a ciclurilor lor pentru Turul Franței. Echipele sunt construite cu mult timp înainte pentru a se pregăti pentru eveniment.

Fiecare echipă are opt bicicliști, fiecare jucând un rol diferit. Pentru a afla mai multe despre diferitele tipuri de bicicliști, consultați pagina noastră cuprinzătoare de pariuri pe ciclism.

La Turul Franței, există între 20 și 22 de echipe în fiecare an (adică între 160 și 180 de cicliști care participă la Evenimentul). Turul Franței este compus din 21 de etape împărțite în patru categorii diferite.

 • Plat

  Turul Franței începe cu majoritatea etapelor sale incipiente ca plat.Etapele plate sunt lungi, cu câteva dealuri mici. Etapele se termină adesea în orașele franceze, unde pistele înguste și curbele sunt standard (ceea ce poate duce la accidente).

  Sprinterii domină ritmul în aceste etape. Cu toate acestea, ei tind să rămână aproape unul de celălalt în majoritatea etapelor incipiente și împinge ritmul doar pe măsură ce se apropie de linia de sosire.

   

 • Hilly

  Aceste etape se încadrează adesea între etapele plate și montane. Aceste etape sunt cunoscute pentru dealurile lor rapide și ondulate, care necesită explozii de rezistență. Etapele deluroase sunt cele în care cicliștii câștigă adesea cele mai multe puncte în Turul Franței. În 2018, Peter Sagan a câștigat clasamentul pe puncte datorită performanței sale pe etapele deluroase.

 • Muntains

  Cele mai faimoase etape ale Turului Franţei sunt cele montane.Aceste etape testează cel mai mult cicliști, forțându-i să urce dincolo de o altitudine de 1000 de metri și durează oriunde de la 100 km la peste 200 km.

  Adesea câștigătorul general al Turneului Franței nu reușește să câștige multe (dacă vreuna dintre aceste etape). Căutați cei mai buni călăreți de munte Warren Barguill și Julian Alaphilippe care să poarte tricoul cu buline.

 • Time-Trails

  La Turul Franţei există două tipuri de probe contra cronometru – pe echipe şi individuale. Team time trials pit the entire team against the clock with a focus on teamwork.

  Probele contra cronometru individuale pun fiecare pilot individual contra cronometru. Fiecare călăreț începe proba cu cronometru separat (cu aproximativ două minute trecând înainte ca următorul călăreț să înceapă).

  Probele cu cronometru sunt una dintre cele mai interesante etape ale Turului Franței, deoarece prezintă fiecare călăreț fizic și mental. abilități.La Turul Franței 2019 există doar câte unul din fiecare probă cu cronometru, fiecare durează doar 27 km.

 • Bicicletele din Turul Franței sunt în trepte fixă?

  Riders de la Turul Franței pot schimba treptele în timpul cursei. Schimbătoarele moderne de viteze sunt încorporate în biciclete, făcându-le aproape invizibile pentru public.

  Majoritatea cicliștilor optează pentru doar câteva trepte la un moment dat pentru a menține greutatea bicicletei în jos . Schimbă tipurile de viteze pe care le folosesc pentru a se potrivi cu terenul. De asemenea, bicicletele din Turul Franței pot cântări nu mai puțin de 6,8 kg (sau 14,99 lbs).

 • Unde se termină Turul Franței

  The 2019 Tour de France runs from July 6 to July 28, lasting for 21 stages and 3,460 km. Turul începe la Bruxelles, Belgia și intră în Frances în a treia zi. Turul durează 23 de zile, cu două zile de odihnă împodobite după etapele a 10-a și a 15-a.

  21 de zile de curse culminează pe 28 iulie pe Champs-Elysees din Paris, care a fost sfârșitul fiecărui tur. de France din 1975.

 • Va fi televizat Turul Franței

  Românias poate urmări toate cele 21 de etape ale Turului Franței 2019 pe Sportsnet sau RDS (în regiunile francofone). România va trebui să se trezească devreme pentru a prinde acțiunea. Franța fiind cu trei ore și jumătate până la opt ore înaintea României, unele etape vor începe în miezul nopții (în funcție de locul în care se află România).

Câștigători din toate timpurile

Turul Franței a început în 1903.Cu toate acestea, în istoria de 116 ani a evenimentului, nu au existat 116 câștigători. Câțiva ani ai Turului au fost anulați din cauza războaielor mondiale și din 1999 până în 2005 nimeni nu a câștigat evenimentul din cauza utilizării steroizilor. Patru cicliști au câștigat Turul Franței de cinci ori: 

Câștigător Ani câștigați
Jacques Anquetil (FRA) 1957, 1961 , 1962, 1963, 1964
Eddy Merckx (BEL) 1969, 1970, 1971, 1972, 1974
Bernard Hinault (FRA) 1978, 1979, 1981, 1982, 1985
Miguel Indurain (ESP)  1991, 1992, 1993, 1994, 1995

 poza >

Lista câștigătorilor Turului Franței

Anul Campionii Turului Franței
2021  
2020 Tadej Pogacar (SLO)
2019 Egan Bernal (COL)| ||1007
2018 Geraint Thomas (GBR)
2017 Chris Froome (GBR)
2016 Chris Froome (GBR)
2015 Chris Froome (GBR)
2014 Vincenzo Nibali (ITA)| ||1037
2013 Chris Froome (GBR)
2012 Bradley Wiggins (GBR)
2011 Cadel Evans (AUS)
2010 DQ Alberto Contador - Andy Schleck (LUX)
2009 Alberto Contador (ESP)
2008 Carlos Sastre (ESP)
2007 Alberto Contador (ESP)
2006 DQ Floyd Landis - Óscar Pereiro (ESP)
2005 DQ Lance Armstrong (SUA)
2004 DQ Lance Armstrong (SUA)
2003 DQ Lance Armstrong (SUA)
2002 DQ Lance Armstrong (SUA)
2001 DQ Lance Armstrong (SUA)
2000 DQ Lance Armstrong (SUA)
1999 DQ Lance Armstrong (SUA)
1998 Marco Pantani (ITA)
1997 Jan Ullrich (DEU)
1996 Bjarne Riis (DNK)
1995 Miguel Indurain (ESP)
1994 Miguel Indurain (ESP)
1993 Miguel Indurain (ESP)
1992 Miguel Indurain (ESP)
1991 Miguel Indurain (ESP)
1990 Greg LeMond (USA)
1989 Greg LeMond (SUA)
1988 Pedro Delgado (ESP)
1987 Stephen Roche (IRL)
1986 Greg LeMond (SUA)
1985 Bernard Hinault (FRA)
1984 Laurent Fignon (FRA)
1983 Laurent Fignon (FRA)
1982 Bernard Hinault (FRA)
1981 Bernard Hinault (FRA)
1980 Joop Zoetemelk (NLD)
1979 Bernard Thévenet (FRA)
1978 Bernard Thévenet (FRA)
1977 Bernard Thévenet (FRA)
1976 Lucien Van Impe (BEL)
1975 Bernard Théve net (FRA)
1974 Eddy Merckx (BEL)
1973 Luis Ocaña (ESP)
1972 Eddy Merckx (BEL)
1971 Eddy Merckx (BEL)
1970 Eddy Merckx (BEL)
1969 Eddy Merckx (BEL)
1968 Jan Janssen (NLD)
1967 Roger Pingeon (FRA)
1966 Lucien Aimar (FRA)
1965 Felice Gimondi (ITA)
1964 Jacques Anquetil (FRA)
1963 Jacques Anquetil (FRA)
1962 Jacques Anquetil (FRA)
1961 Jacques Anquetil (FRA)
1960 Gastone Nencini (ITA)
1959 Federico Bahamontes (ESP)
1958 Charly Gaul (LUX)
1957 Jacques Anquetil (FRA)
1956 Roger Walkowiak (FRA)
1955 Louison Bobet (FRA)
1954 Louison Bobet (FRA)
1953 Louison Bobet (FRA)
1952 Fausto Coppi (ITA)
1951 Hugo Koblet (CHE)
1950 Ferdinand Kübler (CHE)
1949 Fausto Coppi (ITA)
1948  Gino Bartali (ITA)
1947 Jean Robic (FRA)
1946 Fără cursă - Al Doilea Război Mondial
1945 Fără cursă - Al Doilea Război Mondial
1944 Fără cursă - Al Doilea Război Mondial
1943 Fără cursă - Al Doilea Război Mondial
1942 No Race - World War II
1941 Fără cursă - Al Doilea Război Mondial
1940 Fără cursă - Al Doilea Război Mondial
1939 Sylvère Maes (BEL)
1938 Gino Bartali (ITA)
1937|| |1503 Roger Lapébie (FRA)
1936 Sylvère Maes (BEL)
1935 Romain Maes (BEL)
1934 Antonin Magne (FRA)
1933 Georges Speicher (FRA)
1932|| |1533 André Leducq (FRA)
1931 Antonin Magne (FRA)
1930 André Leducq (FRA)
1929 Maurice De Waele (BEL)
1928 Nicolas Frantz (LUX)
1927 Nicolas Frantz (LUX)
1926 Lucien Buysse (BEL)
1925 Ottavio Bottecchia (ITA)
1924 Ottavio Bottecchia (ITA)
1923  Henri Pélissier (FRA)
1922 Firmin Lambot (BEL)
1921 Léon Scieur (BEL)
1920 Philippe Thys (BEL)
1919 Firmin Lambot (BEL)
1918 Fără cursă - Primul Război Mondial 
1917 Fără cursă - Primul Război Mondial 
1916 Fără cursă - Primul Război Mondial 
1915 Fără cursă - Primul Război Mondial 
1914 Philippe Thys (BEL)
1913 Philippe Thys (BEL)
1912 Odile Defraye (BEL)|| |1657
1911 Gustave Garrigou (FRA)
1910 Octave Lapize (FRA)
1909 François Faber (LUX)
1908 Lucien Petit-Breton (FRA)
1907 Lucien Petit-Breton ( FRA)
1906 René Pottier (FRA)
1905 Louis Trousselier (FRA)
1904 DQ Maurice Garin - Henri Cornet (FRA)
1903 Maurice Garin (FRA)
Tadej Pogacar (SLO)

Întrebări frecvente privind cotele de pariuri la Turul Franței

 • Fiind cel mai mare eveniment de ciclism în fiecare an, există o multitudine de moduri pentru a paria pe Turul Franței. În primul rând, trebuie să îndepliniți cerințele legale pentru a paria peRomânia sportsbooks.

  Aceste cerințe includ să aveți peste18 ani, să aveți o adresă legală în România, un cont de e-mail și să aveți o formă de plată pe care o acceptă casele de pariuri sportive online. . Următorul pas este înțelegerea diferitelor piețe disponibile pentru pariuri.

  Piețele futures (care vor câștiga definitiv Turul Franței, Man of the Mountain și liderii generali de puncte) formează cea mai populară secțiune. Pariorii pot găsi, de asemenea, cote pentru câștigătorii etapelor individuale, precum și unele elemente de recuzită de specialitate pentru ciclism.

  Pe lângă asta, pariorii vor avea șansa de a paria pe anumite etape. Cotele pentru etape sunt adesea destul de favorabile, mai ales dacă cunoașteți punctele forte și punctele slabe ale celor mai buni călăreți. Ca atare, merită să verificați informațiile despre pariuri pentru cele mai actualizate informații de la experții în ciclism. Puteți găsi informații foarte specifice, cum ar fi sfaturi de pariuri pentru etapa 6 din Turul Franței. Uită-te!

 • Găsirea cotelor la pariere la Turul Franței ar trebui să fie o sarcină simplă pentru majoritatea României. Fiind cea mai apreciată cursă de ciclism, care atrage într-un public global, fiecare pariuri sportive online ar trebui să ofere cote de pariuri la Turul Franței.

  Cotele pentru eveniment ar trebui să fie în secțiunea de ciclism a casei de pariuri sportive online.

  Dacă site-ul lor nu are o cotă ușor de nedefinitcote de ciclism meniul, apoi folosind meniul de căutare (și tastând cotele Turului Franței) ar trebui să vă redirecționeze către locul corect pentru a paria pe competiție.

 • Betting on the Tour de France este legale în România.

  Româniile au voie să folosească în mod liber pariuri sportive online, deoarece nu își găzduiesc sediul central în România și, prin urmare, pot oferi României opțiunea de a paria pe evenimente individuale.

 • Deși nu toate pariurile online sunt disponibile. afacerea de pariuri Bitcoin, cei care acceptă Bitcoin ca plată în prezent nu limitează sporturile pe care utilizatorii de Bitcoin au voie să parieze.

  Bodog este o opțiune grozavă pentru România care caută să folosească Bitcoin pentru metoda lor de plată online pentru pariuri sportive.

  Faceți clic aici pentru a vedea toatecasele de pariuri sportive care acceptă Bitcoin.

 • În timp ce PayPal este o companie globală mare, cu o poziție puternică în România, multe case de pariuri online disponibile în România nu acceptă PayPal ca formă de plată.

  Cei puțini care acceptă PayPal ca formă de plată au de obicei sediul undeva în Regatul Unit.

  Dacă doriți să pariați folosind contul dvs. PayPal, William Hill este un site de pariuri sportive online recomandat.

  Vizitați pagina noastrăPayPal pentru a vedea toate casele de pariuri care acceptă această metodă de depunere.

 • În funcție de tipul de pariu pe care doriți să-l faceți, se va stabili când sunt cotele de pariere disponibil. Prima opțiune de pariere care se deschide pentru pariuri este piața futures, câștigătorul general al întregii curse deschizându-se înainte de orice altceva.

  Restul viitorilor (Man of the Mountain, liderii de puncte și echipa câștigătoare) se vor deschide mai aproape de începutul evenimentului.

  Pariuri prop on stage winners do not usually open until the prior stage of the Tour de France is complete for the day (although some betting props on the famous Mountain stages can open a little earlier as they drew in more betting action than the other stages).

 • Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a compara cotele la Turul Franței este să consultațiTurul Franței Pagina de pornire a cotelor.

  Pe această pagină, pariorii pot găsi cote live la câștigătorii Turului Franței de la mai mulți dintre partenerii noștri cel mai bine cotați. Acolo pot găsi cele mai bune cote pentru călăreții pe care vor să parieze vor câștiga.

 • Principalele tipuri de cote disponibile pe Tur de France sunt piețe futures și pariuri pe etape.

  Piețele futures alcătuiesc pariuri pe cine va câștiga definitiv Turul Franței, liderul general la puncte, Man of the Mountain (ciclist pentru a avea cel mai bun timp total în etapele de munte) și echipa cu cel mai bun timp total.

  Pariurile pe etape alcătuiesc ce biciclist va câștiga fiecare etapă și câteva elemente de recuzită de specialitate pentru ciclism la timp în timpul probelor cu cronometru și performanța în timpul urcării.

 • Pariurile pe Turul Franței se fac prin alegerea câștigătorilor competiției generale sau a anumitor etape. Cotele reflectă șansa unui ciclist de a învinge restul terenului într-o etapă sau în întreaga competiție.

  Pentru a paria, alegeți un călăreț și pariați o sumă pe el pentru a câștiga evenimentul. Unele case de pariuri sportive online oferă în fiecare fel pariuri care plătesc dacă un călăreț termină în primele trei (sau cinci) și vor plăti din nou dacă acel călăreț câștigă și el.

  Nu se pot folosi viitorul pentru călăreți care câștigă. Cu toate acestea, unii pariori pot opta să plaseze mai multe pariuri pe diferiți călăreți pentru a câștiga Turul.

 • Există trei criterii principale de ce vor face pariuri sportive online. își ajustează cotele de pariere la Turul Franței. Prima este o accidentare. Când un călăreț este accidentat, șansele pentru câștigător se schimbă.

  Cu cât șansele era mai mare înainte de accidentare, va însemna o schimbare generală mai considerabilă a cotelor.

  Când | ||1847Chris Froome, care a deschis majoritatea piețelor futures din Turul Franței 2019 ca favorit, sa accidentat la picior înainte de începerea evenimentelor, șansele s-au adaptat rapid.

  The other factors are condition and Tour performance. When conditions (whether it is road, weather conditions or significant changes to the field) change, online sportsbooks change their odds to reflect better what riders are gaining or losing advantage.

  Ultima este performanța curentă. Dacă ciclistul care deschide cu a treia cea mai bună cotă pentru a câștiga evenimentul se află pe locul 47 după zece etape, atunci el va vedea o scădere semnificativă a șanselor sale de a câștiga întreaga cursă.

 • Cotele de la Turul Franței funcționează oferind șansele percepute ca un călăreț să câștige. Cotele iau în considerare calitatea călărețului, puterea echipei sale și traseul cursei.

  Pariorii pot alege cine va câștigacâștiga cursa generală sau câștigați o anumită etapă. Dacă cota pentru favorită să câștige este de 3,5, atunci pariarea 100 USD va plăti 350 USD dacă este corect.

 • În funcție de casele de pariuri sportive online pe care le utilizați, va determina cine stabilește cotele pentru Turul Franței. Casele de pariuri sportive online ascuțite (cele care deschid primele cote) au de obicei o echipă de case de pariuri dedicate care își stabilesc liniile de pariuri.

  Pariurile sportive Square își bazează cotele pe cele mai mari case de pariuri sportive online și linii de pariuri stabilite în Vegas. Ei își vor ajusta liniile atunci când sharp-urile sau Vegas fac schimbări demne de remarcat.

  De asemenea, își pot ajusta propriile linii dacă publicul bate anumite pariuri și trebuie să schimbe cotele în scopuri de profitabilitate.

 • Deoarece casele noastre de pariuri sportive online, cele mai bine evaluate, înțeleg diversitatea României și a pieței sale sportive, ele sunt cea mai bună alegere pentru cele mai bune cote la Turul Franței.

  Consultați secțiunea noastră online de recenzii de pariuri sportive va direcționa România către cele mai bune cote pentru pariuri la Turul Franței și la alte evenimente sportive.

 • While riders in the Tour de France work as a team to win, betting on the Tour de France is much closer to betting on an individual competition.

  Deoarece este considerat foarte individualist ( deoarece un singur pilot poate câștiga o etapă sau poate conduce la puncte) citirea și înțelegerea cotelor Turului Franței este simplă.

  Cote în zecime Formatul l reprezintă abilitățile de călărie ale unui călăreț, cât de bine lucrează cu echipa sa și șansele sale de a câștiga evenimentul sau etapa.

  Riders cu cote zecimale sau 2,0 până la 10,0 sunt considerați favoriți. Persoanele defavorizate moderate variază de la 10,01 la 49,99, iar persoanele defavorizate grele sunt orice la 50,0 sau mai mult.

 • Nu există multe pot face un parior dacă cotele la Turul Franței se schimbă după ce plasează un pariu.

  Cu toate acestea,schimbarea cotelor este la fel de mult un avantaj pentru un parior, deoarece este un dezavantaj.

  Pariarea devreme la un eveniment precum Turul Franței poate oferi cote mai bune, deoarece domeniul este cel mai mare și casele de pariuri sportive online trebuie să țină cont de 160 de cicliști care concurează.

  Cu toate acestea, nu toată lumea vrea să se ocupe de schimbarea cotelor (în special la un pariu centrat pe echipă, cum ar fi echipa care finalizează cursa cu cel mai bun timp general).

  Pentru a evita riscul ajustării cotelor , pariorii ar trebui să aștepte până când este mai aproape de începutul Turului. Această strategie le permite pariorilor să evite riscul ca cicliștii să se retragă din cursă din cauza accidentărilor sau din alte motive.