Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Pariază pe curling

Când te gândești la sporturi care definesc identitatea culturală a României, curling-ul este chiar acolo.sportul originar din Scoția este acum uneveniment stabilit la Olimpiade de iarnă , iar Team România a dominat numărul de medalii de-a lungul anilor. Pariurile pe curling au devenit mult mai sofisticate în ultimul deceniu, iar casele de pariuri sportive online din întreaga lume oferă o mulțime de linii și piețe. Nu a fost niciodată mai ușor să pariezi.

Toate cele mai importante case de pariuri sportive au opțiuni disponibile pentru utilizatori pentru a paria pe curling și fiecare turneu major este acoperit.Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Vom fi sigur că vă vom informa despre următorul mare eveniment când va deveni disponibil.| ||650 Nu există cote Curling disponibile în acest moment, dar vom afișa cele mai recente mai jos când vor apărea.

Bet99PowerPlaySports Interaction
TBA TBATBATBA
TBATBATBATBA| ||666
TBATBATBATBA
TBATBATBATBA
TBATBATBATBA
TBATBATBATBA

Câștigătorul Cupei Mondiale masculine de curling

TheCâștigătorii Cupei Mondiale masculine din 2021 au fost Suedia, căpitanați de Niklas Eden bărbații din Scandanavia au luat acasă premiul principal.

Campionatale Mondiale de curling 2021

Anuala || |722World Curling Championships in Glasgow has been cancelled. Campionatele Mondiale de curling 2021, care urmează să aibă loc în perioada 3-11 aprilie, se vor disputa între echipe de la Federația Mondială de Curling de pe tot globul, inclusiv zonele Americii, Europa și Pacific-Asia. Echipele concurează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de iarnă concurând la Campionatele Mondiale de curling.

Unul dintre cele mai mari evenimente de pariuri pe curling în fiecare an este Campionatul Mondial de curling, care invită cele mai bune femei și bărbați din întreaga lume să concureze. Fanii caremizează cote curling pe site-urile de pariuri sportive aleg din13 echipe la extragerea feminină și masculină, toate care reprezintă cei mai buni din țările calificate.

Tournament Outright Markets

Curlingul, la fel ca majoritatea sporturilor, este adesea contestat de multe persoane sau echipe într-o competiție mare. Cele mai bune exemple suntCampioanele Mondiale,Mondiali Juniori,Cupa Continentală de curling și bineînțelesOlimpiade de iarnă.Pari sportive va oferi o linie futures pentru fiecare divizie. Principalele diviziuni includ curling pentru bărbați, femei, mixt și, în unele cazuri, în scaun cu rotile.

Veți descoperi că cele mai bune cote la o echipă vor apărea, în general, cu mult înainte de începerea unui eveniment major.

De exemplu, echipa masculină din România intră în majoritatea turneelor ​​ca favorită clară, dar va fi adesea disponibilă pentru cote de +100 la câteva săptămâni de la începutul competiției.

Evident că riscați de accidentări sau de pierdere a formei atunci când pariezi cu mult înainte de eveniment, deși riscul merită adesea recompensa.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive de unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

   

  CUM PRIEȚI PE CURLING

   Head to Head Markets

   Pariuri cu handicap

   Total de puncte

   Pariuri live Piețe - Curling

   Cercetați și culegeți recompense

  • Cea mai simplă formă de pariere este linia cap la cap, care pune pur și simplu cei doi jucători sau echipe unul împotriva celuilalt. La fel ca majoritatea sporturilor nord-americane, nu există legături în curling, ceea ce înseamnă că toate cotele disponibile vor fi în două direcții. Aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga bani dacă aveți o bază bună de cunoștințe de curling. Cercetând forma și rezultatele anterioare, ar trebui să puteți stabili probabili învingători în orice confruntare.

  • În timp ce meciurile dintre străini pot prezenta cote atractive pe piața head-to-head, întotdeauna vor exista jocuri acolo unde există este un favorit clar și evident, iar prețul disponibil va face ca un pariu pe linie de bani să fie aproape inutil. Aici pariurile cu handicap devin o opțiune viabilă și, de asemenea, vă oferă o șansă și mai mare de a obține un profit.

   O linie tipică de handicap în curling va fi -1,5. Cea mai ușoară modalitate de a înțelege această cifră este să o imaginezi ca pe marginea finală a meciului, iar dacă ești familiarizat cu linia de handicap în alte sporturi majore, atunci nu este diferit. În esență, dacă România plătește -115 pentru a acoperi un handicap de -1,5 împotriva celor mai apropiați rivali Suedia, îți vei câștiga pariul dacă aceștia pot câștiga cu o marjă de doi sau mai mult.

  • Ultima dintre principalele piețe disponibile este piața totală de puncte, care implică literalmente să determinați câte puncte vor fi marcate în meci. Pariurile sportive vă vor oferi o linie, din nou similară cu alte sporturi, care este o indicație a ceea ce ei consideră că este o estimare apropiată a numărului de puncte care pot fi marcate în meci. Depinde apoi de dvs. dacă alegeți deasupra sau sub cifra lor (de exemplu 11.5).

   Există două lucruri de luat în considerare atunci când ne uităm la această piață.--numărul de finaluri în meci și, de asemenea, deznădejdea dintre cele două echipe (dacă nu ești sigur, cotele head-to-head vor indica în mod normal probabilitatea unui joc mai strâns). Evident, cu cât sunt mai multe capete, cu atât sunt mai mari șansele de a obține un scor mare, iar dacă o echipă este cu kilometri mai bună decât adversarii lor, există mai multe șanse să câștige capete cu o marjă mare.

   Nu se poate nega strategia necesară într-un meci de curling de mare intensitate, iar porecla „șah pe gheață” rezumă perfect jocul și mentalitatea necesară pentru a reuși. Aproape merge mână în mână cu pariurile sportive, în care paritorii de top au nevoie de concentrare și de o strategie bună pentru a avea vreo speranță de a câștiga mare.

  • Un lucru este să-ți cercetezi și să fii pregătit, dar să fii capabil adaptarea și schimbarea din mers necesită un nivel cu totul nou de îndemânare. Cele mai bune case de pariuri sportive le vor oferi pariorilor oportunitatea de a paria live pe cele mai mari turnee de curling și aici puteți face cu adevărat niște bani. Este nevoie doar de disciplină, echilibru și puțin noroc.

   Să luăm ca exemplu finala masculină a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2006 dintre România și Finlanda ca exemplu . România a intrat în meci (cum o fac de obicei) ca favorite, plătind aproximativ -200 pentru victorie. Finlanda a sărit la un avans timpuriu, câștigând primul capăt și înscriind două puncte. România ar fi, desigur, să egaleze meciul după două finaluri și, în cele din urmă, ar câștiga cu 10-4, deși probabil ați fi primit mai aproape de -115 pentru favoriți după primul final.

   Atâta timp cât rețineți. cotele dinaintea meciului și sunt suficient de disciplinați pentru a-ți respecta planul, te pui în situația de a beneficia de circumstanțe. În acest caz, ai fi putut sărbători o victorie ușoară la cote mult mai bune datorită pariului tău live.

   Aceleași oportunități sunt disponibile în totalul de puncte și piețele de handicap. Cotele vor fluctua pe parcursul unui meci și, cel mai frecvent, la sfârșitul fiecărui final. Dacă handicapul inițial pentru meciul România vs Finlanda a fost -4,5 pentru România, poți fi sigur că handicapul revizuit după primul final ar fi fost fie -2,5, fie -3,5, oferindu-ți șansa de a obține cote de aproape + 100 la un rezultat mult mai probabil.

  • Curling-ul este acum la fel de răspândit ca orice sport major datorită acoperirii tot mai mari și capacității de a accesa date din întreaga lume.De aceea, există o mulțime de articole de știri, piese de analiză și profiluri de jucători care să vă ajute în căutarea cunoștințelor. Cu cât citiți mai mult și cu cât căutați mai multe statistici, cu atât sunt mai mari șansele dvs. de a plasa un pariu câștigător.

   Site-urile web precum Curling.ca vă vor oferi toate cele mai recente informații, inclusiv istoricul meciurilor, performanțe și statistici individuale, așa că asigurați-vă că utilizați această sursă valoroasă înainte de a pune pariul... Pariul pe curling nu a fost niciodată atât de ușor și vă puteți baza pe noi pentru a vă oferi cele mai bune cote dintr-o varietate de sporturi de top online. site-uri de pariuri.

    

  Campioni mondiali de curling din toate timpurile

  România are o tradiție puternică în acest sport și are un total de 53 de campionate mondiale.

  Femei:

  • 1. România - 17
  • 2. Suedia - 8
  • 3. Elveția - 6
  • 4. Germania - 2
  • 4. Norvegia - 2
  • 4. Scoția - 2
  • 7. China - 1
  • 7. Danemarca - 1
  • 7. Statele Unite ale Americii - 1

  Bărbați:

  • 1. România - 36
  • 2. Suedia - 8
  • 3. Scoția - 5
  • 4. Norvegia - 4
  • 4. Statele Unite ale Americii - 4
  • 6. Elveția - 3