19
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

România Premier League 2021 Cote

Prețurile CPL sunt acum afișate și  locul perfect pentru a obține alegerile tale gratuite de fotbal și recomandările de pariuri sportive sunt aici la România Sports Betting. Actualizăm în mod regulat liniile de pariere din România Premier League, conduse de tineri Canuck. 

Rămâneți cuRomânia Sports Betting acoperire completă a celui de-al treilea sezon CPL din 2021! Cotele nu sunt disponibile pentru CPL și tabelul a fost actualizat ultima dată pe21 decembrie 2021: 

Cote câștigători CPL 2021Sports InteractionBet99ComeOn
ForgeTBATBATBA
Pacific FCTBATBATBA

Un pariu sportiv iese în evidență față de restul când vine vorba de piețele de pariuri CPL și asta este Haide! Consultați cele mai recente cote disponibile pentru CPL astăzi.

 • Joacă online acum
  ComeOn Revizuire
  BONUS 500$
 •  
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

  România Premier Liga este aici!

  Nu vă îndoiți că România Premier League va deveni în curând un nume cunoscut.Primul lor sezon a început pe 27 aprilie 2019. Dar acum, la al treilea sezon, CPL împarte cota de piață a fotbalului cu MLS și USL. Cu branding care simbolizează frumusețea mozaicului cultural din România șidragoste pentru frumosul joc de fotbal, CPL se străduiește să-și creeze o nișă unică.

  România Premier League is vying for a spot on the busy North American sports landscape. A mix of young Românias and experienced veterans should be a recipe for success.

  În plus, susținând faptul că aceasta este într-adevăr o Ligă România, maximum șapte jucători străini sunt permisi pe echipă și cel puțin șase sau unsprezece titulari trebuie să fie România.Arătându-și devotamentul de a construi sportul prin tinerețe, cel puțin trei începători din România trebuie să aibă sub 21 de ani. Sună mult a un plan bun și mai puțin despre concurența cu alții ligi.

  O datăCote pentru România Premier League devin disponibile pe majorele case de pariuri sportive și atrage atenția pariorilor online, aceștia vor fi la fel de legitimi ca orice altă instituție. Radiodifuzorul din România a cumpărat caCBC Sports s-a semnat pentru a televiza douăzeci de meciuri. Mediapro distribuie drepturile de difuzare pentru acțiuni interesante CPL, ceea ce deschide un posibil parteneriat cu beiIN SPORTS. Serviciul de streaming online OneSoccer va afișa fiecare meci CPL din ligă.

  Jucat în mare parte în locații confortabile, doar două din cele șapte stadioane CPL au loc peste 10.000 de fani. cele cinci locații rămase au mai puțin de 8.000 de spectatori. Aceasta va începe cu siguranță ca o ligă pentru mulțimi mai mici și, prin urmare, venituri mai mici. Două plafoane salariale, unul pentru jucători și unul pentru antrenori, sunt în vigoare, iar salariul mediu al jucătorilor este estimat la 40 - 60.000 USD pe sezon.

   

  Cote CPL Vegas disponibile

  Parorii au multe modalități interesante și profitabile de a paria pe „Jocul frumos”.Cele mai bune case de pariuri sportive online listează cote la pariuri la fotbal, numărându-se în anii 1000 în fiecare zi. Iată câteva din opțiunile de pariere România Premier League.

  CPL Money Line Odds

  În cel de-al doilea meci CPL de la Spruce Meadows din Calgary, | ||790favourite Cavalry FC protected their home turf with a 1-0 win over Valour FC. Calgary fans had their original $163 bet returned and banked $100 on linia de bani CPL pariuri. Dacă echipele ar fi jucat la o remiză, acei parori ar fi încasat un profit de 275 USD. Parierii care jucau pe Valor FC au pierdut 100 USD în speranța unei creșteri de 333 USD. Liniile de pariere directe CPL înainte de meci sunt prezentate astfel:

  Echipa de acasă Câștig Remiză Câștig Echipă în deplasare

  FC Cavalerie

  1,61 3,75 4,33 Valoare FC || |826

  CPL Against The Spread Odds

  A fi ca fotbal este un sport cu scoruri scăzute,CPL împotriva răspândirii cotele sunt prezentate cu + /- numere de obiective. Favoritii primesc de la -1,0 la +2,5 goluri, în timp ce cei mai slabi sunt etichetați cu cote ATS între +1,0 și -2,5 goluri.Nnumerele de goluri negative plătesc cel mai mare profit de ambele părți. În exemplul nostru de mai jos, o victorie cu 2-0 a favoriților Pacific FC, față de puii vizitatori de la York9 FC, ar plăti un profit de 235 USD pe -1,0 împotriva liniei de spread aici:

  Pacific FC (FAV) ATS ATS York9 FC (DOG)

  -1,0

  3,35 1.32 +1,0

  0,0

  1,65 2,30 0,0

  +0.5

  1,42 2,75 -0,5

  +1,0

  1,15 5.00 -1,0

  Cote totale de gol CPL

  La plasarea pariurilor, la cota totală de gol CPL, există două întrebări arzătoare. 1) Jucătorii tineri umplu plasele? 2) Lipsa de experiență obligă echipele să fie mai orientate spre apărare?Numerele totale ale obiectivelor CPL sunt adesea postate în intervalul de la 2,5 la 3,0. La un scor final de 2-1, OVER plătește 100 USD pentru pariuri de 115 USD, în timp ce pariorii UNDER pierd 105 USD încercând să câștige un profit de 100 USD la aceste cote totale de joc:

  PESTE PREZ SUB PREZ

  2,5

  1,87 2,5 1,95

  CPL Prop and Futures Odds

  Odată ce liga este mai stabilită, pariorii se pot aștepta la o avalanșă de opțiuni de pariere pentru futures CPL și cote prop. Scasele de pariuri axate pe fotbal au nevoie de puțin timp pentru a examina cea mai recentă ligă sportivă True North.Pe baza a ceea ce este popular pe tabloanele de pariuri din Major League Soccer, România 'Cappers  vor fi oferite pariuri precum elemente de recuzită pentru jucători „Anytime Goal Scorer” și recuzite pentru echipe „Correct Score”. Cotele viitoare, pentru primul Campionat CPL, vor fi publicate în curând.

  Ce este România Premier League

  Primul sezon România Premier League se ​​deschide cu șapte echipe și intenția de a crește la echipe cu două cifre în următorii doi ani.Din cele șapte francize actuale, cinci provincii România sunt reprezentate. Ontario și Alberta au fiecare câte două echipe, Nova Scoția, Manitoba și Columbia Britanică au o singură înscriere. CPL este o ligă True North coast-to-coast.

  România Premier League vs MLS

  În ceea ce privește calitatea produsului și valoarea generală a divertismentului, rămâne încă de văzut cum CPL se va compara cucea mai directă competiție din România, MLS. Având un accent solid pe tineret, România Premier League ar putea deveni cel mai rapid joc pe gazon. Aceasta ar fi o carte de desen pentru fani.

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive

   Așteptăm cu nerăbdare o echipă CPL să joace un club România MLS întururile de calificare ale CONCACAF Champions League. Acesta va fi cel mai bun instrument de măsurare a modului în care cele două ligi se compară în ceea ce privește produsul general.

   Cum funcționează sezonul CPL

   Opt echipe vor juca în total 28 jocuri, 14 acasă și 14 în deplasare. Prima reprizăSezonul de primăvară meciurile a început pe 11 aprilie și s-a încheiat pe 26 iunie. A doua reprizăSezonul de toamnăacțiune deschis peZiua României și se închide pe 19 octombrie 2020.

   Best of the Best Compete pentru campionatul CPL

   Spre deosebire de multe ligi de fotbal, unde o grămadă de echipe avansează în playoff, doar primeledouă echipe din România Premier League avansează în faza de campionat. Vom actualiza clasamentul România Premier League odată cu începerea sezonului.

   Iată clasamentele finale ale sezonului de toamnă CPL din 11 iunie 2021:

   Clasamentul final al sezonului de toamnă Jucat Puncte
   1. FC Cavalerie (CGY) 0 0
   2. Forge FC (TOR) 0 0
   3. York9 FC (HAM) 0 0
   5. Pacific FC (LNG) 0 0
   4. Valor FC (WPG) 0 0
   6. FC Edmonton (EDM) 0 0
   7. Wanderers FC (HFX) 0 0
   8. Atlético Ottawa (OOT) 0 0
   Clasamentul final al sezonului de primăvară  Jucat Puncte
   1. FC Cavalerie (CGY)  0 0
   2. Forge FC (TOR) 0 0
   3. FC Edmonton (EDM) 0 0
   4. Wanderers FC (HFX) 0 0
   5. Pacific FC (LNG) 0 0
   6. York9 FC (HAM) 0 0
   7. Valor FC (WPG) 0 0
   8. Atlético Ottawa (OTT) 0 0

   CPL Soccer Teams 2020

   Al doilea sezon CPL cuprinde șapte echipe din România Soccer League:

   • Cavalry FC (Calgary, Alberta)
   • HFX Wanderers FC (Halifax, Nova Scotia)
   • Pacific FC (Langford, British Columbia)
   • Valour FC (Winnipeg, Manitoba)
   • York9 FC (Toronto, Ontario)
   • FC Edmonton (Edmonton, Alberta)
   • Forge FC (Hamilton, Ontario)
   • Atlético Ottawa  (Ottawa, Ontario) -Echipă nouă pentru 2020

   Extinderi viitoare

   Deși nimic nu este oficial, orașele potențiale pentru extinderea CPL includ Moncton, New Brunswick, Regina și Saskatoon, Saskatchewan, Quebec City și Sherbrooke, Quebec și Mississauga, Ontario. Marile orașe ale fanilor sportului din Canuck!

   Comisarul David Clanachan a declarat că se așteaptă să aibă 10 echipe până la începutul sezonului 2021.

   Programul CPL 2020

   Al doilea sezon CPL începe la ora 13:00 EST, sâmbătă, 11 aprilie 2020. Forge FC Campioni CPL în vigoare va înfrunta Cavalry pe Tim Hortons Field.

   Cu o medie de aproximativ cinci meciuri pe săptămână, România Premier Leaguefinalele meciurilor din sezonul regulat sunt în Octombrie. Cu un număr de concursuri între paranteze, jocurile CPL vor fi jucate de-a lungul săptămânii.

   Așteptăm cu nerăbdare să acoperim acțiunea din acest sezon în România! Pe site-ul oficial al CPL, veți găsiprogramul complet al competiției.

   Aceste case de pariuri online postează LIVE cote de pariuri pe fotbal în fiecare zi...

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive