7
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Stadionul Calgary Stampeders

Calgary Flames Home Schedule

De cândmutarea la Calgary în 1980, the Calgary Flames have been overshadowed by their provincial rivals, the Oilers but have a rich history for themselves. The Flames a câștigat oStanley Cup în 1989 și aproape a câștigat o alta în 2004, dar abia au trecut de prima rotund de vreme ce. Au fost ancorați de marcatori prolifici precumTheo Fleury,Jarome Iginla și Al MacInnis și acum au un nucleu tânăr de jucători gata să aducă Cowtown înapoi la anii săi de glorie.

Rezultate/AmenajăriCalgary Flames

Hoteluri lângă Scotiabank Saddledome

The Saddledome este puțin aprins la marginea centrului orașului Calgary, dar există încă hoteluri grozave la un kilometru.Hotelul Le Germain Calgary este un hotel frumos care este o atracție în sine. CalgaryMariott Downtown Hotel este în mod constant apreciat foarte bine și are unul dintre cei mai bine evaluați personal și curățenie. Hotelul Arts este cel mai apropiat dintre aceste trei locații și oferă servicii excelente pentru clienți și mâncare.

Calgary Stampeders Home Program

Atenție!Stampeders trec prin concurs. Acesta este cu siguranță cazul în ultimii ani, deoarece au acumulatcel mai bun record cumulat al ligii în ultimul deceniu și au câștigat trei Cupe Gri (opt în total). „Stamps” sunta treia cea mai veche franciză activă din CFL, fiind înființată oficial în 1945. Conduși de cel mai bun birou de recepție, Stamps a construit o franciză dominantă care în mod constant prezintă un mare QB, jucători de elită din România și o mentalitate de câștigător.

Rezultate / ProgrameCalgary Stampeders

Hoteluri lângă Stadionul McMahon

Located to the north side of Calgary, the Stadionul McMahon este amplasat convenabil aproape de autostradă, împreună cu mai multe hoteluri.Best Western Plus Village Park Inn este un hotel de nivel mediu cu prețuri moderate, potrivit pentru o călătorie de familie, cu personalul său plăcut și camerele pline de culoare.Holiday Inn Express este puțin mai departe, dar are camere spațioase, cu mic dejun gratuit la sfârșit de săptămână, când se joacă de obicei Timbrele. Este la o scurtă călătorie cu mașina, dar motelul Centro este unul dintre cele mai bune hoteluri cu buget redus din provincie. Pentru ieftin, primești micul dejun gratuit, o cameră elegantă și personal excelent.