Saskatchewan Roughriders Stadium

Noul Stadion Mosaic tocmai și-a deschis porțile în toamna lui 2016. Deși nu are amintirile vechiului Stadion Mosaic, va fi mai mult o actualizare modernă atât pentru fanii sportului, cât și pentru participanții la evenimente. Noul stadion va fi o piesă centrală pentru provincie și va fi situat la câteva blocuri vest de vechiul stadion (care va fi demolat, iar spațiul folosit pentru proiecte mixte). Construcția stadionului a început în 2014 și a fost declarat „substanțial finalizat” în vara anului 2016.

Locurile Mozaic Stadium

Noul loc va fi de două ori mai mare și va oferi o capacitate incredibilă. experiență în ziua jocului cu un castron scufundat pentru a facilita accesul spectatorilor, saloane extinse, 38 de apartamente pentru parteneri corporativi și o multitudine de oferte de concesii și ospitalitate. Designul include un acoperiș translucid pentru spectatori și o zonă deschisă la capătul sudic care conectează direct stadionul de comunitate.

Saskatchewan Roughriders Acasă Program

Ei joacă pe cea mai mică piață din CFL și pe a doua cea mai mică piață a ligii majore din America de Nord, darSaskatchewan Roughriders cea mai populară echipă a ligii. Fanii din întreaga provincie se adună la Stadionul Mosaic pentru a-și surprinde Riders iubiți în acțiune. Echipa a câștigat patru Cupe Gri și este a treia cea mai veche echipă profesionistă de fotbal care încă există. Indiferent dacă termină primul sau ultimul, Rider Nation va fi în spatele lor cu forță maximă.

Rezultate / ProgrameSaskatchewan Roughriders

Hoteluri lângă Mosaic Stadium

Există câteva hoteluri pe o rază de doi kilometri sau mai puțin de Stadionul Mosaic. Una dintre cele mai populare este Four Points by Sheraton. Personalul foarte amabil și paturile moi primesc adesea recenzii favorabile. Wingate by Wyndham este remarcat pentru confortul său, fiind chiar lângă centrul orașului și aproape de toate magazinele și de tranzit. Hotelul Saskatchewan, Autograph Collection este mai de lux și este frumos cu personal grozav.