Ottawa Redblacks Stadium

The Stadionul TD Place este un stadion atât nou, cât și clasic, reunit într-unul singur. Stadionul, situat în parcul Lansdowne, la marginea de sud a cartierului Glebe, lângă Canalul Rideau, găzduiește noul înființat Ottawa Redblacks. Terenul de joc a fost eliberat pentru prima dată în anii 19870 și o tribună mică a fost construită în anii 1920 până când a fost înlocuită în 1960. Stadionul a fost reconstruit inițial în 2008.

TD Place Stadium Locurile

Lansdowne Park is one of the city's main attractions and is a beautiful space that blends modern facilities, courtyards, heritage buildings and green space. It featrues events and activities throughout all seasons. Fully developed around 2015, the stadium itself has a CFL fanzone packed with a virtual reality station and a giant #MarksFanCam. The field has a massive HD screen on the opposite of the park and modern sound systems to enhance the football experience.

Ottawa Redblacks Home Schedule

A treia oară e farmecul.Redblacks sunt a treia echipă CFL din orașul Ottawa, după Ottawa Rough Riders din 1876 și Renegades în 2002. Redblacks au început jocul CFL în 2014 și au achiziționat fostul MVP al Cupei Gri și de două ori cel mai remarcabil jucător al anului, Henry Burris, a fost căpitanul atacului, deși au terminat pe ultimul loc la 2-16.

În 2015, s-au îmbunătățit semnificativ ajungând cu 16-2, terminând primul în clasament. East și ajungând la prima lor apariție în Cupa Grey într-un efort de pierdere.

Rezultate/ProgrameOttawa RedBlacks

Hoteluri în apropiere de Stadionul TD Place

Ottawa este o destinație turistică grozavă pentru cei care caută o evadare liniștită, iar hotelul Cartier Place Suite are acel sentiment de cămin care este perfect. Este convenabil și confortabil, cu servicii fantastice și unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din Ottawa. Best Western Plus din centrul orașului Ottawa este puțin mai aproape de stadion și are o valoare excelentă, cu mic dejun gratuit și servicii excelente.

Business Inn & Suites are, de asemenea, o valoare excelentă și mic dejun gratuit, cu o locație fantastică și un vedere decentă a centrului orașului Ottawa.