7
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Edmonton Eskimos Stadium

De asemenea cunoscut sub numele de The Brick Field at Commonwealth Stadium, stadionul a fost sinonim cu un paradis pentru fanii eschimoși, datorită succesului nestăpânit al echipei lor. Este un stadion polivalent în aer liber, cu toate locurile, conceput în principal pentru fotbal. Stadionul este cel mai mare din CFL în ceea ce privește capacitatea de locuri, cu 56.302 și înainte de 2010 era singurul loc de desfășurare a gazonului natural.[+]

A fost supus renovărilor și extinderilor de patru ori și este mai mult decât la egalitate cu stadioanele moderne de astăzi.

Locurile Stadionul Commonwealth

The stadionul a suferit o serie defacelift de-a lungul anilor. S-a extins pentru prima dată în 1982 și din nou în 2013. În pregătirea pentru Campionatele Mondiale de Atletism din 2001, stadionul a fost modernizat cu o nouă fațadă, extinderea hall, iluminare îmbunătățită, un nou tablou de bord și o pistă de alergare complet nouă, pentru orice vreme. FieldTurf a înlocuit suprafața de iarbă naturală în 2008 și, în cele din urmă, în 2010 și-a modernizat toate locurile.

Edmonton Eskimos Home Program

Argonauții pot avea cele mai multe titluri de Cupa Gri, darEschimoșii suntfranciza dinastiei CFL. Fondați în 1949, eschimoșii au câștigat 14 campionate între 1954 și 2015, inclusiv unul cu trei turbă între 1954 și 1956 și uncinci consecutive fără precedent între 1978 și 1982. De asemenea, dețin sporturile profesioniste din America de Nordrecord în playoff-clinching pentru 34 de sezoane consecutive uimitoare între 1972 și 2005. În plus, au cele mai multe titluri de divizie din epoca modernă cu 21. Și s-ar putea să aibă mai multe campionate în curând.

Rezultate/ProgrameEdmonton Elks

Hoteluri lângă Stadionul Commonwealth

TheStadionul Commonwealth nu este prea aproape de prea multe hoteluri, dar este la o scurtă călătorie cu mașina de unde este cel mai grav.Hotelul Matrix este la 3 kilometri distanță și este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din apropiere, cu un interior elegant, mic dejun delicios și vin și brânză din partea casei, pe lângă faptul că este aproape de LRT.Westin Edmonton, de asemenea, are mâncare bună și se află la câțiva pași de mall-ul și cazinoul din centrul orașului. Perfect pentru turisti.Coliseum Inn este cel mai apropiat de stadion și bun pentru prețul său rezonabil.