Winnipeg Blue Bombers Stadium

The Blue Bombers a devenit invidia lumii CFL când a fost finalizat domeniul de ultimă generație Investors Group. Înlocuind Stadionul România Inns, IGF conține un acoperiș din metal ondulat, un restaurant, 52 de apartamente, un walk of fame și alte facilități. S-a deschis în 2013 și se află chiar lângă Stadionul Universității din Manitoba.[+]

De atunci, domeniul a găzduit o mulțime de trupe apreciate la nivel internațional, cum ar fi cuplul de putere muzicală Beyonce și Jay-Z și Taylor Swift.

Investitori. Group Field Seating

În afară, având un stadion spațios cu mult spațiu între locuri, Investors Group Field oferă o mulțime de funcții noi, cum ar fi cele două plăci video HD, de 30 pe 123 de picioare. Există mai mult de 250 de monitoare TV cu experiență îmbunătățită în timpul jocului. Este, de asemenea, cea mai mare structură cu baldachin din țară, oferind acoperire peste aproximativ 80% din locuri. Acest baldachin trimite zgomotul „al 13-lea jucător” înapoi pe teren, inspirat de CenturyLink Field din Seattle și de „al 12-lea om”.

Winnipeg Blue Bombers Home Program

The Winnipeg Blue Bombers au al treilea cel mai mare număr de Grey Cups cu zece, dar au pierdut meciul de campionat de 15 ori ( au cele mai multe apariții în ligă cu 25). În prezent, au cea mai lungă secetă de Cupa Gri dintre orice echipă care a câștigat ultimul titlu în 1990. Sunt unul dintre puținele cluburi sportive profesionale fără capital social și fără un proprietar unic. Ultimul deceniu a fost dur pentru franciză, în ciuda faptului că a obținut o nouă facilitate de ultimă generație. Cu asta în spate, Bombers vor căuta să pună capăt secetei lor de titlu.

Rezultate / ProgrameWinnipeg Blue Bombers

Hoteluri din apropierea Campanul Grupului de investitori

Centrul de destinație Canad Inns a fost hotelul de premieră pentru turiști, mai ales când Bombers încă jucau pe emblematicul Canad Inns Stadium. Destination Center este excentric și are un mini parc acvatic cu un cazinou și parcare gratuită. O valoare excelentă pentru oricine dorește să se distreze în plus în timpul șederii lor. Hotelul Queen Bee este cel mai apropiat de stadion și este apreciat foarte bine pentru simplitate, curățenie și personalul prietenos. Best Western Plus Pembina Inn & Suites este fantastic pentru personalul său grozav și micul dejun gratuit și, la un preț mediu, este o alegere populară printre turiști.