7
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

BC Lions Stadium

Unul dintre cele mai frumoase din lume Stadioane pline din exterior spre interior, BC Place este stadionul polivalent din Vancouver, situat pe partea de nord a False Creek. Acesta găzduiește BC Lions și Vancouver Whitecaps FC din MLS. De asemenea, a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă din 2010 și Cupa Mondială a Femeilor FIFA 2015 și prezintă anual România Sevens. Deschis în 1983, a fost cel mai mare stadion cu cupolă susținut de aer din lume până în 2010.

BC Place Diagrama locurilor

În jurul anului 2008, stadionul a suferit renovări majore în pregătirea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2010. . Totul, de la holuri la scaune la toalete a fost modernizat.[+]

Principalul obiectiv a fost acoperișul, care a fost modernizat pentru a deveni cel mai mare acoperiș retractabil susținut de cabluri din lume. Ușile rotative au fost înlocuite cu uși din sticlă transparentă, permițând fanilor să intre și să iasă din stadion mult mai ușor. Au fost adăugate peste o mie de noi ecrane HDTV împreună cu un nou sistem de sunet de ultimă generație.

BC Lions Home Schedule

TheBC Lions sunt modelul de excelență al CFL. Ei au jucat în playoff timp de 20 de sezoane consecutive din 1997 până în 2016, care este cea mai lungă serie activă și a doua cea mai lungă din istoria CFL.

Au câștigat Cupa Grey de șase ori și au devenit prima echipă Western CFL care a câștigat-o acasă în 1994, o ispravă pe care au repetat-o ​​în 2011.

Sunt cea mai veche franciză pro sport cu sediul în Vancouver, fiind fondată în 1954. Indiferent care este palmaresul lor, ei sunt întotdeauna o amenințare de a câștiga Cupa Grey.

Rezultate / ProgrameDetroit Lions

Hoteluri lângă BC Place

Vancouver găzduiește unele dintre cele mai bune hoteluri și există o mulțime în vecinătatea BC Place. Hotelul YWCA este unul dintre cele mai bune hoteluri cu buget redus, care are o atmosferă încântătoare și perfect pentru o ședere scurtă în oraș. Hampton Inn & Suites este, de asemenea, chiar după colț și este frumos proiectat, cu unități de cazare primitoare. Dar Sunset Inn and Suites este, fără îndoială, cea mai bună valoare din oraș. Este curat, liniștit și spațios, cu servicii excelente pentru clienți. Este puțin mai departe decât YWCA și Hampton, dar este încă la câțiva pași.