Montreal Alouettes Stadium

The Molson Stadium or the Percival Molson Memorial Stadium in its entirety is an outdoor football stadium located downtown on the slopes of Mount Royal. The stadium is named after Percival Molson and is owned by McGill University. It's served as home to the Montreal Alouettes originally from 1947 to 1967 and from 1998 to present. [+]

A fost cel mai mic stadion înainte de renovare în 2009 și are o pistă de alergare care înconjoară suprafața de joc, care a devenit aspectul definitoriu al terenului.

Molson Stadium Seating

Stadionul a fost deschis inițial în 1915, dar a suferit o renovare foarte necesară în 2009. Au crescut capacitatea de locuri cu aproape 5.000 de locuri înainte de sezonul 2010 CFL. Gradinile temporare au fost înlocuite cu 1.500 de locuri permanente și au fost adăugate 19 noi apartamente private. Monitoare video HD și un sistem de sunet modernizat au fost, de asemenea, parte a renovării.

Programul principal al Montreal Alouettes

„Als” sunt o dinastie modernă care a câștigat trei Cupe Gri între 2002 și 2010 și a apărut într-un total de opt meciuri de campionat.

Au fost concepuți pentru prima dată în 1946 și au fost o franciză dominantă în anii 1970 a câștigat trei Cupe Gri, dar a suferit unele turbulențe în anii 1980 și a renunțat de două ori. Actuala francizăAlouettes a fost înființată în 1996 ca fostul Baltimore Stallions. De la restabilire până în 2014, au stabilit un record CFL pentru cea mai lungă serie activă de playoff, iar acum, într-o perioadă de reconstrucție, caută să-și recapete forma optimă și să adauge celor șapte Cupe Gri.

Rezultate / ProgrameMontreal Alouettes

Hoteluri lângă Molson Stadium

Este Montreal! Nu vor lipsi hoteluri fantastice în care să stați, începând cu Hotelul Parc Suites, la doar jumătate de kilometru distanță de stadion. Este o valoare excelentă pentru un hotel de gamă medie, care este mic, dar elegant și într-o locație convenabilă. Residence La Citadelle este accesibilă și se află în cea mai bună locație: la doar câteva străzi de Saint-Laurent, Vechiul Montreal, Portul Vechi și munte. Pentru un preț mai mare și un pic mai mult de călătorie, Sofitel Montreal Golden Mile este unul dintre hotelurile lor de lux de premieră. Serviciul este lăudat, iar mâncarea este una dintre cele mai bune.