@cbcsports
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

România Elite Basketball League (CEBL) Pariuri

TheRomânia Elite Basketball League (CEBL) experienced an inaugural season that was mult mai bine așteptat, rezultând în lansarea cu succes a baschetului de top din România.

CEBL este pe drum înapoi. Cotele pentru câștigătorii seriei de vară CEBL sunt in prezent indisponibile și vor putea fi modificate. Cotele au fost actualizate ultima dată pe21 decembrie 2021: 

Cote pentru câștigători definitivi CEBL 2021 bet99 sportsinteraction powerplay

Hamilton Honey Badgers

TBA|| |662 TBA TBA

Niagara River Lions

TBA TBA TBA|| |681

Edmonton Stingers

TBA TBA TBA

Guelph Nighthawks

TBA|| |697  TBA TBA

Saskatchewan Rattlers

 TBA TBA TBA

Hamilton Honey Badgers Pentru a câștiga titlul CEBL 2021
TBA
Sports Interaction

Fără îndoială, popularitatea CEBL a fost determinată de primul campionatToronto Raptors, care a ridicat profilul baschetului în România. Acum că fanii de baschet au posibilitatea de a paria pe CEBL, este o idee bună să aflați mai multe despre ligă înainte de a paria.

Cote de pariuri CEBL

Pariurile din România Elite Basketball League vor deveni mai populare pe măsură ce această ligă câștigă acțiune în întreaga țară și pe măsură ce nouaLegea pariurilor sportive din România se aplică în Toronto și în alte orașe mari.

CEBL a fost fondat de Richard Petko în 2017, patronul unei echipe Niagara care a devenit frustrat de Liga Națională de Baschet din România. Așa că Richard și CEO-ul Mike Morreale au aranjat o echipă de șase ligi dinmai multe provincii, sezonul lor inaugural aterizat pe CBC digital, ceea ce duce la o creștere rapidă.

The popularitatea baschetului în România continuă să crească alături de spectatorii de pe tot globul. Dupăcampionatul NBA al celor de la Raptors din 2019, influența sportului a crescut în alte orașe decât Toronto.

Validulând un val de popularitate o singură dată în viață, care rivalizează cu Vin-sanity,CEBL va servi drept un loc excelent pentru jucătorii, antrenorii și conducerea României| ||797 to develop their skills. In fact, the CEBL aligned with FIBA Americas to standardize their on-court product.

Pariurile CEBL și cotele CEBL sunt oferite prinpariuri sportive.

Pe lângă semnarea de contracte cu New Era pentru îmbrăcăminte și CBC pentru difuzarea digitală,CEBL a aranjat un parteneriat cu România Basketball să fie de facto'divizia 1' liga, similar cu modul în care EPL este liga de top în Marea Britanie. Ca atare, aceasta stabilește scenariul creării unui Rețeaua de baschet profesionist din România care alimentează un boom continuu în acest sport, cu potențialul de a deveni una dintre forțele dominante în baschetul internațional.

Cote pentru campionatul CEBL

CampioatulCampioatul CEBL prezintă cei mai buni calificatori din sezonul regulat, care luptă pe parcursul unei weekend pentru a încununa câștigătorul sezonului CEBL. Echipele concurează pe parcursul a 20 de jocuri pentru a câștiga privilegiul de a concura în festivalul campionatului. Similar cu alte tipuri de pariuri în campionat, cotele pentru campionatul CEBL sunt determinate în mare parte de performanța echipelor de calificare în perioada premergătoare finalei.

De laCEBL este o asociație competitivă mai mică, maicompactă, probabilitatea unui rezultat imprevizibil este mai mare decât o ligă stabilită precum NBA, care are un sezon regulat mai lung și istorie considerabilă pe care să se bazeze pariorii. Acesta urmează modelul stabilit în fotbalul profesionist al pariurilor NFL fiind mai previzibile decât pariurile CFL. Cu toate acestea, pe măsură ce CEBL continuă să se maturizeze, liniile și cotele ar trebui să înceapă să devină puțin mai previzibile.

Concurând înCEBL 2020 avem șase echipe din patru provincii:

Tipuri de pariuri la baschet CEBL 

Semănător cu NBA și alte ligi majore,Pariurile CEBL includ o mare varietate de acțiuni.

Pariuri standard

Liniile de bani, spread-urile și peste/sub sunt pariurile standard CEBL, la fel ca majoritatea acțiunilor din ligile sportive majore. Pariurile pe linie monetară implică prezicerea câștigătorului direct al unui singur meci, indiferent de modul în care a câștigat jocul.

Spread bet implică prezicerea dacă o echipă va învinge câștigul proiectatmarja jocului. Dacă Blackjacks de la Ottawa se confruntă cu Niagara într-o bătălie din Ontario, iar Ottawa este favorizat cu 5,5 puncte, Blackjack-ii câștigă pariul numai dacă câștigă victoria cu șase puncte sau mai mult.

Pariurile peste/sub pariuri impun pariorul să parieze dacă scorul final al meciului va fi peste sau sub o sumă prevăzută. Dacă peste/sub pentru un joc este de 201,5 puncte, un pariu peste câștigă atunci când cele două echipe obțin 202 de puncte sau mai mult, iar pariul pierde dacă se întâmplă contrariul.

Prop Bets

Pariuri sportive culinii CEBL vor include, de asemenea, o gamă solidă de pariuri prop pentru meciuri. Aproape orice propunere cu cote atașate poate fi considerată un pariu prop.

Totuși, cele mai populare tipuri de pariuri prop tind să fie evenimente din cadrul jocului, cum ar fi câștigătorul primei reprize a unui meci, sau dacă un joc va intra sau nu în prelungiri. Pariurile pe termen lung ar include pariuri precum un peste/sub pe numărul de victorii pe care o echipă le câștigă în timpul unui sezon regulat sau pariuri pe punctele pe joc marcate de un jucător individual.

Futures Bets

Previziunea unui rezultat pe termen lung, cum ar fieventual câștigător al campionatului CEBL, rezumă acest lucru tip de pariu. Pariul pe eventualul câștigător al campionatului este unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri futures, dar viitoarele jucători individuali, cum ar fi prezicerea MVP-ului CEBL, atrag, de asemenea, multă atenție.

Cele mai bune case de pariuri sportive pentru a plasa pariuri pe baschet

Româniile au acces la un grup remarcabil de case de pariuri sportive online pentru a plasa pariuri pe baschet și alte evenimente sportive majore. CEBL nu este diferit.Majoritatea caselor de pariuri sportive importante listează o gamă completă de cote pentru ligile de baschet din întreaga lume, inclusiv cele din afara NBA.

De obicei,casele de pariuri sportive au cote similare pentru multe evenimente. Alegerea unei case de pariuri sportive cu așteptarea că acestea oferă cele mai bune cote pentru fiecare meci nu este realistă.

În schimb,comparați modul în care diferite case de pariuri oferă servicii și gama de promoții pe care le oferă. Concentrează-te pe propriile nevoi în primul rând. O schemă de bonusuri sau un plan de recompense care se potrivește bine cu preferințele dvs. de pariuri este un aspect al alegerii unei case de pariuri care aproape sigur vă va aduce beneficii.

Consultați lista noastră detaliată de recenzii de pariuri sportive, care evaluează gradul de utilizare, șansele oferite, programele bonus și alte aspecte importante pentru selectarea unui site care funcționează cel mai bine pentru dvs.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive